SAMARBETE INOM DETALJHANDEL

Ligg före med teknik som ger dig kreativa sätt att engagera dig med kunder, sälja dina produkter och tjänster och hantera kostnader.

VISA VIDEO

Stäng

 

Tekniska lösningar för detaljhandeln

Epsons detaljhandelsteknik är utformad för att skapa mer engagerande, effektiv kundservice – och för att ge stöd till försäljningspersonal när det gäller att skapa värdefulla, minnesvärda upplevelser. Våra flexibla lösningar minimerar kötider, skyddar kunderna och affärsdata och genererar verkliga insikter för att möjliggöra mer personliga interaktioner mellan personal och kunder.

Skapa anslutningen

Epsons teknik hjälper dig att öka försäljningstillfällen på alla nivåer.

Skapa anslutningen

Epsons teknik hjälper dig att öka försäljningstillfällen på alla nivåer, från säker åtkomst och sekretesskontroller till intelligenta butikssystem och intuitiva enheter. Du kan återge konsekvent givande service till kunderna med intelligenta lösningar som skyddar personliga uppgifter och uppmuntrar till engagemang.

Integrera sömlöst ny maskinvara i din befintliga IT-infrastruktur tack vara bakåtkompatibiliteten hos Epsons butiksskrivare.

Skydda viktiga data med Epsons snabba dubbelsidiga skannrar. Skanna dokument direkt till det lagringssystem som du föredrar genom en lösenordsskyddad PDF-fil.

Samla in kundinsikter med effektiv dokumenthantering från Epsons WorkForce Pro-skannrar och multifunktionsenheter. Skicka information till rätt avdelningar från infångningsplatsen och tillför insikt mitt i kundrelationen.

Uppnå hög prestanda och en låg total ägandekostnad med supersnabba, miljöeffektiva WorkForce Enterprise-serien. Dessa flerfunktionsskrivare i färg för A3-format använder linjehuvudteknik för bläckstråleskrivare som ger en fantastisk utskriftskvalitet med hastigheter på upp till 100 sidor/minut och bläckpatronerna med hög kapacitet levererar fler utskrivna sidor från färre förbrukningsartiklar jämfört med laserskrivare.

Investera i framtiden

Investera klokt för att säkerställa mätbara värden över hela ditt företag, både idag och i framtiden.

Investera i framtiden

Investera klokt för att säkerställa mätbara värden över hela ditt företag, både idag och i framtiden. Utnyttja en låg total ägandekostnad. Säkerställ löpande avkastning med butikens innovationer som kräver färre förbrukningsartiklar och mindre underhåll.

Skapa enastående kampanjer med livfulla och färgstarka hylletiketter som skrivs ut internt och på begäran med vårt ColorWorks-sortiment.

Skriv ut snabbare för mindre med Epsons WorkForce Pro RIPS skrivare som skriver ut i A4- och A3-format som ger låga driftskostnader, snabba utskriftshastigheter och minimalt underhåll.

Öka kundlojaliteten med fyrfärgskuponger för att skapa riktade kampanjer och specialerbjudanden på försäljningsstället.

Skapa fantastiska skyltar som kan uppdateras snabbt och enkelt med Epsons laserinstallationsprojektorer. Dela HD-innehåll med en bildstorlek som är skalbar upp till 1 000 tum.

Ta med din kundservice var som helst med Epsons utbud av bärbara kvittoskrivare för anställda på resande fot. Slutför transaktioner och tillför mervärde på kundens resa var som helst i butiken.

Se resultaten

Öka kundnöjdheten, bygg upp förtroende och öka intäkterna med intelligenta lösningar.

Se resultaten

Öka kundnöjdheten, bygg upp förtroende och öka intäkterna med intelligenta lösningar som förbättrar personalens interaktion och gör att displayerna drar blicken till sig. Tillför mervärde, snabba på försäljningsprocesser och utnyttja kampanjer bättre för att ge en mer engagerande upplevelse som leder till bättre resultat.

Gör ett gott intryck med vår SureColor SC-T-serie. Skapa stora affischer och skyltar i hög upplösning som stärker ditt varumärke och ökar försäljningen.

Kommunicera där det räknas med Epsons laserinstallationsprojektorer. Visa bilder, videor och information på väggar, golv och tak för att hålla kunderna informerade och engagerade.

