Epson technology for hospitals, pharmacies and surgeries is affordable to buy and cost-effective to maintain. Let us help you cut waste, consumables and total cost of ownership.

SPARA PENGAR PÅ SJUKVÅRDS­TEKNIK

Håll dig inom budgetramarna med produkter som är prisvärda under hela dess livstid, med ett lågt inköpspris, låga underhållskostnader och prisvärda förbrukningsartiklar.

Vi förstår att du måste få ut så mycket värde som möjligt av den teknik du köper.

Pressen att spara är högst påtaglig inom sjukvården, och alla intressenter vill att pengarna spenderas klokt. Epsons innovativa teknik kombinerar konkurrenskraftiga priser med utgiftssnåla funktioner, så att du kan kapa kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten.

SKÄR NER PÅ SLÖSERI

CUT WASTE

Använd dina resurser så effektivt som möjligt med vår särskilda teknik för sjukvården.

 • Skriv ut en eller flera etiketter när du behöver dem med vårt LabelWorks-utbud av skrivare.
 • LabelWorks-sortimentet skriver ut långa etiketter med mindre marginaler, vilket minskar spillet och ger dig fler etiketter för pengarna.

SKÄR NER PÅ FÖRBRUKNINGSARTIKLAR

CUT CONSUMABLES

Epsons förbrukningsartiklar räcker länge, är väldigt prisvärda och sparar tid åt personalen.

 • Med våra nya WorkForce Pro RIPS-skrivare (Replaceable Ink Pack System) kan du skriva ut upp till 75 000 sidor utan att byta bläck.
 • Utrymmesbesparande, separata bläckpatroner med hög kapacitet är även enkla att byta ut och effektiva, eftersom du bara behöver byta ut den färg som har tagit slut.
 • Filtren och lamporna i våra projektorer håller länge, sparar pengar och ger kortare avbrott för underhåll. Dessutom sparar miljöläget energi.

LÄGRE LAGRINGSKOSTNADER

REDUCE STORAGE COSTS

Sjukvårdsorganisationer måste förvara patientuppgifterna säkert. Låt oss hjälpa dig att göra det så billigt som möjligt.

 • Vi garanterar att du kan tillverka fler än 1 000 utskrivna skivor med Discproducer med bara en uppsättning bläckpatroner.

SKÄR NER TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

CUT TOTAL COST OF OWNERSHIP

Med tanke på dagens budgetramar måste tekniken vara billig både i inköp och i drift.

 • Epsons projektorer är överkomliga i inköp, enkla och flexibla att installera och har låga underhållskostnader. Med programmet EasyMP kan du dessutom övervaka och styra alla projektorer i nätverket, vilket sparar tid och pengar.
 • Epsons Print & Save hjälper dig att övervaka antalet utskrifter och förbrukningsartiklarna mot en fast månadsavgift. Sänk utskriftskostnaderna med mellan 15 och 40 % jämfört med om du köper förbrukningsartiklar och service separat. Besparingar jämfört med listpriset när förbrukningsmateriel och garanti köps separat1.
 • Våra WorkForce Pro-skrivare kostar upp till hälften så mycket per sida jämfört med konkurrerande färglaserskrivare2

LÖSNINGAR

Att få bästa möjliga valuta för pengarna är en ständig drivkraft inom företagande. Upptäck smarta tjänster och lösningar så att du kan spendera budgeten klokt och förenkla tillvaron för människorna i ditt företag.

KAPA KOSTNADERNA FÖR PROJEKTORER

Cut projector costs

Spara tid och resurser med vårt program EasyMP, som gör att administratörer kan stänga av och sätta på projektorerna på distans över nätverket och därmed sänka energiförbrukningen. Dessutom kan maskinvarukostnader sparas genom att presentera direkt från ett USB-minne. Ingen dator behövs.

LÄS MER

SPARA PÅ UTSKRIFTER

Save on print

Ta kontrollen över ditt företags tryckkostnader med våra utskriftstjänster som kombinerar utskrift, förbrukningsmateriel och garanti i ett kostnadsbesparande paket.

LÄS MER

FÅ UT DET MESTA AV BUDGETEN

Maximise your budget

Få din teknikbudget att räcka längre med projektorer som går snabbt att installera och är lätta att underhålla. Våra mobila projektorer är tillgängliga för större arbetsgrupper och hjälper dig att få högre avkastning på din investering.

LÄS MER

TEKNIK

Få prisvärda utskrifter med vår nya WorkForce Pro RIPS-skrivare (Replaceable Ink Pack System). Tack vare den här skrivarens bläcktillförselenheter med hög kapacitet kan du skriva ut upp till 75 000 sidor utan att behöva byta bläck.

