FÄRG FÖRÄNDRAR
ALLT.

Uppnå en klarare, mer livfull projektionsbild
med färgat ljus (CLO) från Epson.

99 % säger att Epson-projektorer har de mest livfulla färgerna1

Ingen säljer fler projektorer än Epson. Varför? Eftersom våra projektorer gör innehållet levande tack vare klara, livfulla och tydliga bilder även i skarpt upplysta rum.

Alla Epsons projektorer ger samma mått av vitt och färgat ljus (CLO), vilket betyder att de ger klara, livfulla färger. De är t.o.m. upp till tre gånger ljusstarkare än konkurrerande DLP-projektorer med ett chip1.

Njut av klara, livfulla färgar utan att det kostar skjortan. Epson projektorer med lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus innebär att ditt innehåll alltid kommer att se bra ut utan att du behöver spendera massor på en projektor med riktigt högt ljusflöde. Faktum är att du kan spara ännu mer eftersom våra projektorer ger dig upp till 15 års underhållning tack vare att såväl glödlampa som filter har en livslängd på upp till 10 000 timmar i ekoläge2.

Varför är CLO viktigt?

När färgljusstyrkan är lägre ser färgerna mattare och urvattnade ut. Enkelt uttryckt kan matta färger få hela bilden att se livlös ut. De kan också göra det svårt att se detaljer och det kan göra att det är svårare att upprätthålla intresse och uppmärksamhet. Det kanske inte är något bekymmer i ett mörklagt vardagsrum, men det kan vara ett verkligt problem i klassrummet när man håller en lektion eller på kontoret när man gör en viktig företagspresentation, särskilt om man befinner sig i ett rum med dåliga mörkläggningsmöjligheter. Som tur är visar Epson 3LCD-projektorer klara bilder även om du inte drar för persiennerna.

Jämförelse

I ett jämförande test valde 99 % av deltagarna att Epson har de mest livfulla färgerna jämfört med konkurrerande modeller1. 8 av 10 personer sade att Epson har den högsta bildkvaliteten och att de skulle välja att titta på sin favoritfilm med en Epson-projektor3.

Man sa saker som: "Min favoritfilm är Nyckeln till frihet och jag skulle vilja se den på denna projektor. Ljusstyrkan är mycket viktigt för mig och det här ser ännu bättre ut än på en TV" och "Denna projektor ser definitivt bäst ut och har en fantastisk kvalitet."

Ljusstyrkan är mycket viktigt för mig och det här ser ännu bättre ut än på en TV...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % VÄLJER Epson3

Varför bry sig om CLO?

Få klarare bilder med livfulla färger
Få klarare bilder med livfulla färger

Lyssna inte bara på oss. I ett blindtest sa 8 av 10 personer att vår projektor hade den klaraste bilden (98 %) med de mest livfulla färgerna (95 %).

Se bilden utan problem
Se bilden utan problem

En matt bild innebär att det är svårare att läsa text eller se bilder på duken. Med en ljusare bild kan du lätt se det som visas och urskilja detaljerna.

Håller kostnaderna nere
Håller kostnaderna nere

Du får en klarare bild med mer livfulla färger när du har lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus, så du behöver inte köpa en projektor med högre lumental.

Inga avbrott
Inga avbrott

Epsons 3LCD-teknik ger en tydlig bild som inte har den ”regnbågseffekt” som kan påverka en del DLP-projektorer med en krets.

Underhållning i hemmet

Underhållning i hemmet

Skapa en fantastisk biostund för vänner och familj. Ta del av filmer, spel, sportevenemang och unika händelser med klara bilder och livfulla färger, till och med i kraftigt upplysta rum.

VISA VIDEON
Företag

Företag

Leverera fantastiska presentationer som lämnar ett bestående intryck. Tack vare klara vita toner och levande färger ser en Epson-projektor till att allt ditt hårda arbete ser bra ut.

VISA VIDEON
Utbildning

Utbildning

Klara bilder gör att lektionerna blir tydligare och mer engagerande. Inspirera eleverna till att uppnå bästa resultat genom att skapa en färgglad, engagerande inlärningsmiljö.

Mer information
True Colour

Endast ljusstyrka kan inte ta fram de realistiska färger som du ser i ditt dagliga liv. Efter denna filosofi är det bara Epsons 3LCD-teknik som kombinerar ljusstyrka och realistiska färger för att skapa levande, verklighetstrogna bilder. Vi gör detta genom att se till att det färgade ljus som våra projektorer visar är lika starkt som det vita ljuset.

Medan andra tillverkare tror att de kan förbättra bildkvaliteten genom att bara öka ljusstyrkan på sina projektores vita ljusflöde säkerställer Epson att dess projektorer har samma mått av vitt och färgat ljus (CLO). En ljusstyrka med högt ljusflöde är inte i sig lika med klara, livfulla bilder och en jämförelsevis låg CLO kan göra bilderna matta och färglösa. När färgljusstyrkan ligger på samma nivå som ljusstyrkan för vitt ljus i lumen får du emellertid livfulla, naturliga färger som ger liv åt ditt innehåll.

Hitta din produkt

Jämför
Close

Jämför produkter

1 av 4 valda

    Jämför valda