MATRISSKRIVARE

Låt Epson hjälpa ditt företag att göra mer

Epson är världens största tillverkare av matrisskrivare för banker och postkontor med ett produktsortiment som erbjuder det bästa för utskrifter med hög hastighet, till en låg kostnad, tillförlitligt och varaktigt på alla papperstyper. Idealisk för backoffice, checkhantering och blankettset i flera delar för vilka det helt enkelt inte finns något annat alternativ än slagutskrift.

Ny teknik, som bläckstråleteknik i den stora GP-serien, skapar mervärde till extremt låg kostnad.

FÖRDELAR MED MATRISSKRIVARE

  • Utmärkt ägandekostnad per sida (så låg som 0,20 €/100 sidor)
  • Kapacitet för flera delar (1 original + 9 kopior)
  • Lång hållbarhet på utskrifterna (upp till 100 år)
  • Fungerar i svåra förhållanden (varmt, kallt, torrt, fuktigt eller dammigt)
  • Lätt att underhålla
  • Hanterar kontinuerligt papper
  • Kan skriva ut på många olika sorters utskriftsmaterial och med olika tjocklekar.
  • Det finns flera pappersbanor att välja mellan som passar din arbetsmiljö
  • Hanterar lösa ark och kontinuerligt papper samtidigt

9-NÅLARS SKRIVARE

Epsons 9-nålars matrisskrivare är perfekt för kommersiella, industriella och logistiska tillämpningar och ger en utmärkt utskriftskvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Detta omfattande utbud av skrivare med bred vals kombinerar justering med hög precision och sofistikerad pappershantering och kan även hantera stora utskriftsjobb

24-NÅLARSSKRIVARE

Den har alla funktioner som finns i hela sortimentet med 9-nålars skrivare, men med fördelen att den har skalbara teckensnitt och utskrifter med brevkvalitet. Epson 24-nålarsskrivare är perfekta för diskapplikationer inom detaljhandeln och servicebranschen samt för utskrift av fakturor och beställningar. I sortimentet ingår även flatbäddsskrivare för användning med ett bredare (och tjockare) utbud av material inklusive kvitton och etiketter.

BANKBOKSSKRIVARE

Epson PLQ-22-serie ger banker, postkontor och statliga myndigheter en mycket tyst skrivare med låg total ägandekostnad. Med utskriftshastigheter på upp till 576 cps är PLQ-22-serien perfekt för att skriva ut på en rad olika medier, inklusive bankböcker, pass, biljetter och visum. Såväl kunder som personal kommer att uppskatta hur tyst den här bankboksskrivaren är, med ljudnivåer på ända ner till 51 dBA.