Leverera kvalitetsservice var som helst med Epsons surfplattebaserade och bärbara kvittoskrivare. Få anställda att gå ut från disken för att interagera med kunderna och slutföra transaktioner var som helst.

Skapa kampanjer som sticker ut med levande färgetiketter på begäran.

Hjälp till att skydda planetens framtid

På Epson förstår vi vikten av att stödja en miljövänligare planet för framtida generationer.

Skydda planetens framtid

På Epson förstår vi vikten av att stödja en miljövänligare planet för framtida generationer.

Uppnå miljömålen med upp till 99 % mindre avfall från WorkForce Pro RIPS1 utbytbart bläcksystem, förbruka upp till 96 % mindre energi med WorkForce Pro-skrivare1; och fördubbla din utskriftshastighet till halva energiförbrukningen med WorkForce Enterprise-serier2.

Spara energi och koldioxid med Epsons WorkForce Pro-modeller, som använder upp till 96 % mindre energi än laserskrivare och laserkopiatorer.

Minska energiförbrukningen och förläng lampans livslängd med miljöläget på din interaktiva projektorlösningar.

Sänk ditt koldioxidavtryck med skanners utan uppvärmningstid, och sänk energiförbrukningen genom inbyggd ReadyScan-teknik.

5 enkla steg mot en mer hållbar europeisk framtid

Ett tekniskt steg i taget

HÄMTA INFOGRAFIKEN

 

Se vad du kan spara

Använd vår kalkylator för att beräkna de besparingar i energi och koldioxid som en WorkForce Pro-skrivare kan uppnå i just din butiksmiljö.

 
 • Upp till 92 % mindre koldioxid än laserskrivare4
 • 96 % mindre energi än laserskrivare3
 • 94 % mindre avfall än laserskrivare3
 • 3,5 x snabbare än laserskrivare5
 • Miljövänligare teknik, inga ozongaser
 

Service och support

Läs mer om service på plats och Epsons garantier.

Service och support

Standardgaranti

3 års förlängd garanti på utvalda Epson-skrivare

På platsen-service

Läs mer om service på plats och Epsons garantier.

Support

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida för att få praktisk information och kontaktuppgifter till oss.

Registrera dig

Tack för att du köpt en Epson-produkt och för att du tagit dig tid att registrera den.

Kontrollera din garanti

Kontrollera garantin för din enhet.

Förlängd garantikampanj

Ta reda på mer om Epsons CoverPlus förlängd garanti.

 

Leasa lösningar

Läs reda mer hur du kan utnyttja Epsons produkter genom att leasa dem.

Skriv ut och spara

Spara tid och pengar med Epsons Skriv ut och Spara

Print365

Skriv ut så mycket du vill, utan krångel och dolda kostnader.

 

Supportvideoklipp

Se fler av våra support-videos.

LÄS MER

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Etikettskrivare

Effektivisera din färgetikettproduktion

Våra bläckstråleskrivare för färgetikettutskrifter eliminerar de traditionella problemen med termiskt övertryck. Du kan nu enkelt skriva ut anpassade färgetiketter, biljetter och märkningar själv, precis hur och när du vill. Slut på fördröjningar, störningar, avfall och besvär. Slut på färdigtryckta etikettlager, stopptid i produktionen, förlorade beställningar och försenade leveranser.

LÄS MER

POS-skrivare , TM-Intelligent sortiment

FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN

I en snabbt förändrande detaljhandelsmiljö är det idealt med en unik och smidig shoppingupplevelse. Våra intelligenta lösningar låter personalen hantera transaktioner i farten över hela butiken, detta tack vare mobil- och surfplattebaserade butikslösningar som kan integreras med befintliga IT-lösningar och som gör multikanal detaljhandel till verklighet.

LÄS MER

Mobila butiksskrivare

SMARTA UTSKRIFTER FÖR FÖRETAG PÅ SPRÅNG

Dessa skrivare är snabba, effektiva och gör dina kundinteraktioner både enklare och mer flexibla. De kan skriva ut kvitton och streckkoder i hög kvalitet, samt skriva ut direkt från webbläsare på surfplattor och andra mobila enheter.

