Lastnings- och lossningslösningar

Epsons robotar kan korrekt och tillförlitligt ladda och lossa transportband, lastpallsystem, forminsprutningsmaskiner för plast och mycket mer.

Lastning och lossning av maskinen

Lastning och lossning av transportband, lastpallsystem, forminsprutningsmaskiner för plast eller metallgjutningsmaskiner är bara några exempel på uppgifter på detta område, som Epsons robotar kan utföra på ett korrekt och tillförlitligt sätt. Arbetsceller kan omvandlas till produktionsöar, till exempel den helautomatiska processen av formsprutningsmaskiner, med borttagning, kylning och bortslipning av grader i en enda driftsekvens.

Fallstudie

Minskning av cykeltider till 30 sekunder hos Zorn

Produkter

Moderna automationslösningar måste uppfylla några enkla krav – de måste vara så snabba som möjligt, så små som möjligt, så billiga som möjligt. Epson kan erbjuda dig ett brett utbud av industrirobotar med hög hastighet och hög precision.

Tillämpningar

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

Se till att din produktionslinje blir topputrustning

Epsons robotsystem: exakt, snabbt och tillförlitligt

Våra robotar lastar på lastpallar, sågar, fräser, borrar, slipar, monterar, flyttar och bygger tillsammans. De arbetar precist och med en hisnande hastighet i alla dessa och många andra tillämpningar – ofta i upp till 24 timmar om dagen. I vår produktportfölj ingår ett av de mest omfattande SCARA-modellsortimenten över hela världen, 6-axliga robotar, styrsystem och programvara.