FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN

Skapa en utpräglad miljö som förbättrar upplevelsen för kunderna och gör dem intresserade av varumärket.

Play

FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN

Du har lagt ned mycket jobb på att skapa varumärket. Gå nu vidare. Locka kunderna med iögonfallande, väl synliga färger, anslående skyltar och tjänster med mervärde.

En karakteristisk miljö som fångar varumärket och tydligt skiljer ut dig på marknaden är ett utmärkt sätt att fånga kundernas uppmärksamhet.

Epsons teknik är designad så att ditt budskap ska kunna förmedlas överallt, från skyltning till kassa. Låt Epson fånga kundernas uppmärksamhet på ett helt nytt sätt.

SKYLTAR SOM FÅNGAR BLICKEN

SKYLTAR SOM FÅNGAR BLICKEN

Skriv snabbt ut ditt eget material till butiken för att marknadsföra nya produkter och tjänster, reor och säsongserbjudanden med Epson storformatsskrivare.

 • Skriv ut överdådiga B0-affischer internt med SureColor SC-T-serien. Det går till och med att ha tillfälliga skyltar utomhus tack vare det vattenbeständiga, pigmenterade bläcket.
 • Epson Stylus Pro-skrivare är även perfekta för butikstillämpningar. Du kan skriva ut på många olika medier, bland annat matt och glättat papper.

LÄGG KRAFT BAKOM DEKORATIONERNA

LÄGG KRAFT BAKOM DEKORATIONERNA

Gjut liv i dekorationsidéerna med Epsons stora sortiment med mångsidiga, kostnadseffektiva projektorer.

 • Skapa rätt stämning och påverka köpbesluten med högupplösta dekorationer i skyltfönster och skyltar i butiken. Våra installationsprojektorer med hög ljusstyrka kan döljas på små utrymmen. De producerar intensiva, naturliga färger och djup svärta.
 • Använd våra installationsprojektorer för att fånga kundernas uppmärksamhet med rörliga bilder och projektioner som kan anpassas för hörn och krökta ytor.
 • Skriv ut plantryck och dekorationer lokalt med våra storformatsskrivare.

KOMMUNICERA MED FÄRG

KOMMUNICERA MED FÄRG KOMMUNICERA MED FÄRG

Färg är ett av de mest effektiva sätten att fånga uppmärksamhet och skapa stämning i handeln. Använd färg för att förstärka varumärket genom att anpassa etiketter, skyltar och dekorationer.

 • Lyft fram kampanjer med reklamblad, skyltar och affischer utskrivna med DURABrite Ultra-bläck, som håller länge och ger klara färger.
 • Få produkter och kampanjer att synas med etiketter, prislappar och biljetter i superba färger som du kan skriva ut när du vill på färgetikettskrivarna.
 • Fånga kundernas uppmärksamhet med dristiga, ljusstarka och tydliga projektioner. Våra projektorer har exceptionellt bra färgat ljus och framställer färger som är upp till tre gånger mer ljusstarka än från DLP-projektorer med ett chip8.

ÖKA MEDVETENHETEN OM VARUMÄRKET

ÖKA MEDVETENETEN OM VARUMÄRKET

Öka försäljningen genom att framhäva ditt varumärke och erbjudanden med Epsons teknik.

 • Ge varumärket uppmärksamhet med särskilda kampanjlappar och etiketter med företagets logotyp och färger, framställda på våra färgetikettskrivare.
 • Skriv ut kuponger i färg och hög kvalitet när du vill med våra kupongskrivare. Detta skapar en positiv bild av varumärket och får kunderna att komma tillbaka.
 • Lägg till text och grafik i hög kvalitet på kvittona med våra kvittoskrivare. Därmed blir de dynamiska och billiga publicitetsverktyg.
 • Förbättra kundservicen och öka försäljningen genom att snabbt skriva ut broschyrer, offerter och avtal till kunderna. Detta är möjligt med en decentraliserad RIPS-skrivarpark med lågt underhåll som ger förutsägbara utskriftskostnader.

GE MERVÄRDE

DELA INFORMATION

Locka nya kunder och skapa ytterligare intäkter genom att erbjuda särskilda tjänster.

 • Skriv ut direkt på material av 100 % bomull eller blandade material med minst 50 % bomull med SureColor SC-F2000 t-shirtskrivare.
 • Skriv ut foton i fotolabbkvalitet i olika format med SureLab D700.
 • Erbjud kunderna måttbeställd, överlägsen kvalitet genom en utskriftstjänst understödd av Epson Stylus Pro-serien.

LÖSNINGAR

Våra innovativa lösningar hjälper dig att hitta på nya sätt att inspirera och engagera kunderna och marknadsföra nya produkter och tjänster.

ANPASSADE FÄRGETIKETTER

SKRIV UT FRÅN TELEFONEN

Skriv ut etiketter när som helst: öka medvetenheten om produkter, lyft fram produktspecifikationer, förbättra ditt varumärke och producera special- eller engångsetiketter.

LÄS MER

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN

Öka försäljningen med färgkuponger som lyfter fram kampanjer, ger återkommande kunder och utvecklar kundlojalitet. Med utskrifter på beställning vid inköp kan du omedelbart främja specialerbjudanden till både vanliga och tillfälliga kunder.

LÄS MER

TEKNIK

Utnyttja den senaste tekniska utvecklingen för att skapa imponerande skyltar, affischer och displayer. Dessa lockar kundernas uppmärksamhet och gör att du kan främja det som är nytt i butiken.

TRE GÅNGER LJUSARE

TRE GÅNGER LJUSARE

Fånga kundernas uppmärksamhet med dristiga, ljusstarka och tydliga projektioner. Våra projektorer har exceptionellt bra färgat ljus och framställer färger som är upp till tre gånger mer ljusstarka än från DLP-projektorer med ett chip8.

