EPSONS MÖTESLÖSNINGAR

Play

FÖRVANDLAR MÖTEN TILL HANDLINGAR

I syfte att göra företagskommunikationerna effektiva nu såväl som i framtiden, bör samtliga involverade kunna bidra och samarbeta aktivt – oavsett plats, hur de väljer att interagera eller vilka enheter de väljer att använda.

Folk kan nu träffas från olika platser, kommentera via touch och dela virtuella anteckningar via mobila enheter eller e-post, eller skicka dem direkt till skrivaren tack vare Epsons prisvärda möteslösningar.

SKAPA, SAMARBETA OCH DELA

Utveckla presentationer till samtal, förvandla idéer till skapelser och främja effektivitet och produktivitet.

Skapa

Kommentera och behåll kommentarer på displayen via touch eller en interaktiv penna.

Samarbeta

Anslut och presentera trådlöst från flera olika enheter med hjälp av funktionen för delad bild.

Dela

Skriv ut, e-posta, spara mötesanteck­ningar, och få enkel åtkomst till lokala filer och nätverksfiler.

GENVÄGEN TILL EFFEKTIVITET

Epsons möteslösningar är intuitiva och lättanvända samt kompatibla med ett antal olika, befintliga utrustningar och applikationer för förenad kommunikation (Unified Communications, UC), vilket minskar utbildningsbehovet för att implementera och använda en omfattande lösning.

KOSTNADSEFFEKTIVT SAMARBETE

Skapa ett samarbetsutrymme var som helst på ett ögonblick på en display som är skalbara upp till 100 tum. Att installera en interaktiv Epson-projektor är enkelt, och hela paketet medför bara en bråkdel av kostnaden för andra lösningar, inklusive interaktiva paneldisplayer.

STÖDJER ETT FLEXIBELT ARBETE

Låt Epsons möteslösningar hjälpa dig att förbereda din arbetsplats inför framtidens möten, och håll distansmedarbetarna aktivt involverade. Upp till fyra olika grupper kan samarbeta, dela, kommentera och diskutera samma innehåll i realtid – från i princip valfri plats.

PRODUKTSERIE

EB-1400-serien

Epsons EB-1400-serie möjliggör samarbeten människor emellan, oavsett var de befinner sig. De utgör ett perfekt alternativ till konventionella whiteboards, blädderblock och dyra, interaktiva paneldisplayer.

HOPPA ÖVER