Varför skulle A3-användare nöja sig med mindre än en superlåg kostnad per sida?

Epson expanderar sitt patronfria EcoTank-sortiment med en ny utskriftsmodell för A3+ -format

Varför skulle A3-användare nöja sig med mindre än en superlåg kostnad per sida?

ET-16500

Med den nya ET-16500-bläckstråleskrivaren med 4-i-1-funktion introducerar Epson för första gången dubbelsidig utskrift i A3+ och kopiering i A3 samt funktioner för skanning och faxning i EcoTank-sortimentet.

I enlighet med de andra patronfria EcoTank-skrivarna i sortimentet har ET-16500 konstruerats för att erbjuda en problemfri lågkostnadslösning för utskrift, detta tack vare ett bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet.

Fabio Girotto, produktchef på Epson Europe säger: ”I och med tillägget av dubbelsidiga utskrifter i A3+- samt kopiering, skanning och faxning i A3 kan hemmakontor och småföretagare nu utnyttja alla fördelar med EcoTank. Med denna nya modell kan även de som behöver funktioner i formaten A3 och A3+ ta del av en lösning till en superlåg kostnad."

ET-16500 använder PrecisionCore-skrivhuvudet och Epsons äkta, pigmenterade bläck för att framställa skarpa och tydliga texter, vilket gör den ytterst lämplig för hemmakontor och mindre företag. Skrivaren har utformats för företagsjobb och inkluderar två stycken 250 ark stora, frontmatade fack som ger extra kapacitet, dubbelsidig utskrift i A3+ -format samt snabba utskriftshastigheter på 18 sidor i minuten 1. Den nya dubbelsidiga, automatiska dokumentmataren i A3-format (upp till 35 sidor) gör det enkelt att kopiera, skanna och faxa flersidiga dokument. Du kan känna dig trygg med tre års garanti (vid registrering). En 10,9 cm stor pekdisplay och Epsons senaste användargränssnitt gör den också enkel att använda.

ET-16500 kan skriva ut upp till hela 10 500 sidor i svartvitt och 11 300 sidor i färg, samt ger en extremt låg kostnad per sida 2med det medföljande bläcket. Genom att erbjuda betydligt fler utskrifter mellan bläckpåfyllningarna utgör skrivaren en kostnadseffektiv och effektiv lösning .

Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct blir det enkelt att skicka dokument för utskrift från smarta enheter via appen Epson iPrint 3. Via Epson Email print kan du även e-posta filer till modellen från var som helst i världen 3. Som anslutningsfunktioner erbjuder den även Ethernet, Google Cloud print och Scan-to-Cloud.

ET-16500 finns att tillgå från och med november 2017.

Viktiga funktioner:

 • A3-skanning (1 200 dpi), kopiering och faxning, utskrift i A3+
 • Påfyllbar sidobläckbehållare med hög kapacitet
 • Äkta Epson-bläck medföljer: 2 uppsättningar
 • PrecisionCore-skrivarhuvud
 • Skriv ut upp till 10 500 sidor i svartvitt och 11 300 sidor i färg 1med det medföljande bläcket
 • Utskriftshastigheter på 18 sidor/minut i svartvitt och 10 sidor/minut i färg 2
 • Snabb dubbelsidig utskrift
 • Dubbelsidig automatisk dokumentmatare för A3-format (35 sidor)
 • Pekdisplay på 10,9 cm
 • 2 fack för 250 ark i A3+ -format
 • Epson-garanti i upp till 3 år (vid registrering)
 • Anslutning: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
 • Skriv ut snabbt och enkelt via Wi-Fi från smartphones och handdatorer med Epson iPrint 3
 • Stöd för Epson Connect (Email Print, Remote Print Driver) 3och Scan-To-Cloud
 • Google Cloud Print
1. Fastställt i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för standard-simplex. Mer information finns på www.epson.eu/testing
2. Angiven bläckåtgång är extrapoleringar baserade på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testmönster enligt ISO/IEC 24712. Angiven bläckåtgång är INTE baserad på ISO/IEC24711. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.
3. En trådlös anslutning till internet krävs. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect