Snabba, enkla och prisvärda mobila utskrifter

Med sitt nya Expression Home-sortiment expanderar Epson sina trådlösa utskriftsalternativ

Snabba, enkla och prisvärda mobila utskrifter

Expression Home XP-452

Eftersom alltfler människor vill ha större flexibilitet i fråga om sina utskrifter inför Epson i sitt senaste sortiment kompakta och prisvärda allt i ett-skrivare för hemmet som även har Wi-Fi Direct som standard, och gör därmed mobila utskrifter ännu enklare (Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452, XP-455).

Peter Settling, Sales Manager, Consumer Division på Epson i Sverige, säger: "Hemmaskrivare behöver inte vara komplicerade – de bör vara prisvärda, lätta att använda, eleganta och erbjuda många flexibla utskriftssätt. Ingen har tid eller tålamod att pilla med krångliga sladdar eller gå igenom komplicerade inställningsförfaranden. Det är därför samtliga våra senaste Expression Home-skrivare erbjuder enkla alternativ för trådlös, mobil utskrift. Vi vill att alla användare ska kunna skriva ut med minimalt krångel – det är inte mer komplicerat än så."

Sortimentet låter alla användare hitta en skrivare som ger dem de funktioner de behöver för att skriva ut på ett sätt som passar just deras behov bäst. Samtliga skrivare utnyttjar Wi-Fi som möjliggör trådlös utskrift och skanning i hemmet, medan Wi-Fi Direct gör det möjligt för användarna att skriva ut direkt från mobila enheter utan ett trådlöst nätverk.

För den som vill ha större frihet finns XP-352/355 som erbjuder en minneskortplats, en 3,7 cm stor LCD-display samt Apple Airprint 1och Google Cloud Print. XP-452/455-modellen tar detta ett steg längre genom att även inkludera Scan-To-Cloud och en generöst tilltagen, 6,8 cm stor LCD-display.

Expression Home-sortimentet utnyttjar även fortsatt kostnadsfria och hämtningsbara mobila utskriftsösningar via Epson Connect 2.  Appen Epson iPrint 2finns för trådlös utskrift och skanning från olika platser i hemmet. För de mer konstnärligt inspirerade gör appen Creative Print 2det möjligt att skriva ut foton direkt från Facebook, skapa anpassade gratulationskort och brevpapper, och till och med förvandla foton till målarboksmallar. Alternativt gör Email Print 2det möjligt att skriva ut från nästan var som helst i världen genom att helt enkelt e-posta filerna till skrivaren.

Skrivarna ger ett fantastiskt mervärde genom att använda Epsons Claria Home-bläck – en äkta uppsättning färgämnesbaserat och pigmenterat bläck i fyra färger. Det ger dig skarpa, tydliga textdokument och blanka foton av hög kvalitet. Eftersom de använder separata bläck behöver endast den förbrukade färgen bytas ut.

Epsons Expression Home-sortiment är prisvärt, kompakt och elegant, samt har utformats för att integreras i hemmet. Det erbjuder funktioner för utskrift, skanning och kopiering samt rikligt med funktioner som gör livet lättare.

Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 och XP-455 finns att köpa från och med den 1 :ajuni 2018

1. AirPrint-kompatibla skrivare fungerar tillsammans med iPhone 4s och senare, med iPad 2 och senare, alla iPad Air- och iPad mini-modeller, den 5:e generationens iPod touch med den senaste versionen av iOS, samt Mac med den senaste versionen av OS X.
2. Epson iPrint och Epson Creative Print kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsappar. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-to-Cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista med de språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect
3. Utskriftshastigheter: Fastställt i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för standard-simplex. Mer information finns på www.epson.eu/testing