BLI EN EPSON ONLINE INK-PARTNER

E-handlare kan få kostnadsfri exponering, support med mera genom att ansluta sig till Epsons nätackrediteringsprogram

Eftersom konsumenter på jakt efter bläck till sina Epson-skrivare i hemmet eller på hemmakontoret i allt större utsträckning letar på olika ställen innan de köper, har Epson Online Ink Partner-programmet skapats i syfte att hjälpa konsumenterna att hitta en tillförlitlig leverantör, samt för att hjälpa dig att särskilja ditt företag från dina konkurrenter.

Som en del i detta nya nätackrediteringsprogram samarbetar Epson med noggrant utvalda partner, där samtliga erbjuder sina kunder ett brett urval äkta Epson-bläck. Litar dina kunder på att du levererar äkta Epson-bläck i originalförpackningar från Epson? Med Epson Online Ink Partner-loggan på din webbplats gör de det.

Som Epson Online Ink-partner får du ta del av ett flertal förmåner som hjälper ditt företag. För mer information om programmet, klicka på nedanstående länk så blir du kontaktad av din lokala Epson-representant.

Registrera dig för att bli en Epson Online Ink-partner.

ANMÄL DIG NU

MER INFORMATION

EPSONS KVALITET

Epsons bläck har utvecklats för att fungera perfekt med Epsons skrivare och ge tydlig, smetfri text och livfulla foton som håller i många generationer.

Se vad som skiljer vårt bläck från konkurrenternas.

LÄS MER

EKONOMI MED EPSON

Vi förstår att det är viktigt att spara pengar där det går, oavsett om du är hemmaanvändare eller har ett företag.

Upptäck hur du kan sänka utskriftskostnaderna med upp till en fjärdedel.

LÄS MER

EPSONS BLÄCKSORTIMENT

Epson har ett stort bläcksortiment som lämpar sig för en rad olika användningsområden, oavsett om du är hem- eller företagsanvändare.

Se varför Epsons bläck ger det bästa resultatet – oavsett vad du skriver ut.

LÄS MER