SureLab D-serien

GE MER TILL DINA KUNDER

DET ENDA DU BEHÖVER

När det gäller att handla kreativa trycksaker i butik vill kunderna ha en snabb och enkel självbetjäning och butikspersonalen vill ha en produkt som är enkel att underhålla. Vår självbetjäningsterminal erbjuder exakt detta.

PRODUKTÖVERSIKT

SL-D7 STUDIO

En självbetjäningsterminal för att visa det fulla utbudet som finns med personligt anpassade utskriftsprodukter. Den innehåller: en 22-tums widescreen pekskärm med en högglansig yta för bästa möjliga fotobild; intuitivt användargränssnitt med rörelsestyrning; gränssnitt för att hämta bilder från Facebook; omedelbara fotoutskrifter; gratulationskort, collage, kalendersidor, häften, affischer och canvas; 3D förhandsvisning i realtid och bilduppladdning via olika typer av lagringsmedia från skanner.

SL-D7 STUDIO

KIOSKARBETSFLÖDE

KIOSK WORKFLOW

Slutanvändare

Ladda upp och skriv ut foton från en smartphone, digitalkamera eller Facebook

Personaldrift

Det är lätt att kontrollera och att byta förbrukningsartiklar

MER INFORMATION

Software

PROGRAMVARA

Integrera en enda skrivare i ditt arbetsflöde. SureLab programvara är så flexibel och modulär som själva produkten och är den perfekta kombinationen för att tillgodose allt från skrivbordsanvändning via självbetjäning/POS till professionell hantering av labbjobb.

MER INFORMATION

MEDIA AND INK

MEDIA OCH BLÄCK

Få mer information om bläck och media. De är: anpassade för höga produktionshastigheter vid utskrift, snabbtorkande, exakta på glättat, grängat och matt, de ger liknande utskriftsresultat på alla format och ytor, konsekventa reproducerbara utskrifter, utskrifter av hög kvalitet och det finns en mängd olika rullbredder tillgängliga för att stödja alla produktionsbehov.

MER INFORMATION

CASE STUDIES

FALLSTUDIER

Våra kunder använder våra produkter på många sätt. Läs om några av de olika applikationerna och exempel ur verkliga livet om vår teknik i användning. Lär av dessa framgångssagor för att ta reda på hur du också kan dra nytta av det vi har att erbjuda.

MER INFORMATION