Spela spel och se film med den nya HD-klara bärbara projektorn

Den nya hemmabioprojektorn med full keystone-korrigering och extra lång garanti på lampan

Spela spel och se film med den nya HD-klara bärbara projektorn

Som en följd av framgångarna för den bästsäljande hemmabioprojektorn EH-TW480, lanserar nu Epson EH-TW490 – nästa generations HD-klara projektor. Förutom alla funktioner som gjorde den förra modellen så populär så är denna hemmabioprojektor med 720p den enda modellen i sin klass som har både vertikal och horisontell korrigering upp till 30 grader samt en garanti på lampan på tre år eller 2 000 timmar.

Tack vare keystone-korrigeringen kan användarna enkelt ställa in en rak bild, oavsett projektorns vinkel. Med sin eleganta, lättviktiga design kan den här bärbara HD-klara projektorn monteras nästan var som helst – perfekt för att spela spel, titta på filmer och heja i sportevenemang i olika rum eller till och med hemma hos en kompis.

Tack vare lika hög återgivning av vitt och färgat ljus på upp till 3 000 lumen och Epsons 3LCD-teknik kan användarna se en ljusstark visning i levande färger utan att behöva mörklägga rummet. Kontrastförhållandet på 12 000:1 innebär också att mycket mörka och skuggiga filmscener eller livesport framträder mycket klarare och inte ser bleka ut.

Vadim Couthon, National Sales Manager på Epson i Sverige, säger: "Denna HD-klara projektor förvandlar enkelt videospel, filmer och sport till storbildsevenemang och bildvisning med biokvalitet. Med enklare montering och längre garanti på lampan än våra konkurrenter kan användarna slappna av och koncentrera sig på vad som händer på duken istället för vad som händer med projektorn.”

EH-TW490 lanseras i september och kostar 4.990 Sek. ink.moms

Funktioner

HD-klar, 720p storbildsupplevelse – upp till 317 tums bildstorlek

Du får exceptionell bildkvalitet med Epsons 3LCD-teknik

Visning under flera olika ljusförhållanden med lika hög återgivning av vitt och färgat ljus på 3 000 lumen

Kontrastförhållande på 12 000:1 för djupare svärta

Enkel inställning av den projicerade bilden med hjälp av manuell horisontell och automatisk vertikal keystone-korrigering upp till 30 grader

garanti på 3 år eller 2 000 timmar på lampan

2 inbyggda 2 W-högtalare

4 färglägen (vardagsrum, dynamisk, salong och spel)

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson strävar efter att överträffa den vision som kunder över hela världen har, och tillhandahåller kundvärde utifrån kompakt och energisnål teknik med hög precision för både hem och företag samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/