EB-L12000Q

Ett universum av möjligheter

Skapa fantastiska uppvisningar och uppslukande miljöer

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Kraftfull och kompakt

Projektorn EB-L12000Q erbjuder fantastisk ljusstyrka från ett lätt och kompakt hölje. Den är enkel att installera, både som uppgradering och ny installation.

3LCD med inbyggt 4K

4K-panelen ger extremt högupplöst bildkvalitet och utmärkt ljusstyrka. Dess pixelmatchning på 6 µm är designad av Epson och är tillverkad enligt de högsta standarderna.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Vikt: 48 kg

Kompakt storlek tack vare vätskekylningssystemet

Det nyutvecklade vätskekylningssystemet bibehåller optimala temperaturer för viktiga optiska element. De oorganiska LCD-panelerna, det oorganiska fosforhjulet och laserljuskällan förblir svala oavsett hur projektorn installeras. Det här effektiva kylsystemet bidrar till att minimera enhetens storlek.

Pålitlig

EB-L12000Q är utrustad med ett mycket hållbart oorganiskt fosforhjul och en LCD-panel, och den dammtåliga konstruktionen i tre lager ger enastående hållbarhet.

Dammtålig konstruktion i tre lager

EB-L12000Q har tre lager av skydd, vilket ger utmärkt hållbarhet och dammtålighet. Ljuskällan och de optiska elementen är alla förseglade, och det nyligen utvecklade systemet med komplett vätskekylning delar upp luftflödet och minskar inkommande luft till den optiska motorn med 86 %¹ jämfört med traditionella modeller².

Robust hölje

Genom att en struktur med rörram och basplatta används har höljets hållbarhet förbättrats markant. Epson har, tack vare en förändring av den interna strukturen, skapat en kompakt och lätt design som är enkel att installera.

Utbytbara elektrostatiska filter med lång livslängd

Elektrostatiska filter ger dig 20 000 timmar av nästan helt underhållsfri användning och minskar avsevärt inkommande damm som kan påverka optiska komponenter.

Projektion i flera riktningar

EB-L12000Q kan vridas 360 grader i valfri riktning – horisontellt, vertikalt och axialt – utan att bildens ljusstyrka försämras.

Förseglad optisk motor

Viktiga optiska komponenter, inklusive den oorganiska panelen, det oorganiska fosforhjulet och laserbanken är förseglade för att förhindra damm eller rök från att komma in.

Underhållsfri ljuskälla

Laserljuskällan kan användas i upp till 20 000 timmar underhållsfritt³. Laserljuskällan är mycket tillförlitlig, så det finns ingen anledning att oroa sig för att ljuset ska slockna under viktiga presentationer.

Flexibel

EB-L12000Q är utformad för att ge imponerande installationsflexibilitet. Tack vare ett brett utbud av linser, inklusive en lins för korta avstånd, kan projektorn installeras nästan var som helst.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Brett utbud av optiska linser

EB-L12000Q är kompatibel med linser som passar den aktuella Epson L1700-serien. En omfattande uppsättning av valfria linser finns tillgänglig för alla platser och ändamål. Upp till tio inställningar kan lagras i projektorns minne, inklusive förskjutningspositioner, fokusjusteringar och projektionsstorlekar.

Zero Offset

Ingen offset, lins för korta avstånd

Den här linsen är särskilt användbar för miljöer med extremt begränsat avstånd mellan lins och projektionsyta. Det korta projektionsförhållandet på 0,35 och det böjda optiska systemet utan offset möjliggör projektion på 100-tum från endast 41 cm avstånd. De här funktionerna i kombination med lens shift⁴ förenklar projektorns drift och utvidgar användbarheten.

Bredare lens shift

EB-L12000Q erbjuder en extremt bred lens shift. Det är tack vare den nya designen, som innefattar kombinationen av lins och optisk motor. Den förbättrade stegmotorn ger även exakta justeringar.

Flera gränssnitt

LAN-terminalen består av en robust låsbar etherCON-anslutning för stadiga anslutningar även efter upprepad användning.

Gränssnittsläsare för expansion

Gränssnittsläsare möjliggör olika typer av anpassad maskinvara utifrån din användning. De möjliggör även nya gränssnitt och framtida gränssnittsuppdateringar.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

EB-L12000Q-projektorn ger prov på Epsons expertis och smarta tekniker. Den erbjuder förbättringar så som 12 000 ANSI lumen, inbyggt 4K, ett nytt kylsystem och en lins utan offset.

Kontakta oss idag

Om du vill ha mer information om EB-L12000Q anger du dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska

1  Uppmätt genom accelerationstest som förutsätter partikelanvändning på 0,04–0,20 mg/m3. Tiden varierar beroende på användningsförhållanden och -miljöer.

2  Jämfört med EB-L25000U. Resultatet kan variera beroende på användningsförhållandena.

3  Inget underhåll krävs för laserljuskällan upp till 20 000 timmar. Ungefärlig tid tills ljusstyrkan minskar med 50 % från första användning. Uppmätt genom accelerationstest som förutsätter partikelanvändning på 0,04 – 0,20 mg/m3. Tiden varierar beroende på användningsförhållanden och -miljöer. Byte av delar andra än ljuskällan kan komma att krävas tidigare än så.

4  Med EB-L12000Q (−5 %/+ 8% vertikalt, ±5 % horisontellt)