ISV-COMMUNITY FÖR FRISTÅENDE PROGRAMVARU-ÅTERFÖRSÄLJARE

FÖR TM-INTELLIGENTA-SKRIVARE

Epson, en erkänd global utvecklare inom POS-utskrifter, håller på att revolutionera marknaden med sina TM-intelligent-kompatibla termo-kvittoskrivare som är utformade för surfplattebaserade butikslösningar för handel och service.

Dessa enheter hjälper till att förenkla driften, spara utrymme och sänka kostnader genom utskrift utan drivrutiner. För att dra nytta av fördelarna med webbcentrerad drift och den funktionalitet som erbjuds genom TM-Intelligent-enheter behöver återförsäljarna de rätta applikationerna. Därför har Epson utvecklat en community för oberoende programleverantörer (ISV).

Epson
Betrott varumärke
Mobility
UTNYTTJA MOBILITET
Flexibility
FLEXIBILITET
Retail
DESIGNAD FÖR DETALJHANDELN
Bridge to the future
REDO FÖR FRAMTIDEN

VILL DU FRÄMJA DIN MOLNBASERADE APPLIKATION?

Om du vill delta i communityn måste din ansökan godkännas av Epson. Ansök genom att registrera dina uppgifter.

REGISTRERA DIN APPLIKATION

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED EPSONS ISV-COMMUNITY?

Läs mer om vilka fördelar du får genom att registrera dig på Epsons ISV-community

FÖRDELAR

ÖKA EFFEKTIVITETEN I BUTIKEN

ETT NYTT SÄTT ATT GÖRA AFFÄRER

Vi vet att många butiker har två stora utmaningar att tampas med: kunderna handlar mindre och många handlar istället på Internet. Därför är det många butiker som letar efter nya sätt att locka kunder och öka sin lönsamhet.

Undersökningar visar att 75 % av alla butiker siktar på att lägga sina butikssystem i molntjänster inom en femårsperiod som en strategi för att locka fler kunder¹. En av orsakerna är att detta kan förbättra systemens flexibilitet.

Användningen av ny teknik i butiksmiljöer har givit ISV möjlighet att bidra till att förbättra kundupplevelsen inne i butiken. Personalen kan nu påverka kundernas köp medan de rör sig i butiken. De kan genomföra transaktioner, ge skräddarsydd information med handhållna enheter och skriva ut kvitton från andra platser, vilket ökar interaktionen med kunderna och förbättrar möjligheterna till merförsäljning – samtidigt som kötiden blir kortare. Webbaserade butikssystem kostar dessutom mindre att installera än de traditionella alternativen och kan uppgraderas snabbare. Allt detta är viktiga faktorer som hjälper dig i dagens hårda konkurrens.

  • Mobility Mobilitet - Utrusta personalen med handdatorer och andra mobila enheter för att ge bättre kundupplevelse.
  • Designed for the cloud Flexibilitet - Skriv ut kvitton direkt från smarta enheter till våra intelligenta skrivare utan drivrutiner.
  • Energy Efficient Energieffektiv - Eftersom ingen kassaterminal längre behövs kan du ta bort maskinvara som drar ström i onödan.
  • Cost-effective Kostnadseffektiv - Allt-i-ett-principen sänker kostnaderna för maskinvaruinköp, service och underhåll.

VISA EPSONS SORTIMENT AV TM-INTELLIGENT-ENHETER

Epson är en global utvecklare inom butiksutskrifter och revolutionerar marknaden med en omfattande serie tillämpningar som kan dra nytta av TM-Intelligent-produkter. Oavsett om butiksprogrammet är webbaserat, appbaserat eller skrivbordsbaserat hjälper dessa enheter till att förenkla driften, spara utrymme och sänka kostnaderna genom utskrift utan drivrutiner. Klicka för att visa hela familjen med Intelligent-produkter.

VISA SERIEN

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSON UTVECKLARKONFERENS: UTVECKLAR DETALJHANDELN

Invigningningsomgången av Epsons utvecklarkonferens hölls i Antwerpen 30 september - 1 oktober. Denna förde samman över 140 oberoende programvaruutvecklare och VAR-återförsäljare för att sprida idéer och främja genomtänkt ledarskap gällande de senaste produktinnovationerna.

LÄS MER

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om ISV, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Välj

Jag är intresserad av följande produkter
(välj allt som stämmer in på dig)::