Trådlös bärbar kvitto- och etikettskrivare

Epson TM-P60II och Epson TM-P60II Peeler hjälper företag leverera snabbare och effektivare kundservice

Trådlös bärbar kvitto- och etikettskrivare

12 februari 2013 – Epson, Europas ledande POS-tillverkare [1], lanserar två nya trådlösa och bärbara skrivare från TM Intelligent-serien – Epson TM-P60II och Epson TM-P60II Peeler. Båda modellerna använder Epsons ePOS-Print-teknik för flexibla och användarvänliga utskrifter och de har utformats för att hjälpa butiker och serviceföretag leverera snabbare och effektivare kundservice.

Med Epsons ePOS-Print-teknik kan användarna skriva ut kvitton, biljetter, kuponger och etiketter nästan var som helst, direkt från handdatorer och andra mobila enheter [2]. Detta kan göras med alla webbläsare som har stöd för HTML5, utan att det krävs datorer, servrar eller drivrutiner, och kan enkelt integreras till befintliga IT-system.

Epsons TM-P60II är en bärbar kvittoskrivare som innebär att företag snabbt kan skriva ut kvitton och biljetter på försäljningsställena samt i kontors- och köksmiljöer.

Epsons TM-P60II Peeler är en bärbar etikettskrivare som är perfekt för butik-, hyll- och produktmärkning. Det innebär att företag snabbt och enkelt kan skapa etiketter på försäljningsstället eller på lagret.

Dessutom betyder snabba utskrifter upp till 100 mm/sekund att företag kan betjäna kunderna snabbt utan fördröjningar. Drop-in-papperspåfyllning betyder att det även är enklare att byta ut kvittopapper och etiketter snabbt.

Peo Geete, produktchef på Epson Sverige, säger: ”Vi har utformat de här skrivarna för att ge support till butiks- och servicemiljöer genom att utöka vårt nuvarande sortiment av skrivare till dessa branscher. Användarna har inte bara möjlighet att skriva ut trådlöst, batteritiden är också väldigt lång – upp till 46 timmar i Bluetooth-läge. Med laddaren, som finns som tillval, kan upp till fyra batterier laddas samtidigt vilket säkerställer att det alltid finns en backup till hands för flera skrivare.”

Epson TM-P60II finns till försäljning från februari 2013 och kostar 4 475 kronor, exklusive moms. Epson TM-P60II Peeler finns till försäljning från april 2013 och TM-P60II peeler med Bluetooth kommer att kosta 4 895 kronor exklusive moms, TM-P60II peeler med Wi-Fi kommer att kosta 5 995 kronor, exklusive moms.

HuvudfunktionerTM-P60IITM-P60II Peeler
Bärbar, trådlös termisk skrivareEndast kvittonEndast etiketter
Skriver ut direkt från mobila enheter2 – inga drivrutiner behövs
Kompatibla med XML-kommandon från webbapplikationer2
USB-port plus IEEE802.11 a/b/g/n eller Bluetooth-gränssnitt
Snabba utskrifter på upp till 100 mm/sekund.
Drop-in-papperspåfyllning
Kompakt, robust hölje
Batteriet räcker i upp till 20 timmar i Bluetooth-läge
Tillvalsladdare för upp till fyra batterier
Etikettavskiljare-


[1] Källa: Futuresource consulting, 2010

[2] ePOS-Print är endast tillgängligt i WLAN-läge

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är en global ledare inom bilder och innovation som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen, med sina kompakta, energisparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och mikroenheter.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 78 000 anställda i 99 företag världen över. Epson är stolta över sina fortgående satsningar påden globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa,

Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 594 anställda hade Epson Europe en försäljning på1 583miljoner euro under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu