Aldrig mer bläckpatroner

Spara upp till 90 % på utskriftskostnaderna1

Play

Vi presenterar EcoTank-skrivarna

Letar du efter ett alternativ med extremt låga kostnader?

Vårt innovativa EcoTank-sortiment ger en oslagbar kostnad per sida med 90 % besparing på bläckkostnaderna1. De påfyllningsbara bläckbehållarna har extremt hög kapacitet så att du kan skriva ut tusentals sidor utan att behöva krångla med bläckpatroner.

Hur fungerar det?

En EcoTank-skrivare skiljer sig fundamentalt från de flesta andra skrivare – den har en stor bläckbehållare som man fyller med de medföljande bläckflaskorna i stället för patroner. Redan från början har du tillräckligt med bläck för att skriva ut upp till 14 000 sidor2 – detta sparar både tid och pengar eftersom du slipper byta patroner konstant. Konfigurationen är enkel, påfyllningen är kladdfri och dessutom pålitlig, då den ger dig kvalitetsutskrifter sida efter sida.

Titta på klippet nedan för att se hur enkelt det är.

SKRIV UT ÖVER 40 SIDOR I SVARTVITT FÖR 1 KR3

SKRIV UT ÖVER 20 SIDOR I FÄRG FÖR 1 KR3

Vilka skrivare erbjuder de bästa besparingarna?

Sätt EcoTank på prov – lika enkelt som att räkna till 1-2-3

 1. Välj en Epson EcoTank-modell och jämför den med en av de 20 mest sålda skrivarna.
 2. Berätta hur många sidor du uppskattar att du skriver ut per månad och hur många år du tror att du kommer att använda skrivaren.
 3. Klicka på ”Beräkna”

Köpskäl

Alla skrivare med bläckbehållare är inte likadana. Som pionjär i branschen har Epson åratal av erfarenhet av att utveckla och förbättra denna teknik. Läs mer om vad som gör EcoTank så speciell.

Slut på kladd och misstag

Dessa återförslutningsbara, droppfria flaskor kan endast anslutas till rätt färgtankar.

Hållbart värde

Med det bläck som medföljer förpackningen kan du skriva ut tusentals sidor. När bläcket så småningom tar slut kan du köpa fler bläckbehållare till ett överkomligt pris.

Dubbelsidig utskrift

Spara pengar och papper genom automatisk utskrift på båda sidor av pappret (endast vissa modeller).

Skriv ut från smarta enheter

Med Epsons kostnadsfria appar är det lätt att skriva ut och molnskanna från mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer4.

Fotoutskrift av förstklassig kvalitet

Producerar fantastiska, glänsande foton som varar i upp till 300 år i ett fotoalbum (endast ET-7700 och ET-7750)5.

Platsbesparande design

EcoTank-skrivare med tanken integrerad i framsidan är kompakta och eleganta.

Hållbart permanent skrivarhuvud

Till skillnad från andra tillverkare försämras inte Epsons permanenta skrivarhuvud. Du behöver ingen budget för att byta skrivarhuvud och slipper krånglet med att byta det

Prisbelönt

Över 50 miljoner EcoTank-skrivare har sålts över hela världen6. EcoTank har också vunnit flera internationella utmärkelser för sin innovativa och ekonomiska design.

Upptäck sortimentet

Vardagsutskrifter

Skanna, kopiera och skriv ut enkelt med dessa 3-i-1-skrivare i A4-format som kan kopplas till bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Utskrifter av företagskvalitet

Få saker gjorde effektivt med dessa företagsorienterade modeller.

Fotoutskrifter

Skriv ut upp till 3 4002 med de medföljande bläckflaskorna och njut av hållbara foton som varar i generationer.

Svartvit EcoTank

Spara upp till 50 % i utskriftskostnader på tre år jämfört med svartvita laserskrivare9.

Jämför produkter

Teknik
Allt-i-ett-funktioner
Anslutningsmöjligheter
Största pappersformat
Dubbelsidig utskrift
Automatisk dokumentmatare
LCD-display
Tjänst för mobil utskrift och molnutskrift

Bakom kulisserna

Hur är det att vara på inspelning med Usain Bolt?

