Över 50 % mer effektiva än konkurrerande bläckpatroner med tre färger¹

Bläck kan ta slut vid olika tillfällen eftersom de flesta människor inte skriver ut lika stora mängder av varje färg. Det är därför som Epson fortsätter att förespråka separata bläckpatroner över bläckpatroner med tre färger.

SEPARATA BLÄCKPATRONER

Oavsett om du skriver ut dokument dominerade av svart text, semesterfoton med blå himmel eller diagram och kurvor med massor av rött och gult, kommer bläckfärgerna att behöva bytas ut vid olika tidpunkter.

Med Epsons separata bläck byter du bara ut den färg som tagit slut, vilket leder till stora besparingar. Epsons separata bläck är över 50 % mer effektiva jämfört med konkurrerande patroner med tre färger.¹

Se till att Epsons separata bläck finns på din checklista när du köper en ny skrivare.

Få mer information om testerna här.

En oslagbar kombination

Vissa saker fungerar helt enkelt bättre ihop. Därför erbjuder Epson en komplett utskriftslösning med skrivare, bläck och papper. För skarpa vardagsutskrifter och blanka foton med längre livslängd är det bara äkta Epson-bläck och Epson-media som kan garantera högsta kvalitet för din Epson-skrivare.

1 Baserat på tester som utförts av Keypoint Intelligence i november 2022, jämfört med motsvarande skrivarmodeller från konkurrenter (HP och Canon), med patroner med tre färger och enligt tillverkarnas webbplatser i november 2022. Viktning för dokument- och fotoutskrifter som tillämpats är baserad på ”Printing Usage & Attitudes Study” av 2Europe från april 2023.