BRILJANT KREATIVITET FÖRVERKLIGAD

Epsons sortiment med installationsprojektorer
FAST INSTALLERADE PROJEKTORER

Ledande inom enastående visuell teknik

Framgångar på området för visuell kommunikation innebär att du har frihet att projicera ljusare, skarpare och mer kreativa bilder i alla miljöer. Det är därför som vi anstränger oss så mycket för att utveckla innovativa, mångsidiga lösningar som tar projicerade bilder till nya höjder.

Vårt åtagande för produktkvalitet, teknik och relationer, i kombination med oöverträffad service och support, är anledningen till att vi har varit världens ledande projektortillverkare1 sedan år 2001.

Våra projektorer är den smarta, avancerade lösningen för alla områden inom allt från utbildning, konstgallerier, digital skyltning, företagsevenemang, interna projektoruppsättningar till uthyrnings- och iscensättningsmarknaden.

Banbrytande teknik

Våra projektorer tillför flexibilitet, kvalitet och kreativitet i nästan alla miljöer. Epson fortsätter att revolutionera projektormarknaden genom allt från produktminimering till enkla installationsverktyg och erbjuda projicering i världsklass för en ständigt växande marknad. Vi utvecklade EB-PU2220B, världens minsta projektor med 20 000 ANSI lumen1, med vår senaste generation av 3LCD- och laserteknik.

EB-PU2200-serien är lättare att installera och konfigurera och erbjuder enklare underhåll, enastående bildkvalitet och genuina miljömässiga fördelar.

Bli mer kreativ med världens ledande projektorteknik

Epson är en av världens främsta projektortillverkare och vi är beslutna att upprätthålla den ställningen. 70 % av vårt forsknings- och utvecklingsteam med 1 100 medarbetare arbetar uteslutande för att upptäcka nya spännande möjligheter inom projektorteknik. Vi slutar aldrig att arbeta för att förse dig med det senaste inom kvalitet, tillförlitlighet och flexibilitet.

Lösningar för uthyrning och iscensättning

Skapa bästa möjliga visuella prestanda

Det du ser på scenen består av mer än ett uppträdande. Det handlar om att låta publiken känna sig helt inkluderad i handlingen genom att uppleva textur, skärpa, klarhet och detaljer i fantastiska visuella effekter.

Våra mångsidiga, högpresterande Pro AV-projektorer, som främst består av EB-L30000U, EB-PU2220B och EB-PU2010B, är konstruerade för enastående tillförlitlighet och flexibilitet.

Uppfyll publikens krav i teatrar, i hörsalar, på konserter, under storskaliga företagsevenemang och på mötesplatser utomhus runt om i världen.

Installationslösningar för besökarattraktioner

Skapa otroliga upplevelser som din publik aldrig glömmer bort

Fantastiska visuella utställningar skapar minnesvärda upplevelser som får kunderna att komma tillbaka för att uppleva mer. Våra mest tekniskt avancerade projektorer kombinerar 3LCD- och 4K-förbättringsteknik med livfulla färger och ett ultrahögt kontrastförhållande för att framställa fantastisk, verklighetstrogen återgivning av innehållet utan regnbågseffekter – perfekt för den där speciella bilden.

De mycket mångsidiga laserprojektorerna i EB-PU1000-serien erbjuder en ljusstyrka på mellan 6 000 och 10 000 ANSI lumen, tillsammans med stöd för ett urval av linsalternativ så att du kan hitta den perfekta lösningen. Du kan till och med lägga till en extern Epson-kamera för att få åtkomst till avancerade installations- och kalibreringsfunktioner.

Seriens kompakta och samtidigt kraftfulla flaggskepp EB-PU2010, med 10 000 ANSI lumen, erbjuder tillförlitliga prestanda tillsammans med enastående bildskärpa och ljusstyrka. Detta innebär att den passar perfekt för många olika platser som exempelvis gallerier, nöjesparker, digitala konstinstallationer och många andra besöksattraktioner.

Bildlösningar för företag och utbildning

Ta din kommunikation till nästa nivå

Engagera elever med ljusare presentationer med hjälp av våra visningslösningar för högre utbildning och leverera ditt innehåll med störst inverkan.

Våra laserprojektorer i serierna EB-PU1000 och EB-PU2200 är konstruerade för höga krav på ljusstyrka, med ett intervall från 6 000 till 20 000 ANSI lumen. Tillvalslinser med motordriven optik erbjuder flexibel installation, vilket passar perfekt vid utbyte och uppgradering av befintliga visningslösningar.

