Plus Office sätter kunden i fokus

Plus Office och Epson i samarbete för nöjdare kunder

Plus Office sätter kunden i fokus

Plus Office är kontorens stormarknad. Med fokus på service, kvalitet och personlig rådgivning levererar Plus Office allt inom kontorsmaterial. Det var en god relation till Epson samt deras kunskap om kvalitet och service som gjorde att Plus Office fattade beslut om att göra WorkForce Pro till en del av sortimentet.

Plus Office är kontorens stormarknad. Med fokus på service, kvalitet och personlig rådgivning levererar Plus Office allt inom kontorsmaterial.

”Service, kvalificerad rådgivning och alternativ – det definierar vår verksamhet”, säger Mads Ramskov från Plus Office.

På Plus Office är det viktigt att kunden står i fokus. ”Det handlar om att kunden ska känna sig sedd och hörd och få ta del av personlig rådgivning på ett tillmötesgående sätt så vi är noggranna med att erbjuda kvalitetsprodukter som vi kan stå för”, förklarar Mads Ramskov från Plus Office.

Alternativ och trovärdighet

Att kunna erbjuda alternativa lösningar är en viktig del i att kunna möta kundernas krav.

”Vi har några kunder som har negativ erfarenhet av en viss form av skrivarlösning. Det stärker vår trovärdighet att kunna erbjuda skrivare från olika tillverkare. Vi är mycket glada för Epson och har funnit ett bra alternativ i Epson WorkForce Pro-serien”, berättar Mads och fortsätter: ”På så sätt får kunderna precis vad de vill ha – samtidigt som Plus Office får nöjda kunder.”

Bra samarbete

Grunden till att Mads Ramskov väljer WorkForce Pro är att han tidigare har haft ett bra samarbete med Epson.

”Jag har känt Danmarks Channel Account Manager hos Epson länge. Han frågade om jag ville prova WorkForce Pro-serien. Det gjorde jag och insåg att det är en mycket bra produkt som vi gärna vill sälja.”, berättar Mads.

Det var en god relation till Epson samt deras kunskap om kvalitet och service som gjorde att Plus Office fattade beslut om att göra WorkForce Pro till en del av sortimentet. Det är ett beslut och ett samarbete som både vi och Epson är mycket nöjda med, berättar Mads

WorkForce Pro

WorkForce Pro-serien innehåller en rad prisvärda företagsskrivare som har låg energiförbrukning och vattenfast bläck. Mads har börjat rekommendera sina kunder WorkForce Pro istället för laserskrivare. De är betydligt billigare och kan göra samma sak.

”När jag rekommenderar WorkForce Pro istället för laserskrivare så kan kunderna bli lite fundersamma om bläcket verkligen är lika vattenfast som hos en laserskrivare. Jag brukar då sätta på kranen och hålla pappret under vattenstrålen så att de kan se resultatet. Det brukar imponera på dem. De som tidigare har köpt laserskrivare har nu en större benägenhet att vara öppna för andra alternativ”, säger Mads.

On-site service

”En av de stora fördelarna med att ha ett samarbete med Epson är deras service. Epson ger tre års garanti och erbjuder on-site-service om det skulle uppstå några problem, så länge kunden har registrerat sig”, säger Mads.

”Garantin är ett bra försäljningsargument. Oavsett vilken produkt kunden väljer, erbjuder Epson garanti om det skulle uppstå något fel på produkten – ett erbjudande som har gjort att Epson har sålt många skrivare. Att kunna få en tekniker som åker ut till kunden vid ett eventuellt fel är service av hög kvalitet. Jag upplever att Epson och deras serviceavdelning vill göra allt för att hjälpa – det är viktigt eftersom det i slutet är kundens behov som måste tillfredställas”, avslutar Mads Ramskov.