Leverera en fantastisk 4K UHD-upplevelse med avancerad pixel‑shifting och upplösningsförbättrande teknik¹.

4K PRO-UHD¹

Vad är 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ är inte bara en upplösningsspecifikation. Den omfattar alla faktorer som påverkar bildkvaliteten: färg- och vitljusstyrka, kontrast, HDR10, färgbearbetning samt förmågan att ta mot, behandla och projicera 4K-innehåll. Därför är bilderna mer levande och bättre än full HD-upplösning.

4K-förbättringsteknik

Acceptera 4K-UHD-innehåll och skala upp annat innehåll för att visa upp enastående levande bilder som överskrider full HD-upplösning genom att flytta varje pixel diagonalt 0,5 pixlar för att dubblera upplösningen.

Detta fördubblar full HD-upplösningen från 1 920 × 1 080 till 4K 3 840 × 2 160

3LCD-teknik²

HDR10 högt dynamiskt omfång

Högt dynamiskt omfång (HDR) ger bilderna mer djup och gör att du kan se en otrolig detaljrikedom som tidigare var omöjlig. Färgerna berikas, vilket gör att bilderna känns mer naturliga men ändå intensiva och i slutänden mer realistiska.

100 % färgljusstyrka

När färgljusstyrkan är lägre ser färgerna mattare och urvattnade ut. Enkelt uttryckt kan matta färger få hela bilden att se livlös ut.

De kan också göra det svårt att se detaljer, och det kan göra att det är svårare att upprätthålla intresset och uppmärksamheten. Detta kanske inte är ett problem med en mörklagd bioinställning, men i ett vardagsrum kan det vara ett problem.

Epsons projektorer visar ljusstarka bilder även i dagsljus, eftersom de har lika hög vitljusstyrka som färgljusstyrka³.

 

L*a*b* Ultrabred färgskala

Färgskalan är den färgpalett som en viss teknik eller process kan återge.

L*a*b* Ultrabred färgskala visar fler levande färger, vilket ger en mer fullödig och realistisk bild.

Djup, svart kontrast

Höga kontrastförhållanden på upp till 2 500 000:1 möjliggör optimal bildkvalitet med tydligt definierade skuggor och djup svärta.

 

Se sortimentet

¹ 4K-förbättringstekniken flyttar varje pixel diagonalt till dubbel Full HD-upplösning. Upplösningen är Full HD i 3D-läge.

² Mer information finns på www.3lcd.com

³ Färgljusstyrka (färgat ljus) i ljusaste läge, uppmätt av ett tredjepartslaboratorium enligt IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. Bästsäljande 3LCD-projektorer från Epson jämfört med bästsäljande DLP-projektorer med ett chipp enligt NPD-säljdata mellan maj 2017 och april 2018. Mer information finns på www.epson.se/CLO.