UTSKRIFTER MED MYCKET HÖG KAPACITET

Super-high-yield printing

Få prisvärda utskrifter med vår nya WorkForce Pro-skrivare med Epsons RIPS-system (Replaceable Ink Pack) som ger en mycket hög utskriftskapacitet.

LÄS MER

PERMANENT SKRIVHUVUD

Permanent printhead

Hastigheten, kvaliteten, driftsäkerheten och effektiviteten ökar dramatiskt tack vare vårt PrecisionCore™-skrivhuvud.

LÄS MER

EFFEKTIVA PROJEKTORER

Efficient projectors

De nya lamporna i våra projektorer för exceptionellt korta avstånd räcker längre och drar inte lika mycket ström.

LÄS MER

SPARA PAPPER

Save on paper

Sänk papperskostnaderna med våra WorkForce Pro-skrivare. Dubbelsidiga utskrifter, en skanner, en kopiator och en fax ingår, så det är enkelt att skära ner på pappersförbrukningen.

LÄS MER

PRODUKTER

Inom sjukvården prioriteras alltid prisvärdhet. Uppnå resultat av hög kvalitet som gynnar administratörer, kliniker och patienter, samtidigt som driftskostnaderna hålls låga.

ETIKETTSKRIVARE

Slösa mindre genom att skriva ut kostnadseffektiva standardiserade eller anpassade färgetiketter när som helst med vårt LabelWorks-sortiment.

 • Skriv ut långa etiketter med mindre marginaler som minskar spillet och ger fler etiketter för pengarna.
 • Kostnadsbesparingar med individuella bläckpatroner; byt bara ut den färg som tagit slut med våra LabelWorks-skrivare.
LÄS MER
Label Printers

DISCPRODUCERS

Arkivera viktiga affärsdata snabbt och prisvärt med Epsons Discproducers:

 • Separata bläckpatroner med hög kapacitet ger extremt prisvärda utskrifter.
 • Tillverka fler än 1 000 utskrivna skivor med Discproducer med bara en uppsättning bläckpatroner.
 • Optiska medier är ett kostnadseffektivt och säkert sätt att distribuera upp till 50 GB data, till lägsta möjliga kostnad per gigabyte.
LÄS MER
Discproducers

BLÄCKSTRÅLESKRIVARE FÖR FÖRETAG

Skriv ut dokument av imponerande hög kvalitet med våra WorkForce Pro-skrivare samtidigt som ni håller utskriftskostnaderna nere.

 • Rapporter angående utskriftsjobb är lätta att få fram, eftersom skrivarna är kompatibla med populära utskriftsprogram.
 • Kostnaden per sida är upp till hälften så hög som för konkurrerande laserskrivare2
 • Dubbelsidiga utskrifter sänker papperskostnaderna.
LÄS MER
Business Inkjet

PROJEKTORER

Håll nere driftskostnader till ett minimum med vårt sortiment av projektorer som är perfekta för skyltning och kommunikation på allmän plats, diagnostik och utbildning samt medicinsk bildbehandling och visualisering.

 • Epsons projektorer är konstruerade för att vara enkla att installera, hantera och administrera i nätverket, och de håller underhållskostnaderna nere.
 • Miljöläget sänker energiförbrukningen, och luftfiltren och lamporna håller länge vilket sänker kostnaden för förbrukningsartiklar.
 • Få högre avkastning på din investering med mobila projektorer som stödjer större arbetsgrupper och tillhandahåller projektionstjänster på beställning.
LÄS MER
Projectors

SKANNRAR

Rationalisera underhållet och spara pengar med Epsons sortiment med kraftfulla men prisvärda skannrar:

 • Kapa maskinvarukostnaderna med nätverksanslutna skannrar som inte behöver kopplas till en dator.
 • Öka produktiviteten och ge personalen tid till annat med programmet Document Capture Pro.
LÄS MER Document Capture Pro
Scanners

KONTAKTA OSS

Om du vill ha mer information om Epsons produkter för hälso- och sjukvården, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
(välj allt som stämmer in på dig)
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

1 Besparingar jämfört med listpriset när förbrukningsmateriel och garanti köps separat.

2 Jämförelse med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och flerfunktionsskrivarna i Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien och Tyskland under det fjärde kvartalet 2010, utrett av IDC. Kostnaden per sida beräknas utifrån tillverkarnas officiella listpriser för tonerkassetter och publicerade kapaciteter i Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien och Tyskland i december 2010. Mer information finns på www.epson.se/workforcepro

INTRESSERAD AV MER INFORMATION ELLER PRIS?

KONTAKTA OSS