LÖSNINGAR FÖR
TEKNISK DESIGN

Skapa och visa upp ritningar, design, kartor och presentationer med högklassig återgivning i både svartvitt och färg.

HÄMTA BROSCHYR Download brochure

Många möjligheter

Som designer måste du leverera bilder i storformat och då vill du vara säker på att tunna linjer, text och färgtoner visas på bästa sätt.

Din tekniska presentation måste återge minsta detalj: skarp text, fina linjer, djup svärta, mjuka toner och klara färger. Med våra snabba och lättanvända skrivare och ljusstarka projektorer hjälper vi dig att känna dig säker.

Viktiga funktioner

Programvaru­kompatibilitet

Integrera med alla ledande CAD- och GIS-program för maximal effektivitet, kontroll och flexibilitet.

Flexibilitet

Med en och samma skrivare kan du skriva ut allt från en svartvit ritning till en färgutskrift upp till A0 (eller större).

Skarpa detaljer

Skriv ut olika linjetjocklek och text med hög precision för att göra dina planer så tydliga som möjligt.

Gör intryck

Ge ett varaktigt intryck på viktiga presentationer med kraftfulla och levande färger – även i dagsljus.

Hög färgkvalitet

Planer och presentationer får ett eget liv med fina nyanser, mjuka toningar och klara färger.

Hög produktivitet

När hastighet är det viktigaste kan våra snabba utskrifter hjälpa dig att klara dina deadlines gång efter annan.

Låg ägandekostnad

Ta kontroll över dina egna utskrifter. Det behöver inte kosta skjortan om du väljer våra lösningar.

Skrivare som är skräddarsydda för dina behov

Upptäck den senaste generationen

Vi presenterar den senaste generationen av Epsons storformatsskrivare

Allt du förväntar dig från Epson – kvalitet, innovation och prestanda – i en slimmad och kompakt design som passar även på små arbetsytor. Den låga totala ägandekostnaden är perfekt för företagare som vill gå från att outsourca storformatsutskrifter till att framställa dem internt. Med Wi-Fi-anslutning kan du skriva ut från nästan alla platser med en mobil enhet och kompatibla appar.

De nya modellerna SureColor SC-T3100 och SC-T3400 är de minst ytkrävande av våra storformatsskrivare och ryms på de mest kompakta arbetsplatserna. Användare kan även dra nytta av ytterst intuitiv hantering och enkelt bläckbyte.

Du kommer att häpna över resultatet från bläckstråleutskrifter i storformat, med en hastighet från 22 sekunder för en A1-sida med UltraChrome XD2-bläck utan några kvalitetsförluster.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Våra minst ytkrävande storformatsskrivare för placering på skrivbord. Skapa detaljerade storformatsutskrifter med professionell kvalitet varje dag. Bläckpatroner finns i flera olika storlekar så att du kan styra dina kostnader och din produktivitet: 50 ml eller 80 ml svart, 26 ml eller 50 ml färg.

LÄS MER

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Golvstående storformatsskrivare som kräver minimalt med utrymme och konfiguration. De har dessutom ett användargränssnitt som är intuitivt och lättillgängligt. Skapa fantastiska utskrifter om och om igen utan någon förlust av färg eller detaljer. Utöka din produktivitet med bläckpatroner i flera olika storlekar: 110 ml och 350 ml svart och färg.

LÄS MER
Upptäck skrivare för varje arbetsplats

Storformatsskrivare för alla arbetsytor

Ge liv åt dina kreationer med skrivare i SureColor SC-T-serien. De kan skriva ut affischer, banderoller, väggmotiv, ritningar, inomhusskyltning och tillfällig utomhusskyltning. De finns i flera olika konfigurationer, så att du garanterat hittar en modell som passar dina behov. Du kan välja på 24-tums, 36-tums och 44-tums skrivare med antingen singelrulle eller dubbla rullar, multifunktion (skriv ut, skanna och kopiera) samt stöd för Adobe PostScript 3. Samtliga är utrustade med den senaste tekniken så att de kan utföra komplicerade uppgifter med lätthet.

  • PrecisionCore TFP-skrivhuvud
  • Standardkonfiguration eller konfiguration med dubbla rullar
  • Multifunktionella utskrifts-, kopierings- och skanningsfunktioner
  • UltraChrome XD-bläck för hållbara utskrifter ( smetsäkra och vattentåliga )
  • Flera olika storlekar på bläckpatroner – 110 ml, 350 ml och 700 ml
  • Adobe PostScript 3 som tillval
  • Alla modeller försedda med 1 GB RAM för snabb bildbehandling

SureColor SC-T3200

24-tums storformatsutskrift i fyrfärg med snabbhet och precision. Intuitiv anslutning till många olika grafiska samt CAD- och GIS-program gör den perfekt för stressiga produktionsmiljöer. Endast tillgänglig med singelrulle.

LÄS MER

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36-tums storformatsskrivare i fyrfärg. Fantastisk detaljrikedom och bildkvalitet. Mycket enkel att använda både för designproffs och nybörjare. Kan synkroniseras direkt med många olika CAD- och ledande designprogram – perfekt för mångsidiga designkontor med olika inriktningar. Finns med singelrulle eller med dubbla rullar.