LÄS MER

ISV ÖVERSIKT

ISV-COMMUNITY FÖR FRISTÅENDE PROGRAMVARU-ÅTERFÖRSÄLJARE

Epson, en erkänd global utvecklare inom POS-utskrifter, håller på att revolutionera marknaden med sina TM-intelligent-kompatibla termo-kvittoskrivare som är utformade för surfplattebaserade butikslösningar för handel och service.

LÄS MER

Höj förväntningarna på din projektor

Få ut mer av din projektor

Använd Epsons specialiserade programvarulösningar för att stärka din projektor och utnyttja förbättrade möjligheter, förbättrad trygghet och förbättrad kontroll. Som världsledande projektortillverkare6 förstår vi behovet av rätt projiceringslösningar – lösningar som låter dig presentera hur du vill, var du vill samt snabbt och effektivt.

LÄS MER

Bildlösningar för företag

Ett stort antal lösningar för alla typer av företag

Epsons enheter är kompatibla med programvarutjänster och lösningar som verkligen hjälper till att förbättra din organisations arbetsflöde, kontrollera kostnaderna, öka effektiviteten och möjliggöra en problemfri integrering av enheter i föränderliga miljöer.

LÄS MER

Slå samman butik och online

Vad händer om dina onlinebesökare får exakt samma vy som besökarna i din butik? Utrusta butikspersonalen med ett par Epsons smarta Moverio-glasögon som kan överföra vad de ser tillbaka till onlinekunderna och använd en ljudlänk för att styra försäljningen. En kedja med musikbutiker använder GoInStore-lösningen till demoinstrument, medan en lyxbilhandlare använder den för att ge guidade visningar av sina bilar. Oavsett användning ger den en verkligt personlig kundupplevelse.

Nya sätt för att din verksamhet ska växa

Epson-teknik kan hjälpa dig att dra nytta av spännande nya sätt att öka din butiksförsäljning. Vi kan hjälpa dig att underlätta nya tjänster genom att ansluta äldre och mobila butikssystem och göra det möjligt för dig att skapa ett flerkanalserbjudande med assisterad försäljning. Överträffa moderna konsumentförväntningar för dessa nya tjänster med hjälp av lösningar som enkelt kan integreras. Skydda befintliga investeringar med bakåtkompatibilitet, samordnade elektroniska butiker (ePOS) och programvaruutvecklarpaket (SDK).

Förbättra shoppingupplevelsen

Minska köerna i kassan och frigör din personal med en trådlös surfplatta och bärbara kvittoskrivare eller använd enhetsanalys i realtid för att fatta smarta beslut relaterade till lagerstyrning, erbjudanden och displayer. Nästa generations reklam håller snabbt på att förvandla miljön vi lever i och vi erbjuder den teknik du behöver för att leverera kvalitetsskyltar, banderoller, affischer, skyltar, grafik och fordonsdekor, inklusive panoramabilder och stående projicerade skyltar. Epsons lösningar kan omedelbart ge konkreta fördelar för butiken.

Skapa anslutningen

Epsons teknik hjälper dig att öka försäljningstillfällen på alla nivåer.

Investera i framtiden

Investera klokt för att säkerställa mätbara värden över hela ditt företag, både idag och i framtiden.

Se resultaten

Öka kundnöjdheten, bygg upp förtroende och öka intäkterna med intelligenta lösningar.

Hjälp till att skydda planetens framtid

På Epson förstår vi vikten av att stödja en miljövänligare planet för framtida generationer.

Service och support

Läs mer om service på plats och Epsons garantier.

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha mer information om företagslösningar, så kommer en Epson-representant att kontakta dig.

En personligt anpassad service för varje kund

Butiksutskrift för surfplattor

Epsons sortiment av butiksskrivare för surfplattor frigör din personal så att de kan betjäna kunderna var som helst i butiken. Den kompakta TM-m30 kvittoskrivaren är perfekt för miljöer som till exempel serviceföretag och nischade detaljhandelsbutiker. Det är den bästa lösningen för både surfplattebaserade och datorbaserade butikssystem.

Digitala skyltar för att skapa en anslutning

Ett bra sätt att ansluta med dina kunder är att skapa engagerande, dynamisk och lyhörd skyltning i butiken. Epsons installationsprojektorer hjälper dig att väcka den visuella försäljning till liv och de är extremt pålitliga och mångsidiga, så att du kan projicera på väggar, tak, golv och i trånga utrymmen.

