BÄRBAR FÖRETAGS­SKANNER

Den snabbaste bärbara företagsskannern på marknaden1, med utmärkt urval av media, mycket snabb USB 3.0-anslutning och en praktisk dokumentmatare för 20 sidor.

Hantera dokument på resande fot

Epsons bärbara företagsskanner gör det enkelt att hantera dokument snabbt och effektivt på resande fot. Med den lättaste och minsta designen i sin klass är den perfekt att lägga i en väska eller förvara i en låda vilket gör att du kan snabbt digitalisera papper på begäran, var du än befinner dig. Trådlös anslutning och ett inbyggt batteri2 ger en verkligt bärbar skanningsupplevelse utan att du behöver bära med dig extra kablar.

Hantera dokument snabbt och effektivt på resande fot För alla dina skanningsbehov Pålitlig hastighet och effektivitet

Hantera dokument snabbt och effektivt på resande fot

Det är inte alltid möjligt att förutsäga när du behöver skanna ett dokument när du är på resande fot. Du kanske måste skicka bevis på ID, brådskande pappersarbete eller nya designer. Eller kanske du precis har fått en bunt med broschyrer och visitkort som du inte vill bära med dig. Epsons bärbara företagsskanner innebär att du kan digitalisera och skicka i färg, var du än befinner dig, utan att ta upp för mycket värdefullt bagageutrymme.

För alla dina skanningsbehov

Den bärbara företagsskannern kan hantera pappersvikter från sköra ark på 52 g/m2 upp till tunga kort på 230 g/m2. Den kan skanna en mängd olika medier, bland annat kuvert, flygblad och kvitton.

Pålitlig hastighet och effektivitet

Epsons bärbara företagsskanner är den snabbaste skannern i sin klass1 och kan skanna med 25 sidor per minut med både dubbelsidig och enkelsidig skanning. Den erbjuder skanning med utskriftskvalitet vid 300dpi i både färg och svartvitt och har en 20-sidors automatisk dokumentmatare och är USB 3.0-kompatibel för snabbast möjliga skanning.

Kompakt

Den här skannern har ett av marknadens minsta utrymmesbehov och är även en av de lättaste, med en kompakt och praktisk design. Detta gör den perfekt att transportera i en väska eller att förvara i en låda, utan att ta upp för mycket värdefullt utrymme.

Alternativ för ström

Epsons bärbara företagsskanner erbjuder många olika alternativ för ström, inklusive nätanslutning, USB-anslutning och batteridriven2. Perfekt för den som reser som är i behov av en enhet som fungerar var som helst.

Urval av media

Den bärbara företagsskanner har en särskild kortskanningsfunktion som kan skanna plastkort inklusive körkort, ID-kort och medlemskort bland många andra typer av media.

Enkla inläsningslösningar

 

Epsons enkla skanningsprocess är perfekt för organisationer med regelbundna skanningsbehov genom att spara tid och effektivisera arbetet – oavsett storleksformat.

 

Skanna dokument enkelt

Skanna till e-post

Skanna till molnet

Skanna till lokal mapp eller delad nätverksenhet

Skanna till Microsoft Office-program

Skanna till mobil

Med DS-360W kan du ansluta trådlöst och skanna direkt till din enhet

DS-360W levereras med inbyggd trådlös funktion, vilket innebär att du kan skanna media utan att behöva ansluta alla kablar och skicka direkt via Wi-Fi till din smartphone, bärbara dator eller surfplatta.

Epson DocumentScan

Avancerad inläsning från Epson

Epsons skanningsförfarande i två steg läser in och sorterar dokument på några få sekunder tack vare avancerade parametrar som du själv ställer in ‒ för miljöer med krävande och höga inläsningsbehov. Stöd för TWAIN, ISIS och WIA-drivrutiner samt ytterligare programvarutillägg möjliggör en sömlös integrering i dina föredragna dokumenthanteringssystem, arbetsflödessystem och molntjänster:

Avancerad inläsning från Epson

Inkludera streckkoder för sortering och benämning av dokument

Arbetsflödesintegration

Zonindelad teckenigenkänning för benämning av dokument

Teknik som gör skillnad

Scanners från Epson hjälper dig att möta alla dina skanningsbehov genom att erbjuda effektiva digitala innehåll:

Hög kvalitet

Fånga skarpa bilder med hög upplösning

Separata dokument

Sortera dokument enkelt med hjälp av automatiska funktioner för dokumentseparering

Skevhetskorrigering

Framställ rakare bilder och gör dem lätta att läsa

Konvertera skanningar

Konvertera skanningar till digital text med hjälp av inbyggd teckenigenkänning som skapar sökbara filer

Automatisk rotering

Minska förberedelsetiden genom automatisk rotering

Förbättra text

Gör din skannade text skarpare och mer lättläst

Välj din skanner

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Bärbar företagsskanner, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

  1. Jämfört med personliga mobilskannrar som definieras av Infosource för EMEA-regionen och baseras på försäljningsdata från konkurrenternas webbplatser i juni 2016.
  2. Trådlös anslutning och inbyggt batteri som är endast tillgängligt med DS-360W.