TM-m30: Epsons väg till butiksutskrifter via surfplatta

TM-m30: Epsons väg till butiksutskrifter via surfplatta

Epson lanserar termoskrivaren TM-m30, med fokus på mobila anslutningsmöjligheter och ett kompakt format. Det gör denna smidiga kvittoskrivare perfekt för surfplattebaserade butiksmiljöer till exempel sjukhus och nischade detaljhandelsbutiker. Modellens design gör den perfekt för kunder som vill gå över till ett surfplattebaserat butikssystem, inklusive dem som i nuläget använder datorbaserade butikssystem. Och genom att vara en av världens minsta stationära butiksskrivare, blir den lätt att placera överallt.

NFC-kompatibla mobila enheter och surfplattor behöver bara vidröra TM-m30-skrivaren för att synkroniseras med denna och möjliggöra utskrift. ePOS print, skrivarens inbyggda teknik som kommunicerar med webbapplikationer, möjliggör direktutskrifter från ALLA mobila enheter utan att några drivrutiner behöver installeras eller uppdateras, och finns för både iOS och Android.

Peo Geete, försäljningsansvarig på Epson i Sverige, säger: "Den nya smidiga, eleganta och kompakta designen gör TM-m30 perfekt för surfplatteanvändningar i butik. Den passar perfekt in i små och mellanstora detaljhandels- och servicemiljöer och hjälper till att göra verksamheten både effektivare och mer produktiv. Ethernet-, Bluetooth- och Wi-Fi-gränssnitt gör att den kan integreras i nästan alla driftmiljöer och för personalen blir en lättanvänd, snabb utskriftslösning på begäran som förbättrar kundupplevelsen."

TM-m30 kan installeras horisontellt likväl som vertikalt genom att enkelt byta ut dess två höljen, vilket ger ännu större flexibilitet i samband med placering av skrivaren. Nyheten DM-D30:s tillvalsdisplay har utvecklats i syfte att matcha TM-m30-skrivarens moderna design och ett surfplatteställ finns också som tillval, vilket gör att Epson kan erbjuda en hel surfplattelösning som ersättning för en traditionell butikslösning. Denna skrivare finns i såväl svart som vitt, kan skriva ut kvitton i flera olika gråskalor samt har avancerade funktioner för utskrifter av grafik och streckkoder som möjliggör ytterst anpassade kvittolayouter, inklusive enkelt tillägg av logotyper och kampanjbudskap. Allt detta i den kvalitet som man kan förvänta sig av världens främsta butiksskrivartillverkare.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu