PRINT & SAVE

Spara tid och pengar med Epson Print & Save

 • SPARA UPP TILL 35 %

PRINT & SAVE

Epson Print & Save är ett tjänstepaket för professionella, hanterade utskriftstjänster. Den erbjuder företagen avsevärt lägre utskriftskostnader i jämförelse med separat inköpta förbrukningsmaterial och tjänster.

Se hur mycket du kan spara

FRAMSTÄLLNING AV FOTON/RÅKOPIOR

Startutskriftspaket från endast

18 LITER / ÅR

 • SPARA UPP TILL33 %

SKYLTNING

Startutskriftspaket från endast

70 LITER / ÅR

 • SPARA UPP TILL22 %

 • SPARA UPP TILL26 %

DIREKT PÅ PLAGG

Startutskriftspaket från endast

70 LITER / ÅR

 • SPARA UPP TILL25 %

FÖRETAG

Startutskriftspaket från endast

8 LITER / ÅR

 • SPARA UPP TILL25 %

FOTO/RÅKOPIA

Startutskriftspaket från endast

8 LITER / ÅR

All inclusive-avgift för förbrukningsmateriel och service (skrivare säljes separat)

VIKTIGA FÖRDELAR

Lägre kostnader

Spara mellan 15 % och 40 %2Sänk ditt företags utskriftskostnader med ett enda enkelt paket för utskriftstjänster, som sänker din totala ägandekostnad och förhindrar stora lager.

Budgetkontroll

Inga obehagliga överraskningar tack vare en fast månadsavgift med allt inkluderat Den fasta månadskostnaden för detta paket hanterar utskriftstjänster med allt inkluderat; förbrukningsmateriel, tre års garanti på plats samt lagerhantering på en enda faktura. Förbrukningsartiklarna förvaras på Epsons logistikcenter och samma kostnadsfritt. Köp eller leasa skrivarna som en del av paketerbjudandet.

Praktisk

Beställ förbrukningsmateriel på ett ögonblick med ett enkelt knapptryckDen särskilt avsedda webbportalen är ett privat, användarvänligt sätt att kontrollera dina utskriftsmängder och beställa lager, oavsett om ditt företag har en användare eller många, utspridda över flera platser. Portalen göra utskriftshanteringen enkel.

Trygghet

Full garanti på plats under hela den treåriga avtalstidenUpplev trygghet med en omfattande garanti som ger dig garanterad hjälp och support när ditt företag behöver det.

LÖSNINGEN

Treårigt avtal med fast månadskostnad

Mer kostnadseffektivt än att köpa förbrukningsvaror och serviceförsäkring separat

Förbestämd mängd utskriftsprodukter, baserat på genomsnittliga utskriftsvanor, under hela avtalstiden

Privat och användarvänlig webbportal för att enkelt kunna beställa förbrukningsvaror och övervaka utskriftsmängden per månad

Full garanti på plats

Tillval för att hyra eller köpa skrivare, eller att lägga till tjänster till befintliga Epson-skrivarflottor1

Kontakta din lokala Epson-återförsäljare för mer information.

PRODUKTER

Epsons SureColor™-skrivare kombinerar fantastiska resultat med en utmärkt driftsäkerhet. Som en del av Epsons Print & Save-paket ger de ditt företag en verklig fördel.

SureColor

Få fantastiska, professionella resultat på ett antal olika media med våra SureColor-skrivare för storformat, lämpliga för butiks-, skyltnings-, textil-, foto- samt provtrycksanvändningar. Dessa produkter har en hög produktivitet, ger mer ekonomiska, toppmoderna utskrifter med ett fantastiskt resultat, som hjälper ditt företag att sticka ut. De kombinerar en enkel drift och enkel integrering med en mycket låg total ägandekostnad, och är perfekta för butiks- och galleriskyltningar.

LÄS MER
 1. För modeller som är mindre än två år gamla. Priser för Epsons hanterade Print & Save-utskriftstjänster varierar i jämförelse med tjänster som köps tillsammans med nya skrivare.
 2. Besparingar jämfört med listpriset när förbrukningsmateriel och garanti köps separat.
 3. Jämförelse med de tio mest sålda A4-färglaserskrivarna och flerfunktionsskrivarna i EMEA under det första kvartalet 2011, utrett av IDC. Jämförelse av utskriftshastighet baseras på genomsnittlig [färg/svartvitt] [simplex/duplex] FSOT enligt ISO/IEC 24734-testförfarande. Mer detaljer och fakta finns på www.epson.eu/testing.
 4. Mer information finns på www.epson.eu/inkjetsaving
 5. Jämförelse med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och multifunktionsskrivarna i Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien och Tyskland under det första kvartalet 2011, utrett av IDC. Energiförbrukningen beräknades med hjälp av tillverkarnas publicerade data för utskriftsläge/genomsnittligt läge i juli 2011.
 6. En trådlös anslutning till internet krävs. Mer information samt uppgifter om vilka språk och enheter som stöds finns på www.epsonconnect.eu