Vi tillhandahåller produkter och tjänster som är skräddarsydda för den offentliga sektorn, med allt från matrisskrivare, etikettskrivare, bläckstråleskrivare och skannrar till utskriftstjänster och projektorer.

LÖSNINGAR FÖR DEN OFFENTLIG SEKTORN

En krävande miljö som kräver att man rättar sig efter bestämmelser. Vi hjälper dig att leva upp till alla kriterier inom budgeten, utan att behöva offra någonting.

Pålitlig teknik som, framför allt är kostnadseffektiv.

När det blir åtstramningar ligger fokus på att förbättra effektiviteten med kostnadseffektiv teknik. Vi har utformat vårt prisvärda sortiment för att leverera förstklassig pålitlighet för att spara tid åt dig, och för att göra ditt liv lite enklare.

Spara pengar

När budgeten stramas åt är det viktigt att få utskriftskostnaderna under kontroll, eftersom det papperslösa kontoret tillhör gårdagen. Våra bläckstråleskrivare för företag skär ned dina kostnader per sida med upp till 50 %1, vilket har stor påverkan. Och ännu större om du räknar in hela din skrivarpark och din årliga utskriftsvolym.

 • Minskd påverkan

  Eftersom miljöpåverkan är en viktig faktor använder våra bläckstråleskrivare upp till 80 % mindre energi2.

 • Dokumenthantering

  När du behöver integrera papper i ditt digitala arbetsflöde passar våra skannrar i ditt datahanteringssystem.

 • Kontrollera kostnaderna för förbrukningsmateriel

  Få överblick över dina utgifter och förenkla beställningsförfarandet av förbrukningsmateriel med Epsons utskriftstjänster.

 • Presentera med självförtroende

  Gör dina presentationer eller tal ännu mer minnesvärda med ljusa bilder och levande färger.

 • Säker utskrift

  Säkerhet är alltid ett bekymmer, så vi ger dig alla funktioner du behöver för att täcka dina behov.

 • För alla dina utskriftsbehov

  Våra skrivare kan hantera en uppsjö av format, kuvert och papper i löpande bana.

 • Utnyttja din tid klokt

  Tid är dyrbar Minska tiden du lägger ner på att underhålla din skrivare och på att byta bläck med hjälp av våra bläckstråleskrivare.

 • 1) Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet av 2013, utrett av IDC. Kostnad per sida beräknad från tillverkarnas officiella listpriser (om möjligt) för tonerkassetter och publicerade kapacitet i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien i juni 2013.


 • 2) Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet av 2013, utrett av IDC. Elförbrukningen beräknas med hjälp av tillverkarnas publicerade data för utskrifts-/genomsnittligt läge i juni 2013.