EPSON PRINT ADMIN SERVERLESS

Epson Print Admin (EPA) Serverless gör att företag kan utnyttja avancerad enkel administration genom att köra direkt på en WorkForce Enterprise-enhet.

EPA SERVERLESS

Kontrollera utskriftskostnader och säkerhet

Företag i alla storlekar strävar hela tiden efter att hitta säkra, effektiva och kostnadseffektiva sätt att bedriva sin dagliga verksamhet. Epson Print Admin Serverless är avsett för företag som sträcker sig från små och medelstora företag till företag som vill optimera sina multifunktions-bläckstråleskrivare från Epson, vilket ökar säkerheten och produktiviteten för personalen i samtliga verksamheter.

Ta kontrollen i syfte att optimera och skydda din utskriftsmiljö

Utskriftsjobb lagras säkert på din enhet tills jobbets ägare autentiserar frisläppandet av dem. Detta eliminerar risken för att privat information lämnas kvar i en skrivare. Dessutom skyddar det mot obehörig användning av enheterna och skapar en säker miljö för utskrift, skanning och kopiering.

Spara pengar och minska din påverkan på miljön samtidigt som du ökar produktiviteten

Minskar pappersspill, förbrukade resurser och tidsåtgång från outtagna dokument och ineffektiva utskriftsflöden. Den ger avancerade funktioner för utskrift, kopiering och skanning via ett enda gränssnitt på multifunktionsskrivaren, vilket ger användarna alternativ att skriva ut precis vad de behöver samt enkel åtkomst till skanningsfunktioner vid behov.

Utnyttja Epsons bläckstråleteknik för företag

Utnyttja mervärdet i WorkForce Enterprise med låga driftskostnader, färre ingrepp och hög tillförlitlighet.

Nyckelfunktioner

Skillnaden mellan EPA och EPA Serverless

Lösningen körs på varje enskild enhet för enkel administration och hög flexibilitet utan att kompromissa med säkerhet och produktivitet. EPA körs på Windows Server för central administration av användare och enheter.

Skaffa Epson Print Admin Serverless

Kontakta den Epson-kanal som bär WorkForce Enterprise-modeller för att aktivera den 90 dagar långa utvärderingsversionen eller köpa en licens. Du kan också kontakta oss för mer information.

Epsons lösning för enhetshantering

Med Epsons lösning för enhetshantering blir det enkelt att hantera och övervaka din skrivar- och scannerpark. Lösningen är kompatibel med ett stort antal nätverksanslutna skrivare och scanners, och allt styrs via ett enda smart och intuitivt gränssnitt.

Kompatibla huvudenheter

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt