VARFÖR DU BÖR KÖPA ÄKTA BLÄCK

Vi tror att utskrifter är ett samarbete. Högkvalitativa utskrifter förutsätter både rätt skrivare och rätt bläck. Därför är det viktigt att förstå sina bläck i syfte att undvika potentiella fallgropar i samband med utskrifter.

ÄKTA BLÄCK

Det som du behöver veta

Vem vill lägga tid på att behöva tänka på sin skrivare? En skrivare ska helt enkelt fungera. Vi har utvecklat våra bläck och skrivare att fungera i harmoni, så att de ska göra just detta och ge konsekventa, tillförlitliga resultat utan några problem. Detta gör vi genom att investera i omfattande, högteknologiska forskningsanläggningar och låter våra produkter genomgå utförliga tester.

Naturligtvis kan vi inte säga detsamma om bläck som vi inte har tagit fram. Epson ger inga garantier för att så kallade kompatibla bläck eller nytillverkade patroner kan leverera önskade resultat.

Är du beredd att riskera opålitliga resultat och dåliga utskrifter? Eller ännu värre ─ patroner som inte fungerar, eller att skrivaren går sönder? Skydda dig mot potentiella utskriftsfallgropar genom att använda äkta Epson-bläck.

Äkta bläckKompatibelt bläckNytillverkat bläck
Framtaget och utvecklat av Epson
Tillverkat i Epsons högteknologiska och rena anläggningar
Testat och godkänt av Epson
Skyddat av Epsons skrivargaranti

Vilka är riskerna med oäkta bläck?

Vi vill att du alltid har en problemfri utskriftsupplevelse. Det är därför som vi har belyst de potentiella problem som kan uppstå om du använder oäkta bläck.

Skrivarfel

Föreställ dig att behöva skriva ut en flygbiljett och skrivaren inte fungerar ─ eftersom munstyckena är igentäppta eller skrivaren inte kan identifiera patronen. Eller ännu värre ─ patronen levereras trasig, innan du ens har haft en chans att komma igång. Oäkta bläck har inte utformats och testats av Epson, vilket innebär att skrivaren löper risk att utsättas för fel som inte omfattas av din skrivargaranti.

Dåliga resultat

Utseendet spelar roll, så när du skriver ut viktiga affärsdokument eller skolarbeten är fläckar, oskarpa tecken, ränder och dålig detaljrikedom det sista du vill se. Och om du avser att arkivera dokument är det viktigt att beakta bläckets livslängd. Våra strikta kvalitetskontroller säkerställer till att du får pålitliga, rena och skarpa resultat ─ men gäller detsamma för oäkta bläck?

Tid som läggs på att åtgärda problem

Oavsett om du har ett hemmakontor eller helt enkelt försöker balansera ett stressigt familjeliv, är vi säkra på att du har viktigare saker att göra än att rensa upp efter läckande patroner. Men tyvärr omfattas oäkta bläck inte av vår forskning, utveckling och testning. Omfattande investeringar läggs på våra skrivare och bläck i syfte att säkerställa att de fungerar på ett tillförlitligt sätt.

Felaktig ekonomi

Låga förskottskostnader är givetvis tilltalande, men om du i slutändan får en felaktig produkt kan denna bli både en besvikelse och dyr på lång sikt. Kan du vara säker på att en nytillverkad eller kompatibel patron kommer att fungera? Och vad händer om du i slutändan måste slösa tid och pengar på att skriva ut dokument igen på grund av att de inte blev tillräckligt bra första gången? Dessutom täcks oäkta bläck inte av Epson, så om de skulle skada din skrivare kan detta komma att häva garantin.

Lösningen

Det finns ett mycket enkelt sätt att säkerställa att du kan skriva ut enkelt och få konsekventa resultat ─ genom att använda äkta Epson-bläck som har testats och godkänts. Låt oss förklara vad det är som gör våra högpresterande och tillförlitliga bläck så speciella.

Epson fungerar bäst tillsammans med epson

Utskrifter bör vara krångelfria och tillförlitliga ─ det är därför våra bläck och patroner genomgår omfattande forskning och utveckling som låter dem fungera utan problem. Vi både styr och övervakar varje steg av produktionsprocessen, med tillverkning i högteknologiska anläggningar och rigorösa tester. Detta innebär att du kan slappna av ─ våra bläck är utformade för att fungera sömlöst tillsammans med din skrivare och framställa resultat med hög kvalitet och tillförlitlighet, oavsett om du skriver ut text eller grafik. Det är därför nio av tio användare av äkta bläck är mycket nöjda med kvaliteten på sina utskrifter¹.

