BYT FÖR ATT GÖRA ETT VARAKTIGT INTRYCK

Suverän projektorbildkvalitet och tillförlitlighet för din verksamhet

LASERPROJEKTORSORTIMENT

Definierar framtiden inom laserprojicering

Våra mest tekniskt avancerade projektorer kombinerar 3LCD med en dubbel laserljuskälla har en bred färgskala och ett mycket högt kontrastförhållande i syfte att framställa fantastiska, verklighetstrogna färger och otroligt djup svärta.

Ditt företag växer genom kreativitet och genom förmågan att projicera större, ljusare och djärvare bilder i de mest krävande miljöerna. Det är därför som vi arbetar så hårt för att utveckla innovativa och mångsidiga projektorer som tillgodoser dina behov och ger dig möjlighet göra ett varaktigt intryck. Vårt engagemang för produkternas kvalitet, teknik, relationer och service och support är anledningen till att vi har varit marknadsledare inom projektorer sedan år 20011.

Läs mer om våra laserlösningar

Projektion utan gränser

Vårt nyligen utvecklade oorganiska fosforhjul har överlägsna ljus- och värmeresistenta egenskaper och ger en fantastisk driftsäkerhet. Detta fungerar perfekt med våra oorganiska LCD-paneler för att framställa ljusstarka, livfulla bilder under extremt långa perioder. Faktum är att du kan förlita dig på en ljuskälla som är underhållsfri i 20 000 timmar².

Enastående driftsäkerhet

Säg hej till sofistikerade installationsprojektorer med stor bild som du verkligen kan lita på. Installation och konfiguration är mycket okomplicerade, och en laserlivslängd på upp till 56 000 timmar samt upp till 30 000 timmars underhållscykel för filter ser till att hålla underhållet till ett minimum.

Designa din egen vision med Epson

Upptäck hur du kan projicera på alla ytor med Epsons projektorer för stora lokaler.

Titta

Laserprojektor för ultrakorta avstånd

Upplev storbildsunderhållning utan att det påverkar stilen i ditt hem. Vår laserprojektor för exceptionellt korta avstånd kan placeras nära visningsområdet, installeras snabbt och ger en bra bild även i ljusa rum. En laserljuskälla med lång livslängd och förlängd garanti ger också hög valuta för pengarna.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

¹ 2001 till 2020, 500 ANSI lumen eller mer, undantaget skärmlösa TV-apparater, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q4.

² Ungefärlig tid tills ljusstyrkan minskar med 50 % från första användning. Uppmätt genom accelerationstest som förutsätter partikelanvändning på 0,04 – 0,20 mg/m3. Tiden varierar beroende på användningsförhållanden och -miljöer.