Ta en titt på vårt galleri:

Skriv ut från mobiltelefoner och annat

Med Epsons utbud av kompakta allt-i-ett-skrivare går det snabbt och enkelt att skriva ut från mobiltelefoner. Tvånget att sitta kvar vid skrivbordet försvinner – skicka objekt för utskrift från en surfplatta eller mobil med Wi-Fi och ett urval av appar för mobil utskrift4.

 • Epson Smart Panel app
 • Appen Epson Creative Print
 • Skriv ut foton från Facebook
 • E-postutskrift
 1. Genomsnittlig besparing för kostnad per sida samt det genomsnittliga antalet bläckpatroner som krävs för att skriva ut samma antal sidor som bläckflaskorna EcoTank 102 och 104. Jämförelse mellan genomsnittlig kapacitet (A4-utskrifter enligt ISO/IEC 24711) av EcoTank-flaskorna 102 och 104 och genuina förbrukningsartiklar som används av de 50 bästsäljande skrivarna med bläckpatroner (enligt GfK:s panelmarknadsdata Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale för Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien och Italien under perioden april 2019–mars 2021).
 2. Angiven bläckåtgång är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testbilder enligt ISO/IEC 24712 eller 29103. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC 24711 eller 20102. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljö och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kommer utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.
 3. Antal sidor som skrivs ut baseras på den högsta kostnaden per sida (CPP) på Epsons bläckflaskor i serierna 102, 104 och 664. CPP beräknas från summan av priserna för det rekommenderas priset på bläckflaskor med cyan, magenta och gul för färgutskrifter, eller på bläckflaskor med svart för svartvita utskrifter, delat med det angivna antalet sidor. Rekommenderade priser från augusti 2018
 4. Trådlös anslutning till internet krävs. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epsonconnect.eu
 5. Bedömningen av utskrifternas hållbarhet baseras på accelererade tester av utskrifter på specialmedia som förvaras i arkivmappar i album. Den faktiska utskriftsstabiliteten varierar beroende på utskriftsmedia, den utskrivna bilden, visningsförhållandena, ljusstyrkan, luftfuktigheten och andra omgivande förhållanden. Epson garanterar inte lång hållbarhet för utskrifterna.
 6. Kumulativ försäljning av Epsons bläckbehållarskrivare från 2010 till 2020 baserat på Epsons interna leveransdata.
 7. Villkor gäller. När du har köpt en berättigad skrivare och ett kort för obegränsade utskrifter besöker du www.unlimitedprintingwithecotank.epson.se för att registrera dig för tjänsten.
 8. Upp till tre års förbrukning av bläck baserat på den genomsnittliga utskriftsvolymen 140 sidor för EcoTank-skrivare för hemma- och kontorsbruk i A4-format.
 9. Besparingar som uppnåtts på tre år genom att skriva ut 406 sidor per månad. Kostnadsjämförelsen omfattar prissättning av maskinvara, medföljande samt ersättningsbläckbehållare/tonerkassetter. Jämförelsen av maskinvarupriser baseras på de inledande priserna för Epson M1100 och det genomsnittliga priset för bästsäljande 77 % av svartvita laserskrivare med enkel A4-funktion (utskriftshastighet under 20 sidor/minut) i Grekland. Tjeckien, Ungern, Polen, övriga Sydösteuropa, Rumänien, Slovakien, Slovenien och Turkiet under perioden januari–december 2018 som spårats i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker kvartal 4 2018. Jämförelsen av kostnad per sida baseras på introduktionspriserna för Epsons svarta bläckbehållare (110-serien) och de genomsnittliga priserna för äkta svarta orginaltonerbehållare med största tillgängliga kapacitet för bästsäljande 77 % av svartvita laserskrivare med enkel A4-funktion (utskriftshastighet under 20 sidor/minut) i Tjeckien, Ungern, Polen och Turkiet under perioden januari–december 2018 som spårats i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, andra halvan av 2018. Kapacitet hos konkurrenters lasertonerkassetter enligt tillverkarnas webbplatser.