SureLab D-serien

GE MER TILL DINA KUNDER

FLEXIBLA KVALITETSUTSKRIFTER FÖR ALLA DINA BEHOV

Sortimentet med SureLab-skrivare erbjuder en lösning för alla dina högkvalitativa produktionsbehov i upp till 30 cm utskriftsbredder för alla miljöer från bröllopsfotografer, till fotoaffärer och kopieringsbyråer upp till egna produktionsanläggningar.

SL-D700 MED DRIVRUTINER

Epsons SL-D700 levereras med en drivrutin för Mac and PC som gör det möjligt att skriva ut från nästan alla program. Dess utskriftskvalitet är inställd för produktionsfotoutskrifter och SL-D700 är perfekt när det krävs placering på skrivbord, bärbarhet och snabb produktionsutskrift.

SL-D700 with Driver

SL-D3000 MED DRIVRUTINER

Epsons SL-D3000 DR och SL-D3000SR levereras med en drivrutin för dator som låter dig skriva ut från nästan alla program och inkluderar skrivare och applikationsbaserade färghanteringsalternativ (via ICC-profiler). Utskriftskvaliteten är inställd för produktion och utskrifter med den högsta kvaliteten i sortimentet. SL-D3000 är också utformad för att leverera högsta kvalitet tillsammans med hög hög fotoproduktionshastighet. Versionen med dubbel rulle ökar dess användarenkelhet och produktivitet.

SL-D3000 with driver

SURELAB ORDERCONTROLLER-BASERAT SYSTEM

SureLab OrderController hanterar beställningar över disk eller associerade kiosker och fungerar med SL-D3000 med eller utan sorterare och med SL-D700. Hela systemet kan skalanpassas till dina specifika behov, eftersom flera skrivare kan hanteras samtidigt.

SureLab OrderController based System

MIKROLABBARBETSFLÖDE

Webb

Kioskens ingångsterminal

Butiksdisk

MICROLAB WORKFLOW

Utskrift

Bakgård

Ta emot och hantera ordrar, retuschera och skriv ut enkelt

MER INFORMATION

Software

PROGRAMVARA

Integrera en enda skrivare i ditt arbetsflöde. SureLab programvara är så flexibel och modulär som själva produkten och är den perfekta kombinationen för att tillgodose allt från skrivbordsanvändning via självbetjäning/POS till professionell hantering av labbjobb.

MER INFORMATION

MEDIA AND INK

MEDIA OCH BLÄCK

Få mer information om bläck och media. De är: anpassade för höga produktionshastigheter vid utskrift; snabbtorkande; exakt på glansigt, lystert och matt; de ger liknande utskriftsresultat på alla format och ytor; konsekventa reproducerbara utskrifter; utskrifter av hög kvalitet; och en mängd olika rullbredder finns tillgängliga för att stödja alla produktionsbehov.

MER INFORMATION

CASE STUDIES

FALLSTUDIER

Våra kunder använder våra produkter på många sätt. Läs om några av de olika applikationerna och exempel ur verkliga livet om vår teknik i användning. Lär av dessa framgångssagor för att ta reda på hur du också kan dra nytta av det vi har att erbjuda.

MER INFORMATION