EPSONS MULTIMEDIABIBLIOTEK

Här hittar du ett brett utbud av resurser och evenemang inklusive artiklar, infografik och broschyrer med information om Epsons produkter och lösningar, samt marknadstrender.

Filtrera resurser

Kommande event

 • Dustin Expo

  Dustin Expo

  21 mars 2019 - 23 mars 2019
  Ericsson Globe, Stockholm

  Epson deltar på Dustin Expo som äger rum den 21 till 23 mars i Ericsson Globe, Stockholm. Under företagsdagarna 21-22 mars fokuserar vi på våra lösningar för små och stora företag och visar upp våra senaste bläckstråleskrivare och projektorer. Under lördagen är slutkonsumenter välkomna och då kommer vi bland annat att visa upp våra EcoTank-skrivare samt våra skrivare för högkvalitativa fotoutskrifter, t.ex. P600.  Välkommen att besöka oss i monter 50 på Dustin Expo.

  Om Dustin Expo:
  Under tre händelserika dagar samlar Dustin cirka 80 av branschens främsta tillverkare i Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandas med inspirerande föreläsningar. De två första dagarna riktar sig till företag. Dag tre fokuserar på konsumenter. Den uppskattade kombinationen av spännande produkter, aktuella seminarier och expertrådgivning har gjort Dustin Expo till årets IT-händelse i Sverige. Varje år lockar mässan omkring 10 000 besökare. Läs mer på https://www.dustin.se/expo

 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 mars 2019 - 5 april 2019
  Hanover Fairground, Hanover, Tyskland

  På Hannover Messe får du en komplett bild av den industriella värdeskapande kedjan under ett tak - i Hannover och över hela världen, inom allt från individuella komponenter till den fullständiga intelligenta fabriken, samt aktuella trender som energieffektivitet, lätt konstruktion och tillsatsframställning.

  Läs mer om HANNOVER MESSE.

  Vad du kan förvänta dig under HANNOVER MESSE:

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 maj 2019 - 18 maj 2019
  Berlin, Tyskland

  FESPA 2019 kommer att vara det största internationella eventet för breda format, och omfattar, digitala och textila utskrifter; mässan kommer att visa mer än 700 utställare i Berlin, Tyskland.

  Denna globala printmässa kommer att sträcka sig över nio hallar i Berlin Messe och kommer att visa provtryck, digitala och textila utskriftslösningar. FESPA Global Print Expo 2019 kommer ännu en gång att köras paralellt med European Sign Expo för icke utskrivna visuella kommunikationslösningar.

  För mer information: FESPA 2019

  Video från tidigare års mässa nedan:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul visar hela serier med produkter, tjänster och applikationer för företagssektorn inom digital utskrifterteknologi, textil utskrift, reklamapplikationer, utskrift i litet format och dokumentationsteknologier, transfermaterial, tryckfärger, LED och LED-skyltar, montrar för produktskyltning, skrintryck och reklammaterial. Dessutom kommer mässan att fortsätta vara värd för 3D Printshow Istanbul, som är en specialistdel som lockade intensivt intresse förra året.

  Läs mer om SIGN Istanbul

  Vad du kan förvänta dig av SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Förenade Arabemiraten

  GITEX Technology- veckan är den mest kända och årligen förekommande informations- och kommunikationstekniska (IKT) handelshändelsen i Mellanöstern, Afrika och Sydasien. GITEX fortsätter att identifiera de hetaste globala trenderna inom teknikindustrin och integrerar dem i nya händelsessektorer eller konferensprogram.

  Varje år lanserar de bästa internationella varumärkena och lokala tekniska ledare avancerade produkter, prylar och tjänster på GITEX, vilket gör detta till en händelse teknikentusiaster och branschfolk måste delta i.

  Läs mer om GITEX

  Vad du kan förvänta dig av GITEX:

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för mer information om Epsons lösningar, så kommer en medlem av vårt team att kontakta dig inom kort.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.