LÄS MER

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36-tums storformatsskrivare i fyrfärg med integrerad scanner för skanning, kopiering och delning. Skapa skarpa och korrekta utskrifter på ett kostnadseffektivt sätt. Finns med singelrulle eller med dubbla rullar.

LÄS MER

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44-tums storformatsskrivare i fyrfärg med hög hastighet som kombinerar prestanda, kvalitet och valuta för pengarna. Med dess höga produktivitet och flexibilitet passar denna skrivare perfekt för användning med CAD, repro och butiksskyltning. Den erbjuder både precision och snabbhet och finns med singelrulle eller med dubbla rullar.

LÄS MER

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44-tums storformatsskrivare i fyrfärg med hög hastighet och integrerad scanner för scanning, kopiering och delning. Kopiera ett A1-dokument på bara 39 sekunder och gör A1-utskrifter på 28 sekunder. Dokument och fotografier skannas med en optisk upplösning på 600 dpi för tydliga kopior i både färg och svartvitt. Finns med singelrulle eller med dubbla rullar.

LÄS MER

Innovation möjliggör förvandling

SureColor SC-T5400M är en prisvärd, 36-tums teknisk storformatsskrivare på ingångsnivå med en inbyggd skanner.

Läs mer

Litet utrymmesbehov, stor påverkan

SureColor SC-T3100x är en skrivbordsskrivare på instegsnivå som ger pålitlig prestanda för affischframställare, småbutiksföretag och dem som arbetar inom utbildningssektorn.

Läs mer

En storformatsskrivare för ditt företag

Maximera vinsterna och skapa snabbhet, smidighet, mångsidighet samt större produktivitet och kostnadskontroll genom att göra dina storformatsutskrifter internt.

Epsons storformatsskrivare erbjuder en låg total ägandekostnad (TCO) och snabb utskrift på många olika typer av media. Skapa stora dokument utan att tumma på kvaliteten. Skriv ut direkt från dina mobila enheter med våra nätverksanslutna modeller.

Arkitekter

Visa dina CAD-ritningar med enastående kvalitet

Låt kunder och kollegor uppleva detaljrikedomen i din design, i renderingar och grafik med enastående fyrfärgskvalitet, fantastiska detaljer och skarpa fotografier. Storformatsskrivarna i SureColor SC-T-serien hanterar enkelt kraven för CAD-utskrifter och ritningar, men även utskrifter av affärsförslag och andra dokument som behövs till dina klienter och till de juridiska delarna av dina projekt.

Reklambyråer

Stick ut från mängden

Gör intryck och fånga dina kunders uppmärksamhet genom att skapa livfulla, iögonfallande kampanjer snabbt och smidigt. Skriv ut allt från stora posters med fotokvalitet till banderoller. En storformatsskrivare kan förbättra din marknadsföringseffektivitet, så att du kan hantera ditt kreativa arbetsflöde utan besvär.

Ingenjörer

Skriv ut med en fantastisk detaljrikedom, snabbt

Storformatsskrivare i SureColor SC-T-serien passar perfekt för ingenjörer tack vare den låga totala ägandekostnaden och den höga hastigheten. Skriv ut detaljerade och korrekta ritningar, renderingar, scheman, blåkopior m.m. i stort format närhelst du behöver. Tack vare skrivarhuvuden med långvarig prestanda och bläckpatroner som inte behöver bytas ofta har du full kontroll över utskriftskvaliteten, vilket sparar tid och pengar.

Mindre företag

Använd din kreativitet

Från affischer till banderoller, från presentationer till grafik – interna storformatsutskrifter stärker ditt varumärke och förbättrar din image på en allt mer konkurrensutsatt marknad.

Utbildning

Levande lektioner

Skolor, högskolor och universitet behöver ofta ha den senaste tekniken för att uppmuntra och inspirera den nya generationen. Skapa fantastiska utskrifter till klassrummet och skriv ut information om skolevenemang internt.

Repro

Ge dina kunder fantastisk kvalitet

Skrivarna i SureColor SC-T-serien integreras sömlöst i ditt arbetsflöde tack vare vår lättanvända utskriftsapp eller Adobe PostScript 3-modulen (finns som tillval till de mest avancerade modellerna) med stöd för formaten PDF, JPEG och TIFF. Du kan även skriva ut från CAD-program och många olika desktop publishing- och designprogram.

Fastighetsmäklare

Stick ut på marknaden

Med en storformatsskrivare kan du skriva ut skyltar, reklamaffischer, banderoller, planritningar, fönsterdekaler och våningskartor. Allt som du behöver för att göra reklam för din verksamhet och ge dina kunder fantastiska resultat kan du skapa internt.

Byggnation

Kontrollera kostnaderna och öka flexibiliteten

Imponera på dina kunder och partner med dokument och ritningar i storformat med perfekt skärpa, kvalitet och detaljrikedom. Skapa byggnadsskyltar, affischer, täckning för byggnadsställningar, stora meshbanderoller snabbt, korrekt och kostnadseffektivt. Med en storformatsskrivare är det enkelt att skriva ut en CAD-ritning eller annan utskrift på papper.

Produkter

Produktserie

Kontakta oss

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger, fyller du inn opplysningene nedenfor, så vil en representant fra Epson kontakte deg.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

Jämför valda