INNOVATION

Vi strävar efter att sammanföra människor, saker och information via effektiv och kompakt teknik med hög precision. I tillägg till vår egen forskning och utveckling arbetar vi med partner för att skapa innovativ teknik tillsammans, med målsättningen att lösa samhällsfrågor och berika samhällen. För att uppnå detta utnyttjar vi våra kärntekniker på fyra områden: bläckstråleskrivare, bildteknik, bärbar teknik och robotteknik.

INNOVATION

Teknik i harmoni med miljön

Våra japanska rötter är grundade i en stark tradition av att skapa exceptionella produkter från ändliga resurser. Vi var världens första företag som tillkännagav en fullständig utfasning av CFC, och vi har offentligt följt våra miljöframsteg i över 20 år.

För oss handlar hållbarhet om att ständigt hantera och förbättra alla delar av vårt globala fotavtryck, från vår tillverkning och distribution till vår användning av resurser. Det handlar om att vara oumbärlig för våra kunder som delar vårt åtagande för en bättre miljö på samma sätt som vi och om att utveckla allt mer hållbar teknik och ansvarsfulla arbetsmetoder.

Upptäck mer om hållbarhet hos Epson

Innovation för företag

Varje företag vill vara så effektivt som möjligt. Det kan omfatta snabbare utskrifter, bättre projicering eller förbättrad skanning. Det kan även omfatta ett bredare utbud av mer effektiva, mer tillförlitliga lösningar utanför kontorsmiljöer eller att bara få ut det mesta av kommande innovativ teknik, t.ex. augmented reality.

Eftersom vi är den främsta globala tillverkaren av projektorer, skrivare med bläckbehållare, matrisskrivare och SCARA-robotar och den främsta tillverkaren av butiksskrivare i Västeuropa kan våra tekniklösningar omvandla alla företagsmiljöer.

Vi åtar oss att hjälpa våra kunder att uppnå deras hållbarhetsmål genom att konstruera alla våra produkter för lägre energiförbrukning för att minimera energianvändningen.

Branscher

Våra företagsprodukter

Projector
Företagsskrivare

Epsons företagsskrivare är byggda för att erbjuda hög hastighet, tillförlitlighet och kvalitet. Sortimentet tillhandahåller organisationer i alla storlekar praktiska lösningar och multiformatslösningar.

Projector
Företagsskannrar

Skannrar ledde en gång i tiden den globala omvandlingen till en digital tidsålder. Idag flyttar våra skannrar detta framåt med hastighet och användbarhet som krävs för att hantera växande digitala behov.

Projector
Företagsprojektorer

Flexibla affärspresentationer för människor närmare varandra för att dela idéer i alla mötes- eller utbildningsrum, virtuellt eller personligen.

Projector
Butiksskrivare

I allt från popup- och outlet-butiker till restauranger och barer har mPOS-lösningar blivit ett väsentligt verktyg för handlare, så att de kan ge kunderna en smidig och minnesvärd shoppingupplevelse.

Projector
Professionella skrivare

Vår kommersiella och industriella utskriftsteknik för stora format erbjuder enastående kvalitet och innovation inom branscher för skyltning, professionell grafik, teknik, foto, etikett och textilier.

Projector
Robotteknik

Vi har 40 års erfarenhet av robotteknik som hjälper företag att hantera många olika tillverkningsutmaningar. Våra industrirobotar är uppmärksammade globalt för sin hastighet, noggrannhet och användarvänlighet.

Projector
Installationsprojektorer

Vår innovativa, mångsidiga 3LCD-teknik ger projicerade bilder nya dimensioner. Skapa fantastisk visuell slagkraft och uppslukande upplevelser i hörsalar, gallerier, museer, nöjesparker och många andra besöksattraktioner.

Projector
Färgetikettskrivare

Skriv ut anpassade färgetiketter i hög kvalitet internt, precis hur du vill och när du behöver dem. Med Epsons on-demand bläckstråleskrivare för färgetiketter finns inga förseningar, störningar, slöseri eller besvär, och inget mer förtryckt etikettlager, produktionsstopp, förlorade beställningar eller sena leveranser.

Projector
Smarta glasögon

Våra smarta Moverio-glasögon är baserade på Epsons revolutionerande Si-OLED-teknik och integrerar digitalt innehåll sömlöst i verkliga miljöer. De passar perfekt för fjärrassistans, vägledning genom arbetsflöden och utbildningstillämpningar.

Innovation för hemmet

Inget hem eller hemmakontor är komplett utan en Epson-skrivare. Men vår innovation tillför även kreativitet och oändliga möjligheter till alla hushåll via ett stort urval av produkter. Upplev en filmupplevelse med stor bild i ditt vardagsrum, styr drönare med våra smarta Moverio-glasögon eller skriv ut till låg kostnad utan behov av bläckpatroner med våra EcoTank-skrivare.

Mer om Epson