MER RATIONELL SERVICE

Se till att personalen har tid att fokusera på kunderna med avancerad teknik som är mångsidig, mobil och lättanvänd.

Play

MER RATIONELL SERVICE

Epson är Europas främsta tillverkare av butiksskrivare. Vi vet vad som är viktigt när det gäller butikstjänster.10. Enligt en undersökning erkänner 20 % av personerna att de har lämnat en kö efter att ha väntat i tre minuter. Därför är det en prioritet att ge en snabb och effektiv service. Detta kan vara orsaken till att 75 % av återförsäljarna planerar att implementera datormoln i sina butiker inom de närmaste 5 åren3.

Våra nya TM-Intelligent-produkter gör det enklare att använda mobila enheter. Försäljarna slipper alltså stå bakom diskarna och kan möta kunderna och påverka deras val när de går runt i butiken.

Men Epsons teknik hjälper inte bara till med snabbare transaktioner och ger kunderna en mer personlig köpupplevelse. Vi ger dig även chansen att skapa marknadsföringsmaterial på ett par sekunder, vilket lockar fler kunder och ökar intäkterna.

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN

Öka försäljningen med teknik avsedd för handeln.

 • Hjälp personalen att röra sig mer fritt, tala direkt med kunderna, genomföra transaktioner och skriva ut kvitton på distans med TM-Intelligent-sortimentet.
 • Skriv ut små upplagor med färgetiketter omedelbart för specialkampanjer med våra färgetikettskrivare.
 • Skriv ut färgkuponger på begäran med våra kupongskrivare för mer lojala kunder och ökad försäljning.
 • Lägg till relevanta, riktade meddelanden för att engagera kunder och öka försäljningen med våra kvittoskrivare

KORTA VÄNTETIDERNA

KORTA VÄNTETIDERNA

Korta servicetiderna, håll försäljningen igång och håll kunderna nöjda.

 • Hjälp kunderna snabbt med vår avancerade och snabba kvittoskrivare som skriver ut upp till 300 mm per sekund och skär kvittot automatiskt.
 • Fortsätt att arbeta även om strömmen går. Vårt TM-Intelligent-sortiment säkerhetskopierar kassatillämpningar och databaser lokalt, så det går att sälja som vanligt.
 • Låt personalen skriva ut broschyrer, offerter och avtal för kunder på plats tack vare en decentraliserad Epson RIPS-skrivarpark med lågt underhåll.

UTRUSTNING UTAN KRÅNGEL

UTRUSTNING UTAN KRÅNGEL

Få ut det mesta av driftsäker teknik som är enkel att använda och redo när du är det.

 • Slipp röra och krångel vid bläckbyten. Våra bläckpatroner med hög kapacitet är otroligt lätta att byta ut. Bara tryck och klicka fast den nya patronen.
 • Pröva våra WorkForce Pro-skrivare. Eftersom de inte har någon trumma, fixeringsenhet eller överföringsenhet är de exceptionellt robusta och tillförlitliga.
 • Minska underhållsbehov tack vare PrecisionCore-skrivhuvudet i våra SureColor SC-T- och WorkForce Pro-serier. Den har lika lång livslängd som skrivaren.

SNABBA UPP VERKSAMHETEN

SNABBA UPP VERKSAMHETEN

Reagera snabbt på ändrade trender och kundernas krav med innovativ teknik som gör att du hänger med.

 • När du är ute i butiken kan du skriva ut direkt från en mobil eller surfplatta på WorkForce Pro-serien med Epson Connect11
 • WorkForce Pro-serien ger snabbare utskrifter, upp till 20 sidor per minut12. Och eftersom pappersfacken har hög kapacitet slipper du fylla dem så ofta.
 • Med LabelWorks kan du designa, skapa och skriva ut etiketter från en surfplatta eller mobil med appen Epson iLabel2.
 • Vill du snabbt kunna puffa för ett nytt sortiment, en rea eller dagens specialare? Storformatsskrivarna i SureColor SC-T-serien skriver ut en A1-affisch på bara 28 sekunder, medan färgetikettskrivare framställer färgetiketter i hela 103 mm per sekund.
 • Med Epson Print Performance förvaras förbrukningsartiklarna på Epsons logistikcenter och levereras kostnadsfritt när du behöver dem.

