Epsons TM-Intelligent-plattform

NU KAN MITT BUTIKSSYSTEM VÄXA MED MITT FÖRETAG

Spela upp video

FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN

I en snabbt förändrande detaljhandelsmiljö är det idealt med en unik och smidig shoppingupplevelse. Våra intelligenta lösningar låter personalen hantera transaktioner i farten över hela butiken, detta tack vare mobil- och surfplattebaserade butikslösningar som kan integreras med befintliga IT-lösningar och som gör multikanal detaljhandel till verklighet.

Mobilitet

Den problemfria integreringen av mobil- och surfplattelösningar ger butiken bättre flexibilitet, värde och stil

Flexibilitet

Den flexibla plattformen gör att nya system kan introduceras snabbt och enkelt, från lagerhantering och resultatanalys till kassa- och lojalitetssystem på begäran

DESIGNAD FÖR DETALJHANDELN

Genom att kunna förflytta sig, ta personlig kontakt med kunderna och få information, kan personalen ge en mer personlig inköpsupplevelse

Redo för framtiden

Våra TM-Intelligent-enheter har utformats för att fungera tillsammans med befintliga butiksapplikationer

Epson ePOS

45 % av återförsäljarna säger att molnbaserade butiker kassor medför kostnadsbesparingar¹

Ladda ned broschyr

GER FÖRSTKLASSIG SERVICE
INOM HOTELL OCH RESTAURANG

MOBILA UTSKRIFTER
MOBILA UTSKRIFTER

Ta betalt och skriv ut kvitton var som helst i restaurangen med den mobila kvittoskrivaren TM-P20 och förbättra på så sätt kundupplevelsen.

KORTA VÄNTETIDERNA
KORTA VÄNTETIDERNA

Håll kunderna nöjda med en snabbare, smidigare och mer problemfri upplevelse eftersom personalen kan gå omkring i restaurangen och ta emot beställningar på surfplattor och smartphones.

INTELLIGENTA LÖSNINGAR
INTELLIGENTA LÖSNINGAR

Genom att använda TM-T88V-IHUB kan du dra nytta av prisvärda och innovativa butikslösningar för surfplattor, inklusive styrenhet för kringutrustning och samtidigt interaktion med olika mobila enheter. Du kan leverera nya tjänster till dina kunder och ligga steget före konkurrenterna.

KUNDINTERAKTION
KUNDINTERAKTION

Öka kundinteraktion eftersom de kan använda sina egna smarta enheter till att bläddra i menyer och beställa online.

PÅLITLIGA UTSKRIFTER
PÅLITLIGA UTSKRIFTER

TM-T20II är en pålitlig kvittoskrivare med minimalt underhållsbehov som är perfekt för upptagna kök. Den är kompakt och kan placeras liggande eller hängande på väggen. Med vattentät skyddsöverdrag och extern summer är den byggd för tuffa miljöer.

PRISBELÖNTA RESULTAT
PRISBELÖNTA RESULTAT

Epson’s WorkForce Pro-serie med A4- och A3-skrivare ger låga driftskostnader, snabba utskriftshastigheter och lågt underhåll för att öka produktiviteten.

KOMPAKT SKRIVARE
KOMPAKT SKRIVARE

TM-T70II är integrerad med en mobil enhet, t.ex. en surfplatta, och är det perfekta valet för en elegant och utrymmesbesparande lösning i receptionen. Tack vare att den har alla funktioner på framsidan kan den enkelt placeras under disken och frigöra ännu mer utrymme.

eBook

DIN KOSTNADSFRIA E-TIDSKRIFT

I detta nummer tittar vi närmare på:

 • Utvecklingen inom butiksteknik
 • Hur Epsons intelligenta kvittoskrivare hjälpte till att förenkla kläddetaljhandelsbranschen
 • Är digital skyltning det rätta för ditt företag?

