Två nya, ytterst produktiva och effektiva kompakta dokumentskannrar

Marknadsledande hastighet* med smarta funktioner för inläsning av ett stort antal dokument

Två nya, ytterst produktiva och effektiva kompakta dokumentskannrar

Epson lanserar sitt snabbaste arkmatade skannersortiment, WorkForce DS-970 och DS-870, som är mycket tillförlitliga enheter för stressiga miljöer inom exempelvis sjukvård och de juridiska och ekonomiska sektorerna. Marknadsledande inläsningshastigheter på 85 sidor eller 170 bilder per minut, automatisk dokumentmatare för 100 ark samt avancerade bearbetningsfunktioner gör dem ovärderliga i alla former av arbetsflöden på företag. Båda modeller har en ny färg-LCD-panel som förbättrar användbarheten i samband med kontrollfunktioner för enheter och jobb, medan inbyggda sensorer och innovativa programvaror i kombination ökar produktivitet och bildkvalitet.

Steve King, market development manager för Epson i Europa, säger: ”Avancerad skanning omfattar mer komplexa inläsningsscenarier. Kunderna skannar stora volymer verksamhetskänsliga dokument i miljöer med högt tryck. Med avancerade jobbearbetningsfunktioner, till exempel automatisk matning för kontinuerlig skanning, långsamt läge i syfte att säkerställa exakt inläsning av utmanande media, en ny föroreningsavkännande funktion som varnar användaren vid försämrad inläsning, samt ultraljudsdetektering för dubbelmatning i syfte att förhindra dataförlust kan kunderna känna sig trygga i att de får jobbet gjort på ett effektivt sätt varje gång."

Snabb och tålig

Skannrarna är nu utrustade med USB 3 för snabbare dataöverföring och förbättrad driftcykel, vilket gör att användarna kan skanna upp till 9 000 sidor per dag på DS-970 och 7 000 sidor per dag på DS-870.

Mångsidig dokumentbearbetning

Användare behöver inte oroa dig för variationer i dokument som de behöver läsa in – båda modeller erbjuder Epsons bredaste mediahantering från 27 gsm 413 gsm och skanningsläger för långt papper på upp till 6 096 mm. För dokument som inte kan skannas via den automatiska dokumentmataren kan kunderna välja mellan tre olika flatbäddslösningar i upp till A3-storlek.

Nätverkspanelen (tillval) gör att DS-870 och DS-970 kan delas mellan olika användare och avdelningar. Bägge enheter levereras med Document Capture Pro och Epson Scan-programvaran: Epson Scan-programvaran är avsedd för avancerad bildteknik som till exempel sökbara PDF-filer, avancerat färgbortfall och automatisk skevhetskorrigering. Epsons Document Capture Pro erbjuder skapande av jobbprofiler som låter användaren skanna, spara och dela information på företaget utan problem. Avancerade funktioner för att namnge, separera och dirigera dokument gör det enkelt och logiskt att skanna. Spara och skicka filer i PDF-, jpeg-, tiff- och andra format.

WorkForce DS-870 och DS-970 är tillgängliga från och med den 1 :afebruari 2019

I kategorin avdelningsskannrar enligt vad som definierats av InfoSource kommer nya WorkForce DS-970 att vara snabbaste skannern ifråga om hastighet. I jämförelse med marknadsledaren efter årlig försäljning under 2017 enligt InfoSource (Fujitsu-fi-7180) har DS-970 daglig kapacitet på 9 000 sidor per dag vs Fujitsu-fi-7140 – 6 000 sidor per dag. Uppgifterna har hämtats från tillverkarens egna webbplats den 7 augusti 2018.
FunktionerDS-970DS-870
Snabba skanningshastigheter (300 dpi) i färg85 sidor/minut65 sidor/min
100 arks ADF-kapacitet (80 gsm)
Daglig driftcykelUpp till 9 000 sidor per dagUpp till 7 000 sidor per dag
LCD-färgpanel (1,44 tum) med tryckknappskontroll (10 knappar)
Underhållsingrepp i skannern via funktion för föroreningsdetekteringVia Epson Scan 2Via Epson Scan 2
Skanna många olika media (27 – 413 gsm)
Inbyggda sensorer som inbegriper ultraljuds- och pappersskydd
Enhetskontroller inklusive långsamt läge och kringgående av dubbelmatningsdetektering för ömtåliga, skadade eller märkta dokument
Kompakt format som passar i alla kontorsmiljöer
Network Interface-enhet för enkel delning mellan användare, med push-skanning och fördefinierade jobbprofilerTillvalTillval
Integrerade flatbäddsalternativ för A4 och A3TillvalTillval
TWAIN-, WIA-, ICA-, SANE- och ISIS-drivrutiner tillgängligaVia nedladdningVia nedladdning
Stöd för Epson Document Capture Pro, Document Capture Pro Server och Epsons enhetshanteringVia nedladdningVia nedladdning