Två nya innovativa och intelligenta företagsscanners

Revolutionerar arbetsflöden med smarta funktioner för inläsning av ett stort antal olika dokumenttyper

Två nya innovativa och intelligenta företagsscanners

1 september 2016 – Epson presenterar två nya intelligenta, kompakta, arkmatade WorkForce-scanners. Med sin kraftfulla mediehantering och sina innovativa smarta funktioner för att säkerställa en hög nivå av dataintegritet, är modellerna WorkForce DS-570W och DS-530 inriktade på en högeffektiv och enkel integrering i organisationernas arbetsflöden. Tack vare sin förmåga att skanna upp till 35 sidor per minut/70 bilder per minut erbjuder dessa enheter ett stort antal mediehanteringsalternativ som låter dig läsa in, indexera och dela dina verksamhetskritiska dokument snabbt.

Steve King, produktchef på Epson Europe, säger: "Med hjälp av branschens första långsamma läge[1] för skanning av skrynkliga eller ömtåliga dokument och den innovativa funktionen för att kringgå dubbelmatningsdetektering, har det aldrig varit enklare att skanna mer utmanande media. Smarta funktioner förbättrar effektiviteten, precisionen och datans tillförlighet, och oavsett om du skannar dokument på upp till hela sex meter, papper så tunt som 27 gsm eller kortpapper så tjockt som 413 gsm, så kan du lita på att dessa modeller ger dig en snabb dokumentbearbetning med högsta kvalitet."

Avancerade sensorer och pappersmatningsteknik

Dessa scanners är särskilt utformade för att kunna hantera viktiga dokument, allt från visitkort och ID-kort i plast till extralånga dokument, och inkluderar DSC (dynamisk skevhetskorrigering) och en sofistikerad pappersmatningsdesign för flera rullar. Ultraljudssensorn gör att dubbelmatningsdetekteringen kan undvika felmatning, och funktionen för automatisk dokumentstorleksdetektering gör det enkelt att skanna flera storlekar i en enda hög.

Det automatiska matningsläget gör det enkelt att skanna original i olika storlek samt i valfri ordning till en och samma PDF, medan funktionen för att kringgå dubbelmatningsdetektering gör det möjligt att återuppta skanningen om ett matningsfel uppstår.

Konverteringssats för flatbäddsscanner (tillval)

En konverteringssats för flatbäddsscanner (tillval) gör det möjligt att skanna en mängd olika media effektivt, som t.ex frimärken, pass, böcker och mycket mer. Detta alternativ finns för båda modeller när du använder USB 3.0-anslutning.

Trådlös anslutning på DS-570W

Skanna enkelt dokument till mobil, surfplatta och Wi-Fi-aktiverade arbetsstationer med denna avancerade, kompakta och trådlösa arkmatade scanner. Den är en perfekt delningslösning för flera användare i dynamiska arbetsmiljöer, och det blir ännu enklare att skanna direkt till lagringskonton online, som exempelvis Dropbox, SharePoint, FileBound med flera.

WorkForce DS-570W och DS-530 finns tillgängliga från oktober 2016 till det rekommenderade cirkapriset 6190 kr respektive 5790 kr.

Viktiga funktionerDS-530DS-570W
Konverteringssats för flatbädd finns att tillgå●*
Snabba skanningshastigheter i färg på 35 sidor per minut eller 70 bilder per minut vid 300 dpi
50 arks ADF-kapacitet
Skanna ett stort antal olika media, inklusive visitkort, pass2, A3-papper och tjockt papper
1-pass duplexskanning
Inbyggd bildförbättringsteknik
Epsons smarta matningsteknik och dubbelmatningsdetektering
Långsamt läge för ömtåliga, skadade eller svårskannade dokument1
Kompakt format som passar i alla kontorsmiljöer
Epson Document Capture Pro/Server Pro3
Network Interface-enhet för enkel delning mellan användare, med push-skanning och fördefinierade jobbprofilerTillvalTillval
Konvertera pappersdokument till Microsoft Office-format, inklusive docx, pptx och xlsx
USB 3.0
Wi-Fi, Wi-Fi Direct med NFC-
Daglig driftcykel på 4 000 sidor
Epson Scan 2.0-programvara för avancerad bildteknik
Twain-, WIA- och ISIS-drivrutinssupport för utökad kompatibilitet med DMS
Energy Star-kompatibel

* Endast kompatibel med DS-570W i USB-läge.

 


Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att främja innovation och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen leds av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har över 67 000 anställda i 90 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050 

http://eco.epson.com/

 

[1] Jämfört med arkmatade scanners inom hastighetsspannet 25 sidor per minut – 39 sidor per minut, baserat på data från webbplatser och broschyrer tillhörande de fem bäst säljande scannermodellerna i EMEA under helåret 2015 enligt InfoSource-datan för försäljning av dokumenthanteringsscanners under helåret 2015.