FRÅN KEMILABB TILL MIKROLABB MED EPSON

Spånga Fototjänst

Spånga Fototjänst lämnar mörkerrummet för
framkallning ute i butiken

Anders Eriksson driver fotobutiken Spånga Fototjänst och hjälper kunderna med såväl fotografering som framkallning av bilder.

Under många år har han använt sig av ett gammalt kemilabb för att framkalla fotografierna, men sökte en modernare lösning för att slippa kemikaliehanteringen. För Anders var det även viktigt att hitta en mer miljövänlig lösning, utan att tumma på den höga kvalité som kunderna är vana vid.

Anders vände sig därför till NI Solutions för att låta dom ta fram en passande lösning. Eftersom han sedan tidigare har storformatskrivaren Epson Stylus Pro 7900 och varit mycket nöjd med den, blev valet enkelt när NI Solutions rekommenderade mikrolabbet Epson SureLab D7 Studio.

"Det känns jätteskönt att jag lämnat det gamla kemikalielabbet och äntligen hittat en högkvalitativ lösning som är både smidigare och mer miljövänlig." Anders Eriksson, Spånga Fototjänst

SureLab D7 Studio är utrustad med Epsons MicroPiezo skrivhuvuds-, bläckstråle- och bildbehandlingsteknik och innehåller en beställningsterminal samt upp till två skrivare. Mikrolabbet är utrustat med en mängd olika mallar och producerar utskrifter, panoramabilder, kalendrar och gratulationskort på flera olika medier.

Att korta ned tiden för att hjälpa kunderna med deras bildframställning har varit en annan viktig aspekt för Anders.

"Med det nya mikrolabbet går det snabbt att ladda upp och skriva ut kundernas bilder, jämfört med den tidsödande processen i mörkerrummet." Anders Eriksson, Spånga Fototjänst Med den nya lösningen från Epson har Anders frigjort utrymme i butiken, förenklat framställningsprocessen och kan erbjuda sina kunder högkvalitativa utskrifter, snabbt och enkelt.