FÅ DITT FÖRETAG ATT AVANCERA MED BLÄCKSTRÅLE-UTSKRIFT

BLÄCKSTRÅLE-TILLÄMPNINGAR FÖR AFFÄRSMEDIA

Fördelarna med bläckstråleteknik ‒ se till att just ditt företag sticker ut

Med Epsons bläckstråleskrivare för företag kan du skriva ut ett stort antal olika brevpapper och marknadsföringsmaterial i hög kvalitet och på begäran. Förutom att vara praktisk och kostnadseffektiv genom att låta dig skriva ut efter dina egna behov, minskar den även utrymmeskraven samt sänker mängden eventuellt spill. Vårt PrecisionCore-skrivhuvud gör det möjligt att skriva ut på olika mediatyper, till exempel tjockare papper, etiketter samt blankt papper, vilket gör att du konsekvent kan bibehålla ditt varumärke. Skriv ut allt från visitkort, flygblad, brevhuvuden och kuvert till etiketter ‒ valet är ditt.

Bläckstråleskrivare för företag

Laser

Mångsidiga media

Förutom våra utskriftslösningar rekommenderar vi Averys prisvärda och högkvalitativa sortiment av specialanpassade etikettmedia för att hjälpa dig att sticka ut från konkurrenterna. Dessa kostnadseffektiva lösningar på begäran låter dig få ut maximalt av din skrivare.

Visitkort - du får bara en chans att göra ett gott första intryck ‒ visa dina kunder och partners att du är ett proffs

Placeringskort - framställ tematiserade placeringskort för evenemang och konferenser, praktiskt förskårade för snabb och enkel placering

Produktetiketter - visa upp ditt varumärke och få dina produkter att sticka ut jämfört med konkurrenterna

Adressetiketter - gör ett hållbart intryck genom märkta utskick som kan uppdateras när du vill

Mappetiketter - hitta dina mappar snabbare ‒ skapa helt enkelt en egen design eller anpassade etiketter för ett organiserat, effektivt kontor

Skoletiketter - tillför egen design och personligen anpassade meddelanden ‒ perfekt för att belöna barn eller som en påminnelse på arbetsböcker

Fraktetiketter - skicka iväg dina paket snabbt ‒ perfekt för att inkludera din logotyp på stora kuvert, paket, dokumentrör och kartonger

Om Avery

Avery är en ledande leverantör av tryckbara skyltar, märken, avdelare och industrietiketter. Företagets specialiserade medialösningar är perfekta för alla företag ‒ från det minsta, nystartade företag till den största företagsjätte. Det blir enkelt att skapa ett stort antal material, från smarta frakt- och postetiketter till anpassade visitkort, professionella produktetiketter och iögonfallande skyltningslösningar.

Programvarulösningar från Avery

Håll dina etiketter steget före genom att anpassa dem med Averys kostnadsfria programvarusortiment på nätet. Averys programvaror gör att du kan skapa unika och spännande verk som låter dig matcha den unika utskriftskvalitet som din Epson WorkForce Pro-skrivare ger dig. Lägg till text, bilder och former för att framställa din egen, skräddarsydda design. Besök helt enkelt webbplatsen och ladda ned programvaran till din stationära eller din mobila enhet för att underlätta utskrifter oavsett var du befinner dig.

Rekommenderade papper för just din skrivare

Vi tror att valet av rätt papper kan göra stor skillnad för ditt företag. Pappret måste ha rätt känsla och utseende, men måste samtidigt också vara kostnadseffektivt och prisvärt. Det bör komplettera din skrivare och ge en optimal kvalitet. Få ut maximalt av dina företagsutskrifter med våra rekommenderade papperssorter nedan.

  • Företagspapper från Epson

  • Universal Navigator 80 gsm

  • Antalis Datacopy

Företagspapper från Epson

Framställ skarp text och fantastisk färggrafik med hjälp av Epson Business-flerfunktionspapper med 80 g/m2. Detta förstklassiga vanliga papper i A4-format har utformats i syfte att ge dig en optimal utskriftskvalitet. Det lämpar sig för dubbelsidig utskrift och är perfekt för allmänna företagsdokument som exempelvis rapporter, PM och nyhetsbrev.

Universal Navigator 80 gsm

Detta A4-papper för flera funktioner är känt för sin utomordentliga ljusstyrka och driftsäkerhet. Du kan skriva ut ett stort antal olika dokument i hög kvalitet, inklusive kalkylblad och brev.

Antalis Datacopy

Detta smidiga och mångsidiga papper ger konsekventa resultat och pålitliga färger. Det är perfekt för text och grafik och lämpar sig för utskrift av ett stort antal olika affärsdokument, exempelvis agendor, whitepaper och bulletiner.