Epson technology for hospitals, pharmacies and surgeries simplifies working life for healthcare professionals. React fast, save time, share information and work on the move.

FÖRBÄTTRA DITT ARBETSFLÖDE

Förenkla dagliga arbetsuppgifter med toppmodern teknik som hjälper er att bli mer produktiva, sälja mer effektivt och hålla kontakten enklare.

I stressig vårdmiljö ska tekniken förenkla vardagliga uppgifter och göra livet enklare.

På avdelningarna och i apoteket, på mottagningarna och kontoren hjälper Epsons produkter till att få allt att rulla på. De är intuitiva att använda och kräver knappt någon utbildning, sparar tid, förbättrar arbetsflödena och hjälper dig att överföra viktiga meddelanden snabbt och tydligt.

UTRUSTNING UTAN KRÅNGEL

Hassle-free equipment

Låt Epson göra jobbet – så kan du göra ditt.

 • Bläckpatroner med hög kapacitet är otroligt lätta att byta ut. Bara tryck och klicka fast den nya patronen.
 • WorkForce Pro-skrivarna har ingen trumma, fixeringsenhet eller överföringsenhet, till skillnad från laserskrivare.
 • Med färre delar är de robusta och driftsäkra – så att de är beredda när du behöver dem.
 • Discproducer publicerar 30 cd-, 15 dvd- eller 8 bd-skivor per timme på egen hand. En intern robotarm ger noggranna resultat.

REAGERA DIREKT

REACT ON THE SPOT

Inom vården måste du reagera direkt på förändringar. Epson gör det enkelt.

 • En ändrad dos eller ett nytt recept? Det är inget problem med Epsons mångsidiga etikettskrivare, som snabbt och på begäran skriver ut små volymer.

SPARA TID

SAVE TIME

Bli klar snabbare med vardagsgöromål och slipp avbrott.

 • Med överkomliga skrivare på flera platser behöver personalen inte vandra lång väg för att hitta en skrivare eller vänta länge på utskrifter.
 • Skär ner på tiden som personalen spenderar på att beställa utskriftsmaterial med hjälp av WorkForce Pro RIPS-skrivare (Replaceable Ink Pack System).
 • Fjärrstyr och -övervaka dina projektorer med vårt program EasyMP. Det är enkelt att kontrollera hur det står till med enskilda enheter och se om de är tillgängliga när du behöver dem.
 • Dela skannrar snabbt i ett team med Epsons företagsskannrar.

ARBETA PÅ RESANDE FOT

WORK ON THE MOVE

Om personalen ständigt är i rörelse, måste tekniken hålla jämna steg.

 • Projicera direkt från smartphone eller surfplatta med Epsons app iProjection3.
 • Skriv ut från smartphones och surfplattor genom att e-posta filer till en skrivare via molnet med Epson Connect4.
 • Designa, skapa och skriv ut hållbara etiketter direkt från smartphone eller surfplatta med appen Epson iLabel5.

DELA INFORMATION

SHARE INFORMATION

Hjälp sjukvårdspersonalen att ha kontakt med varandra och dela information snabbt och enkelt.

 • Våra interaktiva projektorer gör det enkelt att dela innehåll, interagera och diskutera patienter. Anteckna den projicerade bilden med interaktiva pennor och skriv ut, spara eller dela ändrat innehåll direkt.
 • Alla data är inom räckhåll när du behöver dem med Discproducer. Det gäller allt från patientuppgifter och fakturering till röntgenbilder och datortomografi. Och det är enkelt att dela datan med andra avdelningar och med patienterna på ett säkert sätt.

LÖSNINGAR

Inom sjukvården är det viktigt för administratörer och kliniker att använda sin tid effektivt, för att leverera bästa möjliga service till patienterna. Snabba upp arbetslivet med tjänster och lösningar som hjälper dig att ansluta med kollegor, dela dokument och diskutera diagnoser och hantera tekniken på ett effektivare sätt.

HÅLL PROJEKTORERNA IGÅNG

Keep projectors running

Se till att projektorparken alltid fungerar när du behöver den med vårt program EasyMP. Hantera en park på upp till 1 092 projektorer och få meddelanden per e-post angående deras temperatur, luftfilter och lampor.

LÄS MER

SKRIV UT FRÅN TELEFONEN

PRINT FROM YOUR PHONE

Ge patienterna en snabbare och mer effektiv service. Skriv ut etiketter direkt från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator med appen Epson iLabel5.

App Store Google Play

PROJICERA FRÅN SURFPLATTAN

Project from your tablet

Förenkla tillvaron. Med Epsons app iProjection kan du projicera din presentation direkt från en smartphone eller surfplatt3.

LÄS MER

MER RATIONELL SKANNING

Streamline scanning

Öka administratörernas produktivitet genom att skanna, digitalisera och dela filer snabbt och enkelt med vårt kostnadsfria program Document Capture Pro. Genom dess intuitiva användning är det perfekt för att integrera dokument i arbetsflödet.

LÄS MER

DISKUTERA DIAGNOSER

DISCUSS DIAGNOSIS

Hjälp klinikerna att diskutera patienter och dela information med vårt utbud av interaktiva projektorer. Klinikerna kan anteckna en projicerad bild med interaktiva pennor och sedan direkt skriva ut, spara eller dela det ändrade innehållet med kollegor.