Imponera på företagspubliken med projektorer som skapar stora bilder

Uppgradera till den senaste lasertekniken med vårt prisvärda projektorsortiment för medelstora och stora möteslokaler, med upp till 7 000 ANSI lumen ljusstyrka och upp till 4KE-upplösning som levereras av EB-L700-serien.

Uppnå presentationer med stor bild och hög kvalitet, med flexibiliteten att projicera från flera olika källor, inklusive trådlöst med inbyggd bildspeglingsteknik och vårt nya trådlösa presentationssystem ELPWP10. Byt ut äldre visningslösningar enkelt tack vare en bred manuell lens shift och stöd för 4K-inmatning.

Enkel övervakning och styrning

Övervaka din projektoruppsättning enkelt och styr grundläggande projektorfunktioner som påslagning och avstängning eller byte av källa. Justera kompatibla projektorers linsfokus eller bildläge på distans och mät projektorns viktiga användningsdata.
Dra fördel av åtkomst till din projektoruppsättning oavsett var du befinner dig med vår molnbaserade lösning Epson Projector Management Connected (EPMC).
Hämta Epson Projector Management
Hämta Epson Projector Management Connected

Enkel konfiguration

Tack vare Near Field Communication (NFC) och den kostnadsfria appen Epson Projector Configuration Tool (EPCT) har det aldrig varit lättare att installera och konfigurera en stor uppsättning med Epson-projektorer. Registrera bara projektorns data med en tryckning på en smartphone, se och redigera inställningarna i appen och ladda sedan upp inställningarna till hela projektoruppsättningen utan att ens behöva slå på projektorerna.
Hämta Epson Projector Configuration Tool för Android
Hämta Epson Projector Configuration Tool för iOS

Projicera större, ljusare, snabbare!

Stapla och blanda flera projektorer enkelt för extra ljusa och stora skarpa bilder. Allt du behöver göra är att ansluta kameran Epson ELPEC01 och följa de inbyggda enkla stacking- och blending-procedurerna för att implementera stacking och blending med två projektorer på bara några minuter och utan behov av en dator. Om du behöver fler projektorer eller om du har en böjd projektionsyta kan du använda den kostnadsfria programvaran Epson Projector Professional Tool (EPPT) med avancerade funktioner och stöd för upp till 15 projektorer.
Hämta Epson Projector Professional Tool för Windows
Hämta Epson Projector Professional Tool för Mac

Komplett färgkontroll

Använd Epsons innovativa kameralösning för att utföra sömlös matchning av färg och ljusstyrka, färgkalibrering och justeringar för att göra färger enhetliga.

Enastående innehåll

Skapa ditt eget erfarenhetsbaserade skyltinnehåll med appen Epson Creative Projection. Hantera anpassat innehåll och spela upp det direkt från ett SD-kort eller ett USB-minne med hjälp av programvaran Epson Projector Content Manager.
Hämta Epson Projector Content Manager
Hämta Epson Creative Projection

Upptäck sortimentet

Utökade anslutningar

Relaterade ProDisplay-lösningar

Upptäck våra intressanta fallstudier

Se hur våra kunder använder Epsons lösningar med hög ljusstyrka för att ta sin kreativitet till nya höjder och fängsla publik med livfulla bilder och uppslukande upplevelser.

Enastående kvalitet, godkänd av Usain Bolt!

Varje Epson-projektor är resultatet av vårt engagemang avseende forskning, utveckling, tillverkning och fokus på enastående bildkvalitet, enkelt handhavande och total tillförlitlighet.

Våra Pro AV-lösningar kombinerar hög ljusstyrka, enastående skärpa och livfulla färger med de mest mångsidiga installationsalternativen för att producera kraftfulla, livfulla bilder som aldrig misslyckas med att imponera på publiken.

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Epson och läs information om de
senaste produkterna från Epson.

Fallstudier

Upptäck ett stort urval av fallstudier med information
om Epsons produkter och lösningar och marknadstrender.

Är du beredd att ta reda på mer?

Tala med någon hos oss för att upptäcka hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt.

1 2001 till 2022, 500 ANSI lumen och högre, undantaget skärmlösa TV-apparater. Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X-certifierade i enlighet med IEC-standard 60529. IP5X-certifieringen tillämpas för den optiska motorn och modulen med ljuskälla.