Snabba svartvita MFP som uppfyller kraven för tillförlitliga utskrifter i stora volymer

Epsons senaste A3-bläckstråleskrivare för företag skriver ut upp till 100 sidor/minut specialiserade användningsområden med stora volymer, till exempel inom logistik

Snabba svartvita MFP som uppfyller kraven för tillförlitliga utskrifter i stora volymer

Epson har annonserat det senaste tillägget till sitt sortiment av supersnabba och miljöeffektiva bläckstråleskrivare för företag. Företagets WorkForce Enterprise WF-M20590D4TWger en särskild höghastighetsutskrift i svartvitt för specialiserade miljöer, med stora volymer och pålitliga resultat för kontinuerliga utskriftsserier. Samtidigt använder den upp till 82 % mindre energi än sina laserkonkurrenter 1.

Umardeep Sappal, produktchef på Epson Europe, säger: "Den senaste Enterprise-modellen ger snabbhet där det behövs och levererar på ett pålitligt sätt dokument efter dokument i mycket krävande miljöer, till exempel logistiklager eller centrala reprografiavdelningar. Prestandan och driftsäkerheten hos Epsons teknik gör exempelvis att fraktsedlar utskrivna med hög kvalitet kan utfärdas i samband med varje leverans, vilket säkerställer att paketen når rätt plats i rätt tid och att kunderna kan kontrollera innehållet varje gång."

Bläckstråle-linjehuvudet som ger mycket höga hastigheter och utskriftskvalitet har utformats baserat på skalbar teknik som Epson först använde i industriella system, exempelvis storskaliga etikettskrivare. Den anmärkningsvärda linjehuvuddesignen, som endast är 43 mm bred och som innehåller cirka 8 676 svarta munstycken, ger en enastående feldetektering och variable-sized droplet-teknik för att minska ränder. Den här kompakta men otroligt detaljerade nivån inte bara förbättrar prestandan, den ger också snabbhet och driftsäkerhet åt mycket produktiva team där stopptider inte är något alternativ. Användarna kan skriva ut upp till 120 000 sidor i svartvitt utan att behöva fylla på bläck, vilket möjliggör kontinuerliga utskriftskörningar i stora volymer.

För att ytterligare öka skrivarens kvalitet har Epson byggt in ett flertal tekniska innovationer, inklusive ett självreparerande skrivarhuvud med syfte att eliminera ränder samt ett elektrostatiskt transportbälte för att bibehålla kvalitén vid höga hastigheter. Ett streckkodsläge hjälper till att skriva ut skarpa kanter.

Det extra pappersfacket med hög kapacitet omfattar 3 000 ark och ger en maximal pappersinmatning på 5 350 ark, medan en häftar-/staplarenhet för 4 000 ark hjälper till att förbättra effektiviteten, vilket sparar tid och arbete. Dessutom är WF-M20590D4TW kompatibel med ett brett urval lösningar som till exempel Epson Print admin, Document Capture Pro och andra tredjepartsprogram som tillför ytterligare funktioner via Epson Open Platform – från fjärradministration till redovisning och lösningar för senarelagda utskrifter. .

Tillgänglig från och med juni 2019.