Registrera dig nedan för att kunna läsa det senaste numret och få nästa direkt i inboxen

Läs mer

Din information

X

Säkerhetskontroll*

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

ENGAGERA MED TEKNIK

Vi vet att många butiker som är placerade på huvudgator står inför två stora utmaningar som påverkar detaljhandels- och servicebranscherna: förändringar i konsumenternas beteende och större konkurrens från nätbutiker och andra alternativa butiksformat. För att bemöta detta måste många butiker anpassa sig genom att hitta nya sätt att förbättra kundupplevelsen och attrahera fler konsumenter.

Undersökningar1 visar att detaljhandelns högsta prioriteringar är integreringen av butiksapplikationer som erbjuder förbättrade tjänster (till exempel kundlojalitetsprogram och hantering av innehåll i dynamisk marknadsföring), samt införandet av mobila butiksenheter.

Bland de många fördelar som mobila butikssystem erbjuder finns deras förmåga att förbättra effektiviteten i detaljhandelns IT-system. Mobila butikssystem kan också hjälpa detaljhandeln att förbättra kundupplevelsen inne i butiken genom att frigöra personal som kan bistå och påverka kunderna medan de rör sig i butiken. Detta görs genom att:

Utför transaktioner utanför kassan
Ge individanpassad kundinformation
Skriv ut var som helst I butiken
Minska köer och väntetid

Den nya lösningen kostar dessutom mindre att installera än de traditionella alternativen och kan uppgraderas och lanseras snabbare. Allt detta är viktiga faktorer som hjälper dig i dagens hårda konkurrens.

Se videoklippet

MOBILITET I BUTIKEN

Spela upp video

NY TEKNIK SOM SKAPAR NYA MÖJLIGHETER

TM-Intelligent-sortimentet har utformats för förändring, anpassning och skalning, vilket gör de till den perfekta plattformen för att förverkliga framtidens detaljhandelsvision, redan idag.

Tänk om...

Tänk om...

 • Ditt företag skulle kunna hantera fler kunder, hantera rusningstid på ett bättre sätt och samtidigt sänka personalomkostnaderna
 • Du kunde frigöra utrymme på disken som i nuläget upptas av skrymmande butiksutrustning
 • Du kunde eliminera köer och väntetider
 • Dina kunder skulle kunna komma till en restaurang, slå sig ner vid ett bord – och någon skulle omgående servera dem deras mat
Tänk om du...

Tänk om du...

 • Kunde låta din personal lämna kassadisken och omplacera dem till att vägleda kunden genom butiken
 • Kunde bistå kunderna personligen och hjälpa dem köpa det de behöver
Tänk om...

Tänk om...

 • Dina kunder kunde använda sina egna enheter för att titta runt och slutföra transaktioner
 • Du kunde dra nytta av alla effektivitetsfördelar hos ett webbaserat butikssystem med driftsäkerheten hos ett lokalt, filialinternt system, oberoende av en kontinuerlig internetanslutning
 • Du kunde göra detta utan tillgång till en dator, ström, support eller de underhållskrav detta medför

HITTA RÄTT PRODUKT FÖR JUST DIG

De intelligenta TM-DT-terminalerna är perfekta för återförsäljare som vill tillföra en differentiator till sina Linux- eller Windowsbaserade butikssystem. Med processor, minne, lagring och förladdade operativsystem redan inbyggt, kan de integrera traditionella butiksapplikationer med onlinetjänster, till exempel kundlojalitetsprogram och elektroniska kvitton.

TM-iHUB-serien är ett bekvämt, elegant och enkelt utskriftssystem som passar perfekt för restauranger, hotell och barer. FP-90III är utvecklad för att förenkla och effektivisera skatterapporter och kvittoskrivning så mycket som möjligt, och uppfyller redovisningskraven från skattemyndigheter i ett flertal länder. Den är redan godkänd av italienska skattemyndigheter.

Dessa skrivare är snabba och effektiva, ger flexibilitet och underlättar kundinteraktion tack vare funktioner som sträcker sig från högkvalitativa kvitto- och streckkodsutskrifter till direktutskrifter från webbläsare på surfplattor och mobila enheter.

Tillbaka
Nästa