Förpacknings- och lastningslösningar för lastpallar

Epsons robotar kan packa och lasta även mycket ömtåliga komponenter på lastpallar.

Förpackning och lastning på lastpallar

Moderna förpackningar kräver hög flexibilitet i förpackningslinjerna. Huvudmålet är att säkerställa kortare produktutbytestider samtidigt som man upprätthåller en hög standard på processäkerhet. Epsons robotar har allt under kontroll. De packar och lastar även mycket ömtåliga komponenter. Med transportbandsspårning kan komponenter också gripas och placeras på löpande transportband av roboten. Under processen detekteras objekt av en kamera eller sensor.

Fallstudier

Produkter

Moderna automationslösningar måste uppfylla några enkla krav – de måste vara så snabba som möjligt, så små som möjligt, så billiga som möjligt. Epson kan erbjuda dig ett brett utbud av industrirobotar med hög hastighet och hög precision.

Tillämpningar

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

Se till att din produktionslinje blir topputrustning

Epsons robotsystem: exakt, snabbt och tillförlitligt

Våra robotar lastar på lastpallar, sågar, fräser, borrar, slipar, monterar, flyttar och bygger tillsammans. De arbetar precist och med en hisnande hastighet i alla dessa och många andra tillämpningar – ofta i upp till 24 timmar om dagen. I vår produktportfölj ingår ett av de mest omfattande SCARA-modellsortimenten över hela världen, 6-axliga robotar, styrsystem och programvara.