MATRISSKRIVARE

Epsons omfattande utbud av skrivare med smal och bred vals kombinerar justering med hög precision och sofistikerad pappershantering. De är utformade för att klara de mest krävande fristående skrivarmiljöerna.

Åstadkom mer med Epson

Som en av de ledande tillverkarna av matrisskrivare har Epson arbetat mycket hårt för att kunna stötta företag som banker och postkontor med pålitliga, hållbara, kostnadseffektiva och snabba enheter. Våra matrisskrivare är perfekta för kontorsutskrifter, checkbehandling och blankettset i flera delar – de är det bästa alternativet för dessa och andra användningsområden.

Hitta rätt skrivare för din verksamhet

Oavsett vad du har för krav har Epson en skrivare som uppfyller dem.

Uppgradera nu

Varför ska du uppgradera dina befintliga matrisskrivare till våra senaste modeller? De ger bättre tillförlitlighet, en riktigt låg total ägandekostnad och snabbare utskrifter, och de har även nätverskapacitet. Upptäck sortimentet här nedanför.

Epson LQ‑2090II

LQ-2090II erbjuder en förbättrad USD (Ultra Speed Draft, ultrasnabbt utkast)-hastighet på 550 tecken per sekund vid 10 tecken per tum, vilket utgör en verklig skillnad vid stora utskriftsvolymer som t.ex. lagerrapporter och stora mängder fakturor eller fraktdokument.

Epson LQ‑590II

LQ-590II är en matrisskrivare för stora volymer som har utformats för snabba och tillförlitliga utskrifter. Uppgradera dina befintliga matrisskrivare till våra senaste modeller, och få en otroligt låg total ägandekostnad.

Fördelarna med matrisskrivare

ESC/P (Epson standardkod för skrivare) är den självklara standarden för matrisskrivares skrivarspråk i hela världen. ESC/P används i de allra flesta populära programpaket och gör att du helt enkelt bara kopplar in och skriver ut.

 • Kompatibilitet

  ESC/P2 är helt kompatibel med befintlig programvara och är utformad för att användas med operativsystem som inte är Windows-baserade. Detta gör att du kan manipulera typsnitt utan behov av kostsamma inbyggda processorer. Om du arbetar i Windows-miljö kan du uppnå skrivarens maximala hastighet genom att använda skrivarens hemmahörande teckensnitt.

 • Effektiv utskriftsteknik

  Kapacitet för flera delar (upp till 1 original + 9 kopior)

 • Pålitligt

  Utskrift som håller länge (upp till 100 år)

 • Mindre avfall

  De nya skrivarna använder samma band som befintliga modeller, så du kan uppgradera utan att behöva kasta oanvända band.

Originalband från Epson

Epson är världens största tillverkare av matrisskrivare för banker och postkontor med ett produktsortiment som erbjuder det bästa för utskrifter med hög hastighet, till en låg kostnad, tillförlitligt och varaktigt på alla papperstyper. Idealisk för backoffice, checkhantering och blankettset i flera delar för vilka det helt enkelt inte finns något annat alternativ än slagutskrift.

Ny teknik, som bläckstråleteknik i den stora GP-serien, skapar mervärde till extremt låg kostnad.

Spara tid

Originalband från Epson minimerar avbrott. Originalbanden från Epson har även ett unikt tyg och en design som eliminerar vrid- och stopproblem.

Konsekvent hög kvalitet med ökad tillförlitlighet

Originalband från Epson har en garanterad längd som säkerställer en konsekvent utskriftskapacitet och att utskriftskvaliteten alltid är hög. Genom att använda originalband från Epson förlängs även livslängden på din Epson-skrivare.

Hur ser jag om det är en äkta originalprodukt från Epson?

Epsons färgskiftande etikett på bläckens, bandens och tonerkassetternas förpackningar hjälper dig att se huruvida bläck, band eller tonerkassetter från Epson är äkta eller falska.

 • 1 Rör förpackningen fram och tillbaka.
 • 2 Färgen på antiförfalskningsetiketten bör ändras från brons till grönt när vinkeln ändras.

Upptäck sortimentet

Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

  Jämför valda