Spara utrymme, pengar och tid med Epsons nya termokvittoskrivare

Det är den perfekta avvägningen mellan pris, driftsäkerhet och snabbhet

Spara utrymme, pengar och tid med Epsons nya termokvittoskrivare

29 november 2013 – Den nya TM-T20II är en av de mest prisvärda kvittoskrivarna från Epson, den ledande tillverkaren av butiksskrivare, och är designad för att kunna användas direkt när den packats upp[1]. Med TM-T20II får du snabba utskrifter på 80 mm kvittopapper.

TM-T2II:s pappersbesparande funktion reducerar marginalerna och sparar upp till 12 mm papper varje gång du skriver ut. TM-T20II är designad för problemfritt underhåll och tillverkad med Epsons erkänt höga standard på kvalitet och pålitlighet, med en tvåårig garanti för total trygghet. Skrivarens ENERGY STAR-kvalificerade, strömbesparande funktion hjälper till att minska energikostnaderna och miljöpåverkan.

Laura Hennigfeld, produktchef på Epson Europe, säger: ”TM-T20II är perfekt för verksamheter som vill ha en butiksskrivare som är enkel att installera, snabb och kostnadseffektiv – både att köpa och att använda. Utskriftshastigheten på 200 mm per sekund hanterar långa köer och den pappersbesparande funktionen reducerar pappersspill vilket sparar tid och pengar. Det ger också användarna möjlighet att ge bättre kundservice, eftersom de då kan koncentrera sig på kunderna snarare än att byta pappersrulle så ofta.”

TM-T20II är en effektiv lösning, perfekt för detaljhandeln, turistnäringen och matvarubutiker. TM-T20II stödjer alla befintliga operativsystem, är enkel att integrera och kan också monteras horisontellt eller vertikalt med de medföljande väggkrokarna. Välj seriell- eller Ethernet-anslutning, inbyggt USB finns som standard.

TM-T20II finns tillgänglig från 1 januari 2014 och kommer i två olika modeller:

Serial + Built-in USB med ett rekommenderat ca pris från 1 795 kronor exkl. moms.

Ethernet + Built-in USB med ett rekommenderat ca pris från 2 020 kronor exkl. moms.

Funktioner

Termisk butiksskrivare

Utskriftshastighet på 200 mm/sekund

Två modeller: 1) USB + seriellt 2) USB + Ethernet

Automatisk pappersbesparande funktion

Funktion för kupongutskrift

ENERGY STAR-certifierad

Extern strömförsörjning

Livslängd på 15 miljoner rader

Automatisk skärare med livsländ på 1,5 miljoner skärningar

Genomsnittstid mellan fel är 360 000 timmar

Genomsnittligt antal skärningar mellan fel är 60 miljoner utskriftsrader

Skrivhuvudets livslängd är 100 km

Med en alarmfunktion som säger till när ett kvitto skrivs ut

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson strävar efter att överträffa visioner hos kunder i hela världen och levererar kundvärde genom kompakt och energisnål teknik med hög precision för företags- och hemmamarknaden samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning för räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/


[1] Källa: Interconnection Consulting, 2013