Tomas Blomberg ny Pan-Nordic Account Manager på Epson i Sverige

Hans uppdrag är att vidareutveckla Epsons försäljning inom sk ”System Devices” dvs skrivare för kvitton, etiketter, kuponger mm.

Tomas Blomberg ny Pan-Nordic Account Manager på Epson i Sverige

Epson förstärker sin organisation inom B2B med Tomas Blomberg som ny Pan-Nordic Account Manager. Hans uppdrag är att med hjälp av befintliga resurser i Sverige, Finland, Norge och Danmark vidareutveckla Epsons försäljning inom sk ”System Devices” dvs skrivare för kvitton, etiketter, kuponger mm.

-       Vi har många produkter som är i framkant inom det här produktområdet. Med hjälp av Tomas erfarenhet och kunskap kan vi hitta rätt samarbetspartners för att ta ett stort steg framåt och möta marknadens behov. Våra produkter har en enorm kapacitet och vi vill nu stärka vår närvaro på den nordiska marknaden, säger Richard Robertsson, Regionschef på Epson för Norden och Benelux.

Tomas kommer närmast från återförsäljaren Trivec som är en av de största aktörerna för kassasystem inom restaurangbranschen. Han har en gedigen bakgrund inom det här produktområdet med inriktning mot dagligvaruhandeln och restauranger.

·         Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Epsons produkter inom det här området. Det är ett starkt varumärke med produkter som står för kvalitet, tillförlitlighet och ett miljötänk i framkant. Jag är också imponerad av de smarta, innovativa lösningar som implementerats i produkterna för en låg total ägandekostnader för kunderna. Det vet jag är ett vinnande koncept som jag hoppas förmedla och utveckla på nordisk basis, säger Tomas Blomberg.

Tomas började sin anställning 2 september och nås på tel: 08-444 38 83 alternativt e-mail: tomas.blomberg@epson.eu