Epson levererar skräddarsydda produkter och tjänster som har skapats speciellt för att öka värdet för våra kunder i finanssektorn, från skrivare och skannrar till kvittoskrivare, projektorer och utskrifttjänster.

FINANSLÖSNINGAR

När en smidig drift och behovet av enklare transaktioner är A och O hjälper vi dig att tillfredsställa dessa behov med vår pålitligt snabba teknik.

Hjälper dig med smidig drift och enkla transaktioner.

Banker och hypotek behöver en strömlinjeformad drift för att hantera dokument – både på papper och elektroniskt. Det här förstår vi, vi har en serie produkter och tjänster för smidig kundhantering och en effektiv hantering av backoffice-processen.

Strömlinjeforma processer

Tekniken får backoffice att fungera smidigt, så investera i utrustning från ett pålitligt varumärke med beprövad teknik och god kunskap för att minimera driftstopp. Eftersom utskrifter och kopior är viktiga kan vi också skära ned dina kostnader per sida med upp till 50 %1 och din energiförbrukning med upp till 80 %2.

 • Integrera papper

  Elektroniska integrera dokument enkelt in i ditt arbetsflöde med våra företagsskannrar.

 • Bankboksskrivare

  Viktiga men svåra att hantera. Vi skannar och skriver ut dem snabbt och korrekt.

 • Snabba upp transaktionererna

  När du behöver skanna eller skriva ut checkar och streckkoder kan du räkna med vår hastighet och noggrannhet.

 • Enkel dokumenthantering

  Förenkla arbetsflödet med viktiga pappersdokument och digitalisera dem med våra företagsskannrar.

 • För alla dina behov

  Om du behöver skriva ut kvitton av alla typer, även med streckkoder eller grafik i färg, kan vi hjälpa dig.

 • Kommunicera tydligt

  Att dela med sig av data ska vara enkelt – våra projektorer säkerställer att ditt budskap är tydligt och levande.

 • Organisera kontoret

  När du hanterar papper vill du att arkiveringen ska vara enkel. Låt våra etiketteringsmaskiner organisera ditt kontor.

 • 1) Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet av 2013, utrett av IDC. Kostnad per sida beräknad från tillverkarnas officiella listpriser (om möjligt) för tonerkassetter och publicerade kapacitet i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien i juni 2013.


 • 2) Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet av 2013, utrett av IDC. Elförbrukningen beräknas med hjälp av tillverkarnas publicerade data för utskrifts-/genomsnittligt läge i juni 2013.