EPSONS MULTIMEDIABIBLIOTEK

Här hittar du ett brett utbud av resurser och evenemang inklusive artiklar, infografik och broschyrer med information om Epsons produkter och lösningar, samt marknadstrender.

Filtrera resurser

Kommande event

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul visar hela serier med produkter, tjänster och applikationer för företagssektorn inom digital utskrifterteknologi, textil utskrift, reklamapplikationer, utskrift i litet format och dokumentationsteknologier, transfermaterial, tryckfärger, LED och LED-skyltar, montrar för produktskyltning, skrintryck och reklammaterial. Dessutom kommer mässan att fortsätta vara värd för 3D Printshow Istanbul, som är en specialistdel som lockade intensivt intresse förra året.

  Läs mer om SIGN Istanbul

  Vad du kan förvänta dig av SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Förenade Arabemiraten

  GITEX Technology- veckan är den mest kända och årligen förekommande informations- och kommunikationstekniska (IKT) handelshändelsen i Mellanöstern, Afrika och Sydasien. GITEX fortsätter att identifiera de hetaste globala trenderna inom teknikindustrin och integrerar dem i nya händelsessektorer eller konferensprogram.

  Varje år lanserar de bästa internationella varumärkena och lokala tekniska ledare avancerade produkter, prylar och tjänster på GITEX, vilket gör detta till en händelse teknikentusiaster och branschfolk måste delta i.

  Läs mer om GITEX

  Vad du kan förvänta dig av GITEX:

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för mer information om Epsons lösningar, så kommer en medlem av vårt team att kontakta dig inom kort.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.