LÖSNINGAR

Låt inte dina kunder vänta. Undersökningar visar att 36 % av återförsäljarna förlorar upp till en timme i veckan på grund av dödtid i butiken På ett år är det fem arbetsdagars intäktsmöjligheter som går förlorade3. Förbättra arbetslivet för dig själv, din personal och dina kunder med tjänster och lösningar som hjälper dig att ansluta, snabba på försäljningen och arbeta mer effektivt.

SNABBA PÅ FÖRSÄLJNINGEN

SNABBA PÅ FÖRSÄLJNINGEN

Gör säljprocessen enklare för både personal och kunder med våra TM-Intelligent-enheter. Skriv ut kvitton och etiketter direkt från surfplattor och andra mobila enheter och låt kunderna beställa via smartphones. Forsätt fungera även om strömmen går.

LÄS MER

SKRIV UT FRÅN VAR SOM HELST

SKRIV UT FRÅN VAR SOM HELST

När du är ute i butiken kan du skriva ut direkt från en mobil eller surfplatta på våra WorkForce Pro-skrivare med det kostnadsfria programmet Epson Connect11.

LÄS MER

SKAPA ETIKETTER SNABBT

SKAPA ETIKETTER SNABBT

Designa, skapa och skriv ut etiketter från en smartphone eller surfplatta med appen Epson iLabel och vårt LabelWorks-sortiment.

Se i iTunes Store
Se i Google Play Store
 

HANTERA FÖRBRUKNINGSARTIKLAR

HANTERA FÖRBRUKNINGSARTIKLAR

Ta kontroll över dina utskriftsjänster med Epson Print Performance. Med vår heltäckande utskriftstjänst:

Du betalar bara för vad du skriver ut.
Du får en månatlig rapport och en faktura per månad,
Du slipper du besväret med att hantera några förbrukningsartiklar.

LÄS MER

3 Undersökning som utförts av Coleman Parkes på uppdrag av Epson Europe bland 1 250 EU5-företag med 50-500 och mer än 500 anställda De tillfrågade var beslutsfattare inom IT. 250 företag per land (Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien) deltog, verksamma på finans-, detaljhandels- och allmänna företagsmarknader. Undersökning gjordes i februari 2014.

11 Epson iPrint kräver trådlös anslutning. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-to-Cloud kräver en internetanslutning. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect

TEKNIK

Bakom kulisserna hjälper Epsons banbrytande teknik ditt detaljhandelsföretag att bli mer produktivt och effektivt och att leverera superb kvalitet som ger dig konkurrensfördelar.

SNABBA, DRIFTSÄKRA UTSKRIFTER

SNABBA, DRIFTSÄKRA UTSKRIFTER

Bläckstråletekniken i våra WorkForce Pro-skrivare är din garanti för supersnabba och extremt driftsäkra utskrifter. Skrivarna skriver ut jobb på ett par sidor snabbare än konkurrerande färglaserskrivare13. Med färre delar är de tillräckligt robusta för att kunna hantera kraven på vilket kontor eller i vilken detaljhandelsmiljö som helst.

LÄS MER

TRE GÅNGER LJUSARE

ETIKETTER SOM HÅLLER LÄNGE

Nio av tio personer säger att Epsons projektorer ger de mest ljusstarka, mest levande färgerna. Tack vare det kraftiga färgade ljuset framställer de färger som är upp till tre gånger mer ljusstarka än med DLP-projektorer med en krets8.

LÄS MER

8 Jämfört med ledande DLP-enkretsprojektorer för företag och utbildning baserat på NPD-data, mellan juli 2011 och juni 2012. Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på kundens användning. Mer information finns på www.epson.se/CLO

13 Jämförelse med de tio mest sålda A4-färglaserskrivarna och flerfunktionsskrivarna i EMEA under det första kvartalet 2011, utrett av IDC. Jämförelsen av utskriftshastigheten baseras på den genomsnittliga [färg/svartvitt] [enkel-/dubbelsidigt] FSOT enligt ISO/IEC 24734-testförfarandet. Mer detaljer och fakta finns på www.epson.eu/testing.