Mycket tillförlitliga kvittoutskrifter med hög hastighet

Epsons kvittoskrivare är utformade för att hålla jämna steg i de mest krävande detaljhandelsmiljöerna. TM-T88VI är en toppmodern kvittoskrivare som ger snabba utskriftshastigheter och hög tillförlitlighet med avancerade funktioner för att ge stöd till mobila, webb- och datorbaserad kassor samtidigt.

De i särklass bästa utskrifterna för skyltar och storformat

Ge varje kampanj den enastående behandling den förtjänar med utskrifter i storformat på en mängd olika material. Gör skyltarna verkligt slagkraftiga med SureColor SC-T-serien. Skapa stora affischer och skyltar i hög upplösning som stärker ditt varumärke och ökar försäljningen.

Fånga och skydda data

WorkForce DS-780N är Epsons hittills mest intelligenta företagsskanner – en interaktiv arkmatad pekskärmsmodell med inbyggt nätverk som gör det enkelt att dela och säkra dokument.

Skriv ut snabbt

Skriv ut dokument i hög kvalitet med verkligt höga hastigheter på upp till 100 bilder per minut med WorkForce Enterprise – en pålitlig och miljövänlig multifunktionsskrivare för A3-utskrifter i färg avsedd för departement, och med slutbehandlare som tillval.

Professionella etiketter i butiken och på resande fot

Det är enkelt att ta hand om alla stationära och mobila märkningsbehov med Epsons sortiment av lätta och bärbara etikettskrivare. Epsons etikettskrivare har utformats för enkel, mångsidig och prisvärd användning var du än är och inkluderar flexibla bandalternativ såsom satinband för paketinslagning.

Etiketter av hög kvalitet som håller

Epsons ColorWorks C7500-etikettskrivare möjliggör framställning av högkvalitativa etiketter på egen hand och på begäran. De är perfekta för att skriva ut etiketter och hylletiketter som underlättar lagerhantering.

Produkter

Upptäck Epsons breda sortiment av företagsskrivare, multifunktionsskrivare, skannrar, projektorer och mycket mer.

Fallstudier

Previous Next

Resurser

Hitta ett stort antal resurser för detaljhandelssektorn. Dessa inkluderar artiklar, fallstudier, infographics och broschyrer, med information om Epsons produkter, lösningar och marknadstrender.

LÄS MER

Nyheter och händelser

Oavsett om du är intresserad av introduktionsseminarier, programmering och underhållskurser eller användarutbildningar, så bereder det våra experter stort nöje att föra vidare sina kunskaper till sig och din personal.

Filterresultat

Previous Next

Det finns inga mässor eller händelser.

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

LÄS MER

KONTAKTA OSS

Om du vill ha mer information om Epsons produkter för detaljhandeln, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
(välj allt som stämmer in på dig)
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.

Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

Jämför valda
KONTAKTA OSS

BROSCHYR

Morgondagens arbetsplats

Hämta e-guiden Morgondagens arbetsplats

BROSCHYR

Morgondagens arbetsplats

Hämta e-guiden Morgondagens arbetsplats

 1. Enligt BLI:s tester genomförda på Epsons uppdrag under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande apparater. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving
 2. Laserskrivare med 45-55 sidor per minut använder normalt 1 500 W – WorkForce Enterprise har en låg energiförbrukning på 180 W – 320 W och skriver ut upp till 100 sidor per minut. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
 3. Enligt BLI:s tester genomförda på Epsons uppdrag under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande apparater. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving
 4. Baserat på utvinning och förädling av råmaterial och tillverkning av förbrukningsartiklar. Enligt test med Epson-metod: 1. Beräkningen är endast för koldioxidutsläpp som påverkar den globala uppvärmningen. 2. Beräkningsresultatet baseras på egendeklarationer. (tredjepartsverifikation erhålles ej). 3. Vi använder koefficienten för koldioxid (kg-koldioxid/enhet) som offentliggjordes i JEMAI-databasen "LCA Pro".
 5. Hög bläckpatronkapacitet med upp till 84 000 sidors ungefärlig sidkapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield. Uppstartsbläcket räcker bara för att starta upp skrivaren. För normal drift måste nya bläck köpas in eller erhållas.
 6. Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001‒2015.