SureColor SC-S80600-skrivaren har nu Pantone-certifiering

10-färgers SC-S80600-skrivaren kan nu korrekt återge 98,2 % av PANTONES solida färger på bestruket papper

SureColor SC-S80600-skrivaren har nu Pantone-certifiering

24 October 2016 – På Epson är vi glada över att tillkännage att vår ledande SureColor kreativa skrivare för skyltmaterial – 10-färgers SC-S80600 – har uppnått 98,2 % av PANTONES solida färger på bestruket papper1 under PANTONE MATCHNINGSSYSTEM® som utvärderas och certifierats av Pantone.

Detta gör den till en tilltalande lösning för skylttillverkare, utvecklare och evenemangsarrangörer som söker en garanti för att färdiga skyltar kommer att matcha originalverket exakt.

Richard Barrow, senior product manager på Epson Europe, säger "Pantone är den obestridda standarden för färgprecision, vilket alla känner till. Så för oss att kunna bevisa att 98,2% Pantones exakta färgpunktsåtergivning är oerhört viktigt. Detta ger SC-S80600 en enorm fördel inom sitt område och bör säkerställa att potentiella köpare får en design som ser lika bra ut i verkligheten som den gör på en datorskärm."

Utrustad med den senaste generationen dubbla Epson PrecisionCore TFP-skrivhuvuden, med hjälp av ny sammansättning UltraChrome GS3-bläck, är SC-S80600 Epsons flagskeppsmodell för skyltar som har utformats för att producera hållbara, högkvalitativa resultat vid höga hastigheter för de mest exakta skylttillämpningarna, samt särskilda användningsområden som kräver fantastiska resultat och livfulla färger.

1. Testades i 1440x1440 dpi 36-stegsläge, på blankt ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper.

 


Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 72 000 anställda i 93 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/