LÄS MER

LÅNGLIVADE FÄRGER

LÅNGLIVADE FÄRGER

Få dina kampanjer att sticka ut med DURABrite Ultra-bläck med långlivade färger. Oavsett om du skriver ut prislappar, etiketter, kuponger, kvitton eller storskaliga affischer kan du lita på oss för effektfulla färger.

LÄS MER

PRODUKTER

Låt oss hjälpa dig skapa en utpräglad miljö som förbättrar upplevelsen för kunderna och gör dem intresserade av varumärket. Välj bland en mängd olika produkter varav många är speciellt utformade för återförsäljare. Detta gör att du kan visa upp nya kampanjer, producera fantastiska skyltar och ge mervärde till dina kunder.

KVITTOSKRIVARE

Förbättra kundupplevelsen genom att befria personalen från kassaapparaterna och ge en mer personlig service.

 • Använd surfplattor och andra mobila enheter för att ge en kundservice som sträcker sig bortom att bara ta betalt.
 • Ge personalen tillgång till aktuell information om lagerhållningen för att ge en översikt av transaktioner i "realtid" så att återförsäljarna aldrig får slut på lagret.
LÄS MER
KVITTOSKRIVARE

KUPONGSKRIVARE

Engagera kunderna på ett mer effektivt sätt med Epson kupongskrivare.

 • Skapa iögonfallande kuponger i färg när du vill.
 • Ge specialerbjudanden till regelbundna och tillfälliga kunder.
 • Öka försäljningen, bygg upp kundlojalitet och förbättra medvetenhet om varumärket.
LÄS MER
KUPONGSKRIVARE

FÄRGETIKETTSKRIVARE

Lansera kampanjer snabbt och effektivt med färgmarkerade lappar och etiketter med våra färgetikettskrivare.

 • Få viktig information att sticka ut inför kunderna.
 • Få snabbtorkande, hållbara resultat med Epsons DURABrite Ultra-bläck.
LÄS MER
FÄRGETIKETTSKRIVARE

STORFORMATSSKRIVARE

Fånga uppmärksamhet med utskrifter av hög kvalitet för interna skyltar, displayer och affischer och tillfälliga skyltar utomhus med våra storformatsskrivare.

 • Förbättra din marknadsföring och kampanjer med storskaliga affischer och displayer.
 • Få högkvalitativa, iögonfallande, hållbara resultat tack vare Epson Ultrachrome XD-bläck.
LÄS MER
STORFORMATSSKRIVARE

T-SHIRTSKRIVARE

Skapa ytterligare intäkter genom att erbjuda dina kunder en utskriftstjänst för t-shirts i butiken.

 • Skriv ut direkt på material av 100 % bomull eller blandade material med minst 50 % bomull med SureColor SC-F2000 t-shirtskrivare8.
 • Producera levande färger och intensiv svärta som tål upprepade tvättar tack vare vår PrecisionCore-skrivhudvudsteknik och Epson UltraChrome DS-bläck.
LÄS MER
T-SHIRTSKRIVARE

FOTOSKRIVARE

Utöka ditt tjänsteutbud till kunderna och öka ditt intäktsflöde med en SureLab-skrivare för kommersiella fotoutskrifter.

 • Ge kunderna chansen att skriva ut professionella kvalitetsfoton, kort, inbjudningar, reklamblad och marknadsföringsmaterial.
 • Välj från ett brett urval av media och format, inklusive blanka, grängade och matta pappersrullar mellan 102 och 210 mm breda och 89 till 1 00 mm långa.
LÄS MER
FOTOSKRIVARE

BLÄCKSTRÅLESKRIVARE

Ge säljarna fler möjligheter att möta kunder och öka försäljningen med Epson RIPS-skrivare som:

 • Låt personal som är i direkt kontakt med kunder skriva ut broschyrer, kontrakt och offerter på plats.
 • Har lågt underhåll och frigör personalen så att den kan fokusera på försäljning.
 • Ger förutsägbara utskriftskostnader.
LÄS MER
BLÄCKSTRÅLESKRIVARE

FOTOSKRIVARE I STORFORMAT

Locka fler kunder i butiken genom att erbjuda en tjänst för storformatsutskrifter med Epson Stylus Pro-skrivare.

 • Skriv ut kantlösa foton med bredder från 4 till 17 tum och med valfri längd upp till 37,4 tum.
 • Skriv ut på en mängd foton, konstreproduktioner och provtrycksmedia, inklusive måttbeställd tavelduk med överlägsen kvalitet.
 • Producera långvariga, högkvalitativa utskrifter som är lämpliga för att sälja eller ställa ut.
LÄS MER
FOTOSKRIVARE I STORFORMAT

PROJEKTORER FÖR WIDESCREEN

Engagera kunderna från det ögonblick de går in i butiken med våra kraftfulla installationsprojektorer.

 • Projicera i hörn och på krökta ytor med våra installationsprojektorer.
 • Fånga kundernas uppmärksamhet med dristiga, ljusstarka och tydliga projektioner. Våra projektorer producerar färger som är upp till tre gånger klarare än 1-chip DLP-projektorer8.
LÄS MER
PROJEKTORER FÖR WIDESCREEN

KONTAKTA OSS

Om du vill ha mer information om Epsons produkter för detaljhandeln, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
(välj allt som stämmer in på dig)
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

INTRESSERAD AV MER INFORMATION ELLER PRIS?

KONTAKTA OSS

8 Jämfört med ledande DLP-enkretsprojektorer för företag och utbildning baserat på NPD-data, mellan juli 2011 och juni 2012. Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på kundens användning. Mer information finns på www.epson.se/CLO