Pålitliga resultat med hög kvalitet

Det krävs mycket för att skapa en pålitlig skrivare och med pålitlig bläckförsörjning. Det är därför vi har gjort omfattande investeringar i forskning och utveckling, och lagt oräkneliga år på att fullända våra produktionsanläggningar. Varje bläckpatron produceras i en toppmodern, dammfri miljö i syfte att förhindra fel. Material och design för själva patronen har också framställts med yttersta noggrannhet i syfte att ge bläcken en stabil miljö.

Användarvänligt

Det är inte bara den vardagliga användningen av våra skrivare som är enkel. Vi har också eliminerat stressen i samband med att köpa rätt bläck för just din skrivare. Tack vare bilden på framsidan kan du snabbt identifiera rätt förpackning i butiken. Kontrollera helt enkelt din användarhandbok för att ta reda på vilken bild du bör hålla utkik efter. Vi har också utvecklat kompakta EasyMail-förpackningar som får plats i de flesta brevlådor, för när posten inte kräver en underskrift. Detta gör det problemfritt att beställa hem via nätet. Och oavsett om du skriver ut ofta eller mer sällan, finns det standard- och XL-patroner som passar just dina utskriftsbehov.

Prisvärt

Det är helt ologiskt att kasta bort bläck som inte har använts. Av denna anledning finns nästan alla våra bläck som separata bläckpatroner, vilket innebär att du bara behöver byta ut den färg som har förbrukats. Dessutom kan du spara upp till 30 %² av bläcket jämfört med konkurrenternas patroner med tre färger. Våra pålitliga bläck minskar också risken för tryckfel och har testats så att du kan lita på angiven kapacitet, vilket gör det enkelt för dig att budgetera för dina utskriftsbehov. Och om du vill sänka dina kostnader ännu mer, ger våra XL-patroner dig en kostnadseffektiv lösning genom att låta dig skriva ut över två gånger fler sidor³ jämfört med standardpatroner. Detta minskar kostnaden per sida avsevärt, vilket hjälper dig att spara pengar.

Hur du köper äkta bläck

Har du någonsin letat igenom en hel butik i jakten på bläck till din skrivare, bara för att inse att du har glömt namnet på din skrivarmodell? Eller föredrar du att handla online? Hur hanterar du i så fall dina leveranser? Är du trött på att behöva vänta på att de ska anlända? Oavsett om du handlar online eller föredrar att hämta dina bläck i butiken, så har vi gjort det enkelt för dig att köpa rätt bläck för just din skrivare.

Epsons logotyp

Vår logotyp visas tydligt på förpackningen i syfte att hjälpa dig att hitta våra bläck i butiken. Du kan känna sig trygg i vetskapen att du köper våra pålitliga, lättanvända, äkta bläck när du ser vårt varumärke.

Förpackningskod och kapacitetsindikator

Välj en patronstorlek som passar dina behov och hur ofta du skriver ut. Håll bara utkik efter den kapacitetsindikator som visas här.

Sidkapacitet och -kompatibilitet

Om du vill planera och budgetera för dina utskriftsbehov, läs då på framsidan av förpackningen hur många sidor som patronen kan skriva ut i färg respektive svartvitt. Där finns också de skrivare angivna, som patronerna är kompatibla med.

Bläckfamilj (bild)

Sluta oroa dig för att glömma bort din skrivarmodell ─ varje bläck tillhör en familj, så du behöver bara leta efter familjebilden, till exempel en jordgubbe, elefant eller hjort. Detta gör det snabbt och enkelt för dig att hitta ditt bläck, detta eftersom du kan leta efter förpackningsbilden i stället för en skrivarmodell. Läs i din användarhandbok för information om vilken bläckfamilj du behöver för just din Epson-skrivare.

Förpackningsinnehåll

Du kan se vilka färgbläck som finns i förpackningen och hur mycket du får av varje. Vi anger exakta bläckmilliliter, så att du får all information du behöver för att göra ett välgrundat inköp.

Hitta rätt bläck i butiken

Din resa till butiken kan nu ske snabbt och enkelt. Tack vare Epsons tydliga och informativa förpackning kommer du snabbt att hitta rätt bläck för just din skrivare. Vi har också gjort det enkelt att välja rätt patronstorlek för just dina behov och att kontrollera sidkapaciteten innan du köper. Håll muspekaren över paketet för mer information.

Äkta Epson-EasyMail-förpackning

Bläckinköp på nätet kan enkelt levereras hem till dig tack vare EasyMail-förpackningar. Det fina är att vi har utformat förpackningen kompakt nog att passa i de flesta brevlådor, för de tillfällen då din post inte kräver en underskrift. Detta bör förhindra onödiga resor för att hämta leveranser.

  • Säkra förpackningar som är lätta att återvinna

  • Portoförberedda och passar i europeiska standardbrevlådor

  • Levereras i originalförpackningar från Epson, med tydlig och äkta produktidentifiering

  • Bläckseriebild och förpackningsinnehåll visas på förpackningsetiketten