PRODUKTER

Många av våra produkter är specifikt utvecklade för detaljhandelsmiljö. Låt oss hjälpa dig att hitta bättre sätt att öka din försäljning, möta kunderna och arbeta mer effektivt. Våra produkter är, från TM-Intelligent butikssortimentet kupongskrivare till våra bläckstråleskrivare, storformatsskrivare och projektorer, utformade att ge återförsäljare utmärkta resultat.

BUTIKSSKRIVARE

Epson är Europas främsta tillverkare av butiksskrivare10. Vi vet vad som är viktigt när det gäller butikstjänster. Vi har utvecklat ett nytt sortiment med TM-Intelligent-enheter som:

 • Ger en kompakt och portabel allt-i-ett-lösning för butiker.
 • Är pålitlig, hållbar och enkel att uppgradera
 • Kan användas med fjärrstyrning.
LÄS MER
BUTIKSSKRIVARE

FÄRGETIKETTSKRIVARE

Lansera kampanjer snabbt och effektivt med färgmarkerade prislappar och etiketter med Epson etikettskrivare.

 • Skriv ut färgetiketter av hög kvalitet när du behöver dem med TM-C3500.
 • Skriv ut färgetiketter med en hastighet på upp till 103 mm per sekund.
 • Få snabbtorkande, hållbara resultat med Epsons DURABrite Ultra-bläck.
LÄS MER
FÄRGETIKETTSKRIVARE

KVITTOSKRIVARE

Håll igång försäljningen med snabba, bekväma, anslutna kvittoskrivare.

 • Styr kassalådor och extra Epson TM-Inteligent-skrivare både trådlöst och trådat med Epson TM-Intelligent-serien.
 • Hjälp kunderna snabbt med vår avancerade och snabba kvittoskrivare, som skriver ut upp till 300 mm per sekund och skär kvittot automatiskt.
 • Lägg enkelt till text och grafik i hög kvalitet på kvittona så blir de dynamiska och billiga publicitetsverktyg.
LÄS MER
KVITTOSKRIVARE

BLÄCKSTRÅLESKRIVARE FÖR FÖRETAG

Välj en skrivare som tar sig an vad som än händer i de livligaste detaljhandelsmiljöerna.

 • Skär ner på väntetiden, med en prisvärd Workforce Pro RIPS-skrivarpark som är mer tillgänglig för personalen
 • Få snabbt utmärkta resultat med WorkForce Pro RIPS-skrivarna som har extremt driftsäker bläckstråleteknik och lågt underhåll.
 • Förlita dig på robusta, högpresterande bläckstråleskrivare som har färre rörliga delar än laserskrivare.
LÄS MER
BLÄCKSTRÅLESKRIVARE FÖR FÖRETAG

STORFORMATSSKRIVARE

Leverera fotoutskrifter i hög kvalitet för interna skyltar och tillfälliga yttre skyltar med våra stabila storformatsskrivare.

 • Den kraftfulla bildbehandlingen och snabba utskriftshastigheten uppfyller återförsälarens behov av maximal produktivitet och flexibilitet.
 • Epsons PrecisionCore-skrivhuvuden behöver inte bytas ut, vilket minskar underhåll.
LÄS MER
STORFORMATSSKRIVARE

PROJEKTORER

Utnyttja projektorer som kombinerar banbrytande teknik med enastående driftsäkerhet och enkelt underhåll.

 • Våra projektorers design garanterar fläckfria resultat. Utrustningen är helt bekymmersfri och klar att användas när du behöver den.
 • Lamporna och filtren är konstruerade för att hålla längre med minsta möjliga stopptid för underhåll.
LÄS MER
PROJEKTORER

KONTAKTA OSS

Om du vill ha mer information om Epsons produkter för detaljhandeln, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
(välj allt som stämmer in på dig)
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

INTRESSERAD AV MER INFORMATION ELLER PRIS?

KONTAKTA OSS

2 Kompatibel med LabelWorks LW-600P och LW-1000P. Hämta Epsons app iLabel från Apple App Store och Google Play Store.

5 Besparingar jämfört med listpriset när förbrukningsmateriel och garanti köps separat.

10 Källa: Interconnection Consulting, 2012.

11 Epson iPrint kräver trådlös anslutning. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-to-Cloud kräver en internetanslutning. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect

12 Fastställt i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för standardmässiga enkelsidiga och dubbelsidiga A4-utskrifter. Mer information finns på www.epson.eu/testing