STÄNG

MÄSTAR-VARUMÄRKEN

Epsons globala samarbete med Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teamet innebär en sammanlänkning av två varumärken som representerar en konstant strävan efter innovation, globalt ledarskap och skapandet av högkvalitativa produkter.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

Som regerande världsmästare är Mercedes-AMG Petronas Motorsport fullt laddade och fast beslutsamma att dominera 2017 års Formel 1™-säsong. 2017 års säsong innebär inte bara att de är regerande Världsmästare, det innebär också att Epson fortsätter att tillhandahålla sin expertis ifråga om skrivare, skanners, 3LCD-projektorer och bärbara enheter – inklusive smarta glasögon och sensorprodukter för hälsa och sport.
Mercedes-AMG Petronas Motorsport är ett av de mest konkurrenskraftiga teamen inom Formel 1™, vars förarpar består av den tredubble världsmästaren Lewis Hamilton och den nya medlemmen i teamet, Valtteri Bottas.

SAMARBETE OCH SYNERGI

Det globala samarbetet innebär en sammanlänkning av två mästar-varumärken som representerar en konstant strävan efter innovation, efter att uppnå ledande ställning globalt samt efter att skapa produkter som förmår att känslomässigt engagera intressenter världen över. Det sammanför också två organisationer med många synergier, men även två varumärken som delar ett starkt engagemang för att minimera sin miljöpåverkan.

Formula One racing car

Till exempel avser Epson att uppnå en 90-procentig minskning av sina koldioxidutsläpp jämfört med nuvarande och framtida verksamhet senast år 2050, detta delvis genom att minska den miljömässiga påverkan som företagets tillverkningsprocesser står för, men även genom att minska påverkan från företagets produkter när de används. Samtidigt ledde ett flertal innovationer av Mercedes-AMG Petronas Motorsport till utvecklandet av hybridracerbilen F1 W05, som är 30 % mer bränsleeffektiv än sin föregångare och som även har medfört reella fördelar i S 500 Plug-In-hybriden samt även i andra personbilar från Mercedes-Benz.
Teknik- och motorsportområdena utvecklas med halsbrytande fart, och det kommer även det globala samarbetet mellan Epson och Mercedes-AMG Petronas Motorsport att göra.

I NÄRBILD

Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teamet
och tredubble världsmästare

FÅ VETA MER OM MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT-TEAMET

Tävlingskalender för säsongen 2017

Här hittar du alla viktiga datum tider och platser för 2017 års Formel 1™-säsong.

Mercedes-AMG Petronas Motorsport inifrån

Vill du veta mer om Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teamet? Här hittar du all information om teamet, dess historia och framtidsplaner. Upptäck alla kanaler som du kan använda för att hålla kontakten med teamet.

Klara - Färdiga - Gå!

Besök den officiella Formel 1™-webbplatsen och få direkt information om samtliga deltagande team, banor och viktiga datum. Köp biljetter och få de senaste nyheterna och resultaten med en enkel knapptryckning.

    Den här webbplatsen är inte officiell och är inte på något sätt kopplad till formel 1-koncernen. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX och relaterade märken, är varumärken som tillhör Formula One Licensing B.V.