T-serien med sex färger

SureColor SC-T7700D är en helt integrerad 44-tums utskriftslösning som erbjuder mycket säker kommunikation, produktiva utskrifter, smarta funktioner och enkelt handhavande.

Mångsidig design och kompakt format gör det lätt att installera SC-T7700D i de flesta arbetsmiljöerna. Konfidentiella dokument hanteras säkert med hjälp av förbättrade IT- och säkerhetsfunktioner. Hög utskriftshastighet och tillgången till två rullar ökar produktiviteten.

SureColor SC-T7700D

44 tum

SureColor SC-T7700D är en helt integrerad 44-tums utskriftslösning som erbjuder produktiv utskrift, smarta funktioner och enkelt handhavande.

Viktiga funktioner

Förbättrad bildkvalitet, specifikt för varningsskyltar med hjälp av rött bläck

SC-T7700D har stöd för Adobe PostScript 3 som standard och producerar utskrifter med högsta kvalitet och detaljrikedom med hjälp av ett 2,64-tums PrecisionCore MicroTFP-skrivarhuvud, Variable Sized Droplet-teknik och Nozzle Verification-teknik. UltraChrome XD3 pigmenterat bläck i sex färger inklusive ett nytt rött bläck som är till hjälp för CAD-ritningar samt replikera röda nyanser realistiskt och exakt matcha den röda färgen i företagslogotyper

Distansövervakning av utskrifter i realtid

Med plattformen Epson Cloud Solution PORT kan du övervaka skrivare på olika platser eller flera skrivare på en plats över distans – när och var som helst. Production Monitor är en av apparna på Epson Cloud Support PORT och tillhandahåller tydlig, lättförståelig grafik för att snabbt se hur varje enhet i skrivarparken fungerar. Detaljerade data kan användas för enkel analys av produktiviteten och för att ta emot dagliga driftuppdateringar var och när som helst. Underhållsspårning och felsökningstjänster på distans förbättrar produktiviteten och effektiviteten.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt