BILDLÖSNINGAR FÖR FÖRETAG

Upptäck hur Epson och dess partnerlösningar utnyttjar våra skrivare, multifunktionsskrivare (MFP) och dokumentscanners för att möta behoven hos allt från små och medelstora till stora företag, och hur de kan anpassas efter vertikala marknadsbehov.

KONTAKTA OSS

Ett stort antal lösningar för alla typer av företag

Epsons enheter är kompatibla med programvarutjänster och lösningar som verkligen hjälper till att förbättra din organisations arbetsflöde, kontrollera kostnaderna, öka effektiviteten och möjliggöra en sömlös integrering av enheter i föränderliga miljöer.

HANTERING AV SKRIVARFLOTTA

MOBIL UTSKRIFT

MOBIL SKANNING

DOKUMENTINLÄSNING

DOKUMENTHANTERING OCH ARBETSFLÖDE

HANTERING AV DOKUMENTUTMATNING

SYSTEMKOMPATIBILITET

Visa alla lösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

VISA LÖSNINGAR
 

Hantering av skrivarflotta

Hantera dina skrivare och scanners centralt för en automatisk överföring av data från olika enheter samt flottan som helhet, vilket bidrar till att spara tid och pengar samt hålla drifttid och produktivitet hög.

 

Mobil utskrift

Dagens organisationer använder en mängd olika affärsprogram för att ge användarna produktiva sätt att arbeta. Se tillgängliga program nedan som kan hjälpa personalen att vara produktiv genom att enkelt kunna framställa mobila utskrifter från sina smartphones och surfplattor.

 
 

Mobil skanning

Tjänster för mobil skanning och molnskanning gör att du kan skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

 

Dokumentinläsning

Förvandla fysisk information till hanterbart digitalt innehåll som ökar säkerheten hos den data som ditt företag använder. Se vilka dokumentskanningslösningar som kan integreras sömlöst med Epson-enheter.

 
 

Dokumenthantering och arbetsflöde

Ta kontroll över dina dokument. Analysera, organisera och distribuera skannad information snabbt över hela ditt företag. Detta möjliggör att strukturerade och icke-strukturerade processer effektiviseras, samtidigt som det säkerställer att data görs tillgänglig för rätt personer inom organisationen.

 

Hantering av dokumentutmatning

Skydda dina enheter mot obehörig användning genom användarautentisering via kortläsare, inloggningsuppgifter, lösenord eller PIN-koder, och kontrollera dina utskriftskostnader tack vare pull-printing-funktioner som minskar pappersförbrukningen från oönskade utskrifter. Lösningarna för utmatningshantering syftar till att öka personalens produktivitet, samtidigt som de skapar en säker utskrifts-, skannings- och kopieringsmiljö för att skydda dina företagstillgångar.

 
 

Systemkompatibilitet

Epsons produkter erbjuder funktioner för system och integrering för olika plattformar och program med målet att uppfylla kraven hos en mängd olika organisationsstorlekar, från små och medelstora företag till större konton.

 

Programvarulösningar

Välj programvarulösning

KATEGORI

TYP

KOMPATIBEL PLATTFORM

VERTIKALA MARKNADER

Visar nu av produkter
Visar nu av produkter
Visa alla

Kontakta oss idag

Om du vill ha mer information om Epsons lösningar, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.