Snabbare hantering av dokument i arbetsflödessystem

Höghastighetsskannrar med avancerad matningsteknik för krävande verksamheter

Snabbare hantering av dokument i arbetsflödessystem

18 november 2013 – Epson lanserar en ny serie med A4-skannrar med hög skanningshastighet och avancerad matningsteknik som ökar produktiviteten med pappersskanning för elektronisk arkivering och distribution av dokument. WorkForce DS-510 och DS-510N är utformade för att öka effektiviteten och smidigt integreras med dokumenthanteringssystem och molnbaserade system.

Dessa nya kompakta modeller har skanningshastigheter upp till 26 sidor per minut eller 52 bilder per minut i både svartvitt och färg och en automatisk dokumentmatare (ADF) med en kapacitet på 50 stycken A4-sidor. Båda modellerna har dubbelsidig enstegsskanning, HW JPEG-komprimering och dubbelmatningsdetektering med ultraljudssensor.

Dessa mångsidiga skannrar har avancerad matningsteknik som erbjuder smidig papperspåfyllning och minskar risken för att flera papper matas in samtidigt, vilket ger en tillförlitlig pappersskanning vid hantering av stora mängder dokument.

Förutom höga hastigheter erbjuder nätverksgränssnittsenheten som finns som tillval, i kombination med Epson Document Capture Pro, push-skanningsfunktioner och möjligheter att anpassa skanna-till-kommadon, som ”skanna till e-post”, ”skanna till Microsoft SharePointTM” och ”skanna till molnet”. WorkForce DS-510N är nätverksförberedd.

Dokumentskannrarna är utformade för att öka effektiviteten och smidigt integreras med dokumenthanteringssystem och molnbaserade system. Epson Scan-programvaran erbjuder en mängd olika funktioner, inklusive streckkodsinläsning, zonbaserat OCR-stöd samt TWAIN-, ISIS- och WIA-drivrutiner.

Med Epsons Document Capture Pro-klient och -server samt Document Capture för Mac får användarna möjlighet att snabba på arbetsflödet och hämta, konvertera och distribuera inskannad information i praktiskt taget alla dokumentförvarings- eller dokumenthanteringssystem.

Vadim Couthon, Epsons Sverigechef, säger: ”De här skannrarna är fullpackade med Epson-teknik som underlättar komplicerade uppgifter och inte kräver någon särskild utbildning. Detta hjälper företagen att öka arbetsflödet och förbättra effektiviteten.”

”Epsons ReadyScan LED-teknik behöver inte värmas upp, innehåller inget kvicksilver och har låg energiförbrukning. Den här kombinationen av funktioner erbjuder företag ett komplett paket för snabb elektronisk dokumenthantering.”

WorkForce DS-510 och DS-510N har ett rekommenderat pris på 3 944 kronor,respektive 5 520 kronor.

Viktiga funktionerDS-510DS-510N
Snabba skanningshastigheter i färg på 26 sidor per minut eller 52 bilder per minut vid 200/300 dpi
HW JPEG-komprimering
Epsons avancerade matningsteknik och dubbelmatningsdetektering
Kompakt format som passar i alla kontorsmiljöer
Epsons Document Capture Pro (Windows-klient)
Epsons Document Capture Pro Server (Windows-server)
Epsons Document Capture (Mac)-
Nätverksgränssnittsenheten för enkel delning mellan flera användare med push-skanningTillval
Daglig driftcykel på 3 000 sidor
Epson Scan-programvara för avancerad bildteknik med bland annat sökbar PDF, avancerat färgbortfall, automatisk skevhetskorrigering, automatisk identifiering av sidstorlek, storleksidentifiering av flera dokument, säker PDF, textförbättring, automatisk ytsegmentering, borttagning av hålning, överhoppning av tomma sidor
Twain-, WIA- och ISIS-drivrutinssupport för utökad kompatibilitet med DMS
ENERGY STAR-certifierad-

*När den är utrustad med Epsons nätverksgränssnittsenhet.

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen och levererar kundvärde genom sina kompakta, energisparande och exakta tekniklösningar för företags- och hemmamarknaden samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning för räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/