Glöm prenumerationskostnader – den här smidiga utskriftstjänsten från din lokala återförsäljare ser till att du alltid får nya bläckpatroner levererade i rätt tid. Du betalar bara för det bläck du behöver.

Upptäck hur ReadyInk fungerar

ReadyInk-tekniken och vår smidiga leveranstjänst utan prenumerationstvång ser till att du aldrig får slut på bläck igen. Du registrerar dig enkelt hos den återförsäljare du köpte skrivaren av. Tjänsten har inga prenumerationskostnader – du betalar bara vid de tillfällen då du behöver en ny patron. Det här automatiska systemet ser till att du alltid har tillräckligt med bläck av hög kvalitet.

LEVERANS  AV BLÄCK           FÅ MEDDELANDE SKRIV UT

Registrera dig

Registrera en skrivare

Gå med i ReadyInk genom att använda serienumret för att registrera din Epson-skrivare (online eller i butiken) hos den återförsäljare du köpte skrivaren av. Om du vill använda den automatiska leveranstjänsten måste du konfigurera ett konto hos återförsäljaren och ange namn, adress, betalningsinformation och leveransadress för bläcket. Nästan alla Epsons senaste skrivare har stöd för ReadyInk. Många av våra andra skrivare har också stöd för tjänsten.

Kontrollera om du kan registrera din skrivare

Skriv ut

När du har registrerat din skrivare kan du skriva ut som vanligt utan att behöva fundera på när bläcket kommer att ta slut. ReadyInk-tekniken arbetar i bakgrunden och känner av när bläcket i din skrivare börjar ta slut.

Få meddelande

Ett meddelande skickas när bläcket i skrivaren börjar ta slut. Meddelandet startar processen för att skicka en ny patron.

Leverans av bläck

Du får aldrig slut på bläck eftersom den nya patronen levereras innan den sista patronen tar slut.

Varför ReadyInk?

Få aldrig slut på bläck

Bind inte upp dig i onödan – ReadyInk ger dig en kontinuerlig och automatisk leverans av bläckpatroner.

Särskilda kampanjer

Kontakta din återförsäljare för att ta reda på om det finns några särskilda kampanjer du kan utnyttja när du använder ReadyInk-tjänsten.

Inga prenumerations­kostnader

Du binder inte upp dig för någon prenumeration utan betalar bara för det bläck du behöver. Du kan när som helst avsluta tjänsten.

Äkta bläck

Vårt bläck och våra skrivare är anpassade för att fungera felfritt tillsammans och ge konsekventa och pålitliga utskrifter utan krångel.

Varför Epson?

Får dina pengar att räcka längre

Allt vårt bläck finns tillgängligt som separata bläckpatroner, vilket innebär att du bara behöver byta den färg som har tagit slut. Våra pålitliga produkter minskar även risken för felaktiga utskrifter och bläckpatronerna testas för att du ska kunna lita på den angivna kapaciteten.

Kvalitet du kan lita på

Vi har tillverkat pålitliga och effektiva skrivare av hög kvalitet sedan 1968.

Problemfria utskrifter

Vi försöker alltid hitta nya sätt att förbättra kundernas upplevelse och skapa lösningar som passar deras behov. Den här tjänsten är tillgänglig via våra återförsäljare och innebär att du bara betalar för det bläck du behöver. Tjänsten är perfekt för dig som vill ha en snabb och bekväm utskriftstjänst utan fasta prenumerationskostnader.

Innovation som gör skillnad

Våra produkter bygger på ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete, och tillverkas i högteknologiska anläggningar. De har konstruerats för att vara pålitliga, ha de bästa funktionerna och ge resultat av hög kvalitet.

Tillämpliga modeller

Kontrollera om din Epson-skrivare kan användas med ReadyInk.