INNOVATIONER SOM ÖVERTRÄFFAR FÖRVÄNTNINGARNA

Utnyttja kraften i en laserprojektor med lätthet

En modern lösning

Maximera din budget med våra visningslösningar på instegsnivå med viktiga funktioner och mer. Vare sig det handlar om kundpresentationer eller aktiviteter i klassrummet behöver du en pålitlig projektor som ger dig en fängslande bilder utan krångel. De här kompakta visningslösningarna är perfekta för uppgraderingar och kan enkelt ersätta lampbaserade modeller. 20 000 timmars drift utan underhåll, enkel att installera, enkel anslutning.

Skarp bildkvalitet

Få bästa möjliga bild varje gång. Serien använder 3LCD-laserteknik med skarp bildkvalitet och en ljusstyrka som är lika hög för både vitt och färgat ljus och ger ljusa bilder och starka färger.

Förverkliga potentialen

Utnyttja smidiga anslutningsmöjligheter, inklusive bland annat HDBaseT för enkel, trådbunden anslutning via en enda kabel, samt HDMI och bildspegling. Flexibla anslutningsmöjligheter inklusive HDMI och HDBaseT. (HDBaseT ej tillgängligt på EB-L400U).

 • Konferensrumspresentationer

  Ge större och ljusare presentationer tack vare vårt utbud av olika laserprojektorer.

  MER INFORMATION

 • Klassrum

  Få ut det mesta av din budget – få laserfunktioner och tillförlitlighet direkt efter installationen utan höga kostnader.

  MER INFORMATION

Levande färger

Framgång i en föränderlig värld med visuell kommunikation innebär ljusare, skarpare och mer kreativa bilder i den vardagliga arbetsmiljön. Det är därför vi jobbar hårt med att utveckla innovativa, mångsidiga visningslösningar som tar presentationer till nästa nivå.

 • PROJICERING UR
  VALFRI VINKEL

  PROJICERING UR VALFRI VINKEL

  Placera projektorn på en valfri plats utan kompromisser. Du väljer om du vill ha den liggande eller stående. Med lens shift kan du dessutom justera den projicerade bilden.

 • INTERVALL FÖR
  LJUSSTYRKA

  INTERVALL FÖR LJUSSTYRKA

  Den finns en modell för just dina behov, din budget och miljö med ljusstyrka på 4 500–6 000 ANSI lumen.

 • KRISTALLKLARA
  BILDER

  KRISTALLKLARA BILDER

  Gör intryck med dina presentationer, även i ljusa rum med lika nivåer vitt och färgat ljus och 3LCD Full HD-WUXGA-upplösning.

 • FLEXIBLA
  ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

  FLEXIBLA ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

  Utnyttja smidiga anslutningsmöjligheter, inklusive HDBaseT för enkel, trådbunden anslutning via en enda kabel, samt HDMI, trådlös bildspegling och USB för uppspelning av innehåll.

3LCD-laserteknik

Förändra hur din publik ser på presentationer för företag och högre utbildningar, museer och gallerier och fantastisk digital skyltning på köpcentrum, idrottsevenemang, etc. Våra nya visningslösningar visar att vi aldrig slutar att föra presentationsvärlden framåt.


Garanti på fem år eller 12 000 timmar

En annan skillnad mellan Epson och andra projektortillverkare är våra standardgarantier, som ger en omfattande täckning på fem år eller 12 000 timmars drift, beroende på vilket som inträffar först.

Upptäck sortimentet

INNOVATIONER SOM ÖVERTRÄFFAR FÖRVÄNTNINGARNA

Epsons sortiment av installationsprojektorer

MER INFORMATION

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter nedan för mer information om vårt utbud av laserprojektorer, så kommer en av Epsons representanter att kontakta dig.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska

1 Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001‒2015.