LÄS MER

3 Appen iProjection finns för Android- och iOS-enheter.

5 Kompatibel med LabelWorks LW-600P och LW-1000P. Hämta Epsons app iLabel från Apple App Store och Google Play Store.

TEKNIK

Få prisvärda utskrifter med vår nya WorkForce Pro RIPS-skrivare (Replaceable Ink Pack System). Tack vare den här skrivarens bläcktillförselenheter med hög kapacitet kan du skriva ut upp till 75 000 sidor utan att behöva byta bläck.

UTSKRIFTER MED MINIMALT ANVÄNDARINGRIPANDE

LOW INTERVENTION PRINTING

Förenkla tillvaron för sjukvårdspersonalen med RIPS-skrivare (Replaceable Ink Pack) för WorkForce Pro. Tack vare den här skrivarens bläcktillförselenheter med hög kapacitet kan du skriva ut upp till 75 000 sidor utan att behöva byta bläck.

LÄS MER

ETIKETTER SOM HÅLLER LÄNGE

LONG-LASTING LABELS

Skriv ut apoteks- och provetiketter som är vattentåliga, smetfria och som tål markeringspennor tack vare Epson DURABrite Ultra-bläck. Det passar perfekt för en hektisk apoteksmiljö eftersom det torkar så snabbt.

LÄS MER

PROJICERING AV RÖNTGENBILDER

X-RAY PROJECTIONS

Hjälp läkarstuderande att se röntgen tydligare med DICOM-simuleringsläge på våra kraftfulla storbildsprojektorer. Det gör att du kan visa upp avancerade bilder i gråskala i hög kvalitet som t.ex. röntgenbilder6.

LÄS MER

SNABBA, DRIFTSÄKRA UTSKRIFTER

Fast, reliable printing

Bläckstråletekniken i våra WorkForce Pro-skrivare är din garanti för snabba och driftsäkra utskrifter. Skrivarna skriver ut jobb på ett par sidor snabbare än konkurrerande färglaserskrivare7. Med färre delar är de tillräckligt robusta för att kunna hantera kraven på vilket kontor eller i vilken sjukvårdsmiljö som helst.

LÄS MER

6 Den här projektorn är inte en medicinteknisk produkt och kan inte användas för att ställa en faktisk medicinsk diagnos.

7 Jämförelse med de tio mest sålda A4-färglaserskrivarna och flerfunktionsskrivarna i EMEA under det första kvartalet 2011, utrett av IDC. Jämförelsen av utskriftshastigheten baseras på den genomsnittliga [färg/svartvitt] [enkel-/dubbelsidigt] FSOT enligt ISO/IEC 24734-testförfarandet. Mer detaljer och fakta finns på www.epson.eu/testing.

PRODUKTER

Låt tekniken revolutionera sättet som du arbetar på genom att ge dig bättre sätt att ansluta, samarbeta som ett team och leverera patientvård. Vi har tillämpat vår expertis för att skapa innovativa produkter som förbättrar sjukvården på avdelningarna, på apoteken, i administrationen och i diagnostiken.

BLÄCKSTRÅLESKRIVARE

Välj en skrivare som tar sig an vad som än händer i det livligaste sjukvårdsmiljöerna.

 • Hjälp personalen att arbeta mer effektivt, med Workforce Pro-skrivare som inte har någon uppvärmningstid.
 • Skär ner på väntetiden, med en prisvärd park med Workforce Pro-skrivare som är mer lättillgängliga för den administrativa personalen
 • Förlita dig på robusta, högpresterande bläckstråleskrivare som har färre rörliga delar än laserskrivare.
LÄS MER
INKJET PRINTERS

DISCPRODUCERS

Arkivera, lagra och dela snabbt konfidentiella medicinska uppgifter med kollegor, kliniker och patienter med Epson Discproducer.

 • Bränn och skriv ut mellan en och hundra cd-, dvd- och bd-skivor med bara en knapptryckning.
 • En intern robotarm garanterar noggrannheten och skyddar mot mekaniska hinder.
 • Discproducer är enkel att använda tack vare intuitiva kontroller på framsidan.
LÄS MER
Discproducers

LABEL PRINTERS

Skriv ut exakt den etikett som du behöver, när du behöver den, med Epsons utbud av etikettskrivare.

 • Skapa snabbt hållbara etiketter i fullfärg för mediciner, recept, provrör, petriskålar och labbrockar.
 • Spara personalens tid genom att skriva ut etiketter direkt från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator med appen Epson iLabel5.
LÄS MER
Label Printers

PROJEKTORER

Hjälp läkarteam att dela idéer och arbeta mer effektivt med EB-1400wi-seriens system för intelligenta presentationer.

 • Kliniker kan spara tid genom att projicera direkt från ett USB-minne
 • Läkarteam kan anteckna på skärmen med interaktiva pennor och sedan dela eller skriva ut de ändrade anteckningarna direkt.
LÄS MER
Projectors

KONTAKTA OSS

Om du vill ha mer information om Epsons produkter för hälso- och sjukvården, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
(välj allt som stämmer in på dig)
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

3 Appen iProjection finns för Android- och iOS-enheter.

4 Epson iPrint kräver trådlös anslutning. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-to-Cloud kräver en internetanslutning. Mer information samt uppgifter om vilka språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect

5 Kompatibel med LabelWorks LW-600P och LW-1000P. Hämta Epsons app iLabel från Apple App Store och Google Play Store.

INTRESSERAD AV MER INFORMATION ELLER PRIS?

